Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat
bence bu maça kesinlikle 4-4-2 değil 4-1-4-1 çıkılmalı.melo,selçuk,amrabat,hamit,sneijder orta sahası ilerde de drogba tek forvet.maçın durumuna göre burak-drogba ikilisie dönülmeli ihtiyaç olursa.yoksa sol taraf çok zayıf kalır.solda mutlaka rieranın önünde amrabat oynamalı.eğer o şekilde olursa farfanda rahat rahat çıkamaz,bindiremez.alman takımıyla oynuyoruz orta sahayı mutlaka ele geçirip parsellememiz lazım.drogba zaten ilerde tek başına yeterli olur.zaten fatih terimde kafamda 11i belirledim sadece 1 kişi kaldı diyor.bence tek forvetli sistemde ilerde burakamı yoksa drogbayamı görev verecek onu düşünüyor.ben bu maça kesinlikle 4-4-2 çıkacağını düşünmüyorum.ama ne olursa olsun inşallah bu akşam turu garantileyecek bir sonuç alırız. (NOT:arkadaşlar inanan var inanmayan var,ancak ben yinede yazma gereksinimi duydum.geçen yıl süper finalin son maçı için araştırırken insanın isteklerinin kabul olması için gereken dua diye "allahümme ya fettah" diye bir dua buldum.bunu gerçekten inanarak okuyan insanın (defalarca tekrar edecek tabiki) istediği oluyor diye.Allaha şükür bu zamana kadar (fb-gs süper final,braga-gs şampiyonlar ligi 2. maçı 1-0 da geri de olduğumuz vb gibi) okudum çok şükür hepside oldu.dediğim gibi inanıp inanmama meselesi.en azından inanan arkadaşlarımız okurlarsa inşallah dualarımız isteklerimiz bu akşam kabul olur.) DUALARIMIZ GALATASARAYIMIZLA.