ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

burak-drogba başlar mı acaba hoca?

önemli olan şu.ben burağın sağ kanatta ya da sol kanatta oynasa dahi çok iyi mücadele edeceğine inanıyorum.çünkü kendi diyo..ben GS da başka bi özgüvenle oynuyorum diye... ama tabi burağı kanatta oynarken pek göremedik öyle.ama yani farfan ve bastostan daha çok savunmaya yardım edeceği kesin.istediği zaman yapıyo çünkü.

Schalke'nin savunmasi kötü üstüne kanat oyunculari da savunma yapmiyor yani 4 defans ve 2 orta saha toplam 6 adam savunma yapacak gibi gözüküyor. savunma arkasina bol bol uzun toplar atmaliyiz, bekleri de defansta vasat özellikle höger aslinda ön libero yani zorunluluktan oynuyor orada, dümdüz bir adam. christian fuchs ise hucumda iyi ama savunmada vasat bir bek, bizim forumdakilerin bahsettigi kadar iyi bir bek kesinlikle degil, kalecisi de formda degil artik cok yaslandi uzaktan cok sut cekmeliyiz, duran toplari etkili kullanabilirsek elbet birisi atar. aslanlara güveniyorum ben..

Schalke'nin savunmasi kötü üstüne kanat oyunculari da savunma yapmiyor yani 4 defans ve 2 orta saha toplam 6 adam savunma yapacak gibi gözüküyor. savunma arkasina bol bol uzun toplar atmaliyiz, bekleri de defansta vasat özellikle höger aslinda ön libero yani zorunluluktan oynuyor orada, dümdüz bir adam. christian fuchs ise hucumda iyi ama savunmada vasat bir bek, bizim forumdakilerin bahsettigi kadar iyi bir bek kesinlikle degil, kalecisi de formda degil artik cok yaslandi uzaktan cok sut cekmeliyiz, duran toplari etkili kullanabilirsek elbet birisi atar. aslanlara güveniyorum ben..

yav biz manchesterda bile kazanabilirdik..hakemler olmasa.ki manchester maçında aman aman bi futbol oynamadık.kaldıki o gün hakan balta haşat oldu.ama onun da hali ortadaydı o zaman..

yav biz manchesterda bile kazanabilirdik..hakemler olmasa.ki manchester maçında aman aman bi futbol oynamadık.kaldıki o gün hakan balta haşat oldu.ama onun da hali ortadaydı o zaman..

Balta'nın açığını kim kapattı Sergen ?

yavastan heyecan basti :D

Son 24!

Vallahi yenersek cok büyük is olacak, tarih yazmak sizin ayaklarinizda aslanlar!!

o atmosferde drogba ve sneijder gibi ön tarafı haşat edecek ve oynarsa burak gibi gol atmak için çıldıran birine karşı zor işleri.

Hiçbir maç konusu daha maç başlamadan bu kadar sayfaya ulaşmış mıydı :D

Hiçbir maç konusu daha maç başlamadan bu kadar sayfaya ulaşmış mıydı :D

Bilmem de en fazla sayfa rekoru 502 sayfayla Süper Kupa finaline ait.

O mac baslamadan ise rahat 185 sayfa vardi. Yani yarin rahat geceriz bu sayiyi, galip gelirsek 400 sayfa rahat olur.

Bir atlasak şu turu

Az kaldı az:troll:

Sitenin girişi çok güzel olmuş spikerlerin gol sesleri var çok hoş olmuş inşallah yarında golllll diye coşarız bol bol.

Neredesiniz Ey Galatasaraylılar..?

Geri
Üst Alt