ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

bastos çok formda sabri'yi sağda hacemat eder valla.bence eboue ile çıkmalıyız.

bastos çok formda sabri'yi sağda hacemat eder valla.bence eboue ile çıkmalıyız.

Hamit-Eboue Bastos'u halleder ama asıl tehlike sol kanadımızda..Burak-Drogba çıkarsak solda Riera yalnız kalacak gibi..

Riera'nın açıklarını herzaman olduğu gibi Dany kapatır Melo defans 4lüsünün arasına girer vs ..

558017_10151502163005421_473392630_n.jpg

Hamit-Eboue Bastos'u halleder ama asıl tehlike sol kanadımızda..Burak-Drogba çıkarsak solda Riera yalnız kalacak gibi..

tek forvet çıksak bile riera zor durumda kalacak orda.bu maçta dany'ye çok iş düşecek riera'nın arkasını toplama konusunda.çünkü riera'nın önünde amrabat'ta oynasa emre'de oynasa defansif anlamda pek katkı veremiyorlar.malesef en zayıf halkamız sol bek ve net bir çözüm bulamıyoruz hiçbir şekilde.

İlk 11 ne zaman açıklanır.

Selçuk-Melo-Hamit orta sahayı çok rahat ele geçirir. Sabırlı oyun,bol pas ve verkaçlarla maçı çözeriz.

tek forvet çıksak bile riera zor durumda kalacak orda.bu maçta dany'ye çok iş düşecek riera'nın arkasını toplama konusunda.çünkü riera'nın önünde amrabat'ta oynasa emre'de oynasa defansif anlamda pek katkı veremiyorlar.malesef en zayıf halkamız sol bek ve net bir çözüm bulamıyoruz hiçbir şekilde.

Amrabat defansif açıdan baya yardımcı oluyor aslında..İkili mücadelelerde güçlü, kolay kolay yıkılmıyor,hücumda da çok rahatsız ediyor..

Schalke'nin sag beki orta sahadan bozma. Amrabat'la hirpalayabiliriz eger akliyla oynarsa biraz.

Onlar da Riera'yi yipratmaya calisacaklar dogal olarak. Umarim sacma hatalar yapmayiz.

Takima güveniyorum. Coskulu ve ciddi bir Galatasaray istedigini alir bugün

En azından ümidimiz var.Bayern falan çıksaydı bu başlık zar zor sayfa atlardı:asd:

Göreyim aslanları, göreyim aslanları!

Haydi oğluuuum!

Zaman geçmek bilmiyor

Umarım Drogba ve Burak ikilisiyle başlamayız.. Ortasahayı mutlaka sağlam tutmak gerekiyor..

Bunu söylerken üzgünüm ama Burak bu maçta yedek olmalı..

saka maka bir yana

schalke sliginde tas gibi takim

kontrollü oynamaliyiz yeterki gol yemiyelim

isterse 0:0 bitsin

eger bir terslik olursada canlari sagolsun

daha iki sene öcne kümeye diye tempo tutuluyordu

kiskanilan takim olduk

bazen insanoglu cabuk unutuveriyor:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

Bu heyecanı yaşamak bile çok güzel okulda bile duramadım valla içim daraldı maçın saati gelmesi için artık ne kadar sıkıcı belgesel filan varsa oturup izlerken uyumayı düşünüyorum durum o derece vahim : )

Yenge de sinerjimize katılıyor amerikadan:

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

kocamla gurur duyuyorum 'onlar' ne derlerse desinler. Wes sen inanılmazsın ve inanılmaz bir takım için oynuyorsun.

bence bu maça kesinlikle 4-4-2 değil 4-1-4-1 çıkılmalı.melo,selçuk,amrabat,hamit,sneijder orta sahası ilerde de drogba tek forvet.maçın durumuna göre burak-drogba ikilisie dönülmeli ihtiyaç olursa.yoksa sol taraf çok zayıf kalır.solda mutlaka rieranın önünde amrabat oynamalı.eğer o şekilde olursa farfanda rahat rahat çıkamaz,bindiremez.alman takımıyla oynuyoruz orta sahayı mutlaka ele geçirip parsellememiz lazım.drogba zaten ilerde tek başına yeterli olur.zaten fatih terimde kafamda 11i belirledim sadece 1 kişi kaldı diyor.bence tek forvetli sistemde ilerde burakamı yoksa drogbayamı görev verecek onu düşünüyor.ben bu maça kesinlikle 4-4-2 çıkacağını düşünmüyorum.ama ne olursa olsun inşallah bu akşam turu garantileyecek bir sonuç alırız. (NOT:arkadaşlar inanan var inanmayan var,ancak ben yinede yazma gereksinimi duydum.geçen yıl süper finalin son maçı için araştırırken insanın isteklerinin kabul olması için gereken dua diye "allahümme ya fettah" diye bir dua buldum.bunu gerçekten inanarak okuyan insanın (defalarca tekrar edecek tabiki) istediği oluyor diye.Allaha şükür bu zamana kadar (fb-gs süper final,braga-gs şampiyonlar ligi 2. maçı 1-0 da geri de olduğumuz vb gibi) okudum çok şükür hepside oldu.dediğim gibi inanıp inanmama meselesi.en azından inanan arkadaşlarımız okurlarsa inşallah dualarımız isteklerimiz bu akşam kabul olur.) DUALARIMIZ GALATASARAYIMIZLA.

Söyle bir beste yapsak:

Ne Yapardım (Gökçe) - YouTube

Ne yapardim bilmem

Sari Kirmizim olmasa

Aslanim yanimda olmasa

Ne yapardim bilmem

veya baska birsey? Tam bestelik bir rythm var.

Geri
Üst Alt