ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: Re: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Selam beyler Ben Kilas Yan Huntelar. Gundeme iliskin aciklamalar yapmak icin bu uyenin hesabindan giris yapiorum. Maca cok iyi hazirlaniyoruz. Odaklanmis durumdayiz. Amacimiz galibiyet. Herkese keyifli bir mac dileriz. Optum kib bye.

seni klubeye gömeriz klass akıllı ol :cool:

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

"Ya Selcuk git isine be kardesim" der gibi gülüyor Drogba Reis :D

B_0df3fb3c7c821b0704aa1abe83275de8.jpg

ya selcuk kardesimizin gücüne gitmesin ama sey gibi olmus sanki görüntü. babalar kücük ogulari ile öye sakasina güresiler ya...babada daha güclü oldugu icin dogal olarak gülümseyerek; hadi ogulum ha gayret demesi gibi bir yüz ifadesi oldu nedense :D

Takimda tek aksiyan bölge SOL Kanat bölgesi ..hem defansif acidan hemde ofansif acidan

gelecek sene hem iyi bir Sol Bek ve hemde cok iyi Bir Sol Kanat alinmali ..Riera sol bekte fena degil ama yinede uzun vadede düsünülmemesi gerekilen bir isim..aldigi parada ortada..Emre ile Amrabati konusmaya bile degmez..biri yanlis pozisyonda oynuyor biri ise Futbolcu degil Güresci

Selam beyler Ben Kilas Yan Huntelar. Gundeme iliskin aciklamalar yapmak icin bu uyenin hesabindan giris yapiorum. Maca cok iyi hazirlaniyoruz. Odaklanmis durumdayiz. Amacimiz galibiyet. Herkese keyifli bir mac dileriz. Optum kib bye.

321302_439220152816141_1894107038_n.jpg

kesinlikle oynamamalı bu 3 lu aynı anda çok pozisyon veririz topu daha çok tutucak adam lazım ileride

selçuk, hamit, drogba ve sneijder bu 4lü top tutmada baya ustalar.

top tutamada sıkıntı çekebileceğimiz tek oyuncumuz burak. oda çok kötü değil, diğerleri kadar iyi değil sadece. yada şl seviyesinde iyi değil diyelim.

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Takimda tek aksiyan bölge SOL Kanat bölgesi ..hem defansif acidan hemde ofansif acidan

gelecek sene hem iyi bir Sol Bek ve hemde cok iyi Bir Sol Kanat alinmali ..Riera sol bekte fena degil ama yinede uzun vadede düsünülmemesi gerekilen bir isim..aldigi parada ortada..Emre ile Amrabati konusmaya bile degmez..biri yanlis pozisyonda oynuyor biri ise Futbolcu degil Güresci

Amrabat güreşçi ya ne demezsin...

Emre nerde oynucak acaba? BJK maçında ortaya geçti de neler oldu.

Emre'yi yazman bile hata. Ben 18'e almam o vitaminsizi. Kanser eder insanı o.

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Amrabat güreşçi ya ne demezsin...

Emre nerde oynucak acaba? BJK maçında ortaya geçti de neler oldu.

Emre'yi yazman bile hata. Ben 18'e almam o vitaminsizi. Kanser eder insanı o.
solda olurda amrabat yerine emre başlasın takım pozisyona giremez emre kendi etrafında döner durur. amrabatı kimse beğenmiyor ama o bölgede şuan ondan iyisi yok terimin yapıcağı tekşey motive edip dikine oynamsını sağlamak amrabatın sen şut çekme sadece yardır:)

Necati'nin gecmiste Schalke'ye attigi nefis rövasata golü.

[video=youtube;4Kdm2kI7j_4]https://www.youtube.com/watch?v=4Kdm2kI7j_4[/video]

51 saat 8 dakika

Burak'a attığı 6 gol ve takıma gruptan çıkartmada ki katkısı için teşekkürler, lakin Drogba varken onunla başlamak hata olur. Çift forvetle de çıkamayacağımıza göre...

Drogbayı bilmiyorum ama Sniedjer 90 dakika için hazır olmadığına değil, Drogba Sniedjer ikilisinin Akishar'da ki ver kaçları, paslaşmaları ortadayken ikisini aynı anda oynatmamak ahmaklık olur.

Bu şekilde çıkmalıyız.

Duruma göre-- Amrabat, Sniedjer çıkar Emre Çolak ve Burak oyuna girer. 4-4-2 ye döneriz.

Sniedjer ve Drogba aynı zaman dilimi içinde oynamalı!!!

bu da benim kadrom. bu takım topa sahip olarak savunma yapabilir. top rakipteyken önde basmak yerine takım halinde topun arkasına geçmeli ve top orta sahayı geçtiğinde baskı yapılmalı. tabi bizim kültürümüzde böyle bir şey kesinlikle yok
smile.png

​

Burak'a attığı 6 gol ve takıma gruptan çıkartmada ki katkısı için teşekkürler, lakin Drogba varken onunla başlamak hata olur. Çift forvetle de çıkamayacağımıza göre...

Drogbayı bilmiyorum ama Sniedjer 90 dakika için hazır olmadığına değil, Drogba Sniedjer ikilisinin Akishar'da ki ver kaçları, paslaşmaları ortadayken ikisini aynı anda oynatmamak ahmaklık olur.

Bu şekilde çıkmalıyız.

Duruma göre-- Amrabat, Sniedjer çıkar Emre Çolak ve Burak oyuna girer. 4-4-2 ye döneriz.

Sniedjer ve Drogba aynı zaman dilimi içinde oynamalı!!!

çift forvetin sıkıntı vereceğinden fazlasını hamit ve amrabatlı kanat daha çok verir

Fazla fanteziye gerek yok, Amerika´yi yeniden kesfetmeye de gerek yok. Hayati bir maca cikiyoruz.

Bence Drogba ve Burak arasinda tercih yapilmali. Birisi oynamali. Bu mac icin de tercih belli aslinda.

Burak sonradan yipranan ve yorulan (insallah) Schalke defansinin fishini ceker.

Herzaman vites yükseltirsin, ama önemli olan maca maglup baslamamak. Temkinli baslamak herzaman iyidir.

119429.png

Baktik isler istedigimiz gibi gitmiyor, Hamit aksiyor, onu cikartir Burak´i koyariz. Vites yükseltiriz

Kadro bu ..

Fazla fanteziye gerek yok, Amerika´yi yeniden kesfetmeye de gerek yok. Hayati bir maca cikiyoruz.

Bence Drogba ve Burak arasinda tercih yapilmali. Birisi oynamali. Bu mac icin de tercih belli aslinda.

Herzaman vites yükseltirsin, ama önemli olan maca maglup baslamamak. Temkinli baslamak herzaman iyidir.

119429.png

Baktik isler istedigimiz gibi gitmiyor, Hamit aksiyor, onu cikartir Burak´i koyariz. Vites yükseltiriz

Yorumlarını takip ediyorum. Ciddi anlamda olaya objektif bakıyorsun Onur.

Kadro budur abi. Gerçekten macera aramaya gerek yok.

bu da benim kadrom. bu takım topa sahip olarak savunma yapabilir. top rakipteyken önde basmak yerine takım halinde topun arkasına geçmeli ve top orta sahayı geçtiğinde baskı yapılmalı. tabi bizim kültürümüzde böyle bir şey kesinlikle yok :)

bu da benim kadrom. bu takım topa sahip olarak savunma yapabilir. top rakipteyken önde basmak yerine takım halinde topun arkasına geçmeli ve top orta sahayı geçtiğinde baskı yapılmalı. tabi bizim kültürümüzde böyle bir şey kesinlikle yok :)

kanatlar çok boş kalmamış mı renktaş? ya da kale, forvet falan :)

119429.png

en mantıklı kadro ama burak ne olacak o var işte

bakın kadro veriyorum

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Selçuk Melo

Sneijder

Burak Drogba

Bu nasıl bir mantık arkadaş bazen hayretler içerisine düşürüyorsunuz.

Drogba ile burak kesin oynayacaklar arasında yok demişsin o zaman elmander veya umut mu oynayacak. Vallahi çok ilginç.:)

yanlis anlamisin.

Drogba veya Burak baslar... hangisi artik ikinci yardida girer, bu soru isareti.

+ Amrabtin yeri banko degildir.... F. Terim bi EMre Colak veya Engin süprizi yapabilir.

Geri
Üst Alt