ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

----------drogba---------

amrabat------------burak(hamit)

----------sneijder--------

-------selcuk--melo------

maça böle çıkmak çok mu zordu hocam çok mu zordu

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Skor kötü futbol leş taraftara diyecek laf bile bulamıyorum...

Amrabatı aldın da ne yaptı. Sneijder yine o 2 pozisyonu öldürmezdi. Önüne bırakırdı forvetin.

Elendik.

snejideri nite çıkardı anlamadım

Selçuk asisti dışında hiç bir şey yapmadı

Çıkar selçuğu çek snejideri onu yerine

Selçuk çok çok kötü bu yıl

Avcı sağolsun adamı bitirdi ama selçukta çabuk serdi kendini

Danyy zaten saatli bomba her zmanki gibiydi

Hoca çok çok formsuzdu

Maçın tek bir kırılma anı var oda Hamit'in altıpastan boş kaleye topu üst direğe nişanlaması.

muslera

eboue semih dany riera

hamit melo amrabat

sneijder

burak drogba​

prens selçuk hazretlerini biraz kenarı çeksin. anlaşılan onun da akıllanmaya ihtiyacı var.

2. mac cok daha iyi oynariz ama tur ? durumu

Zemın berbattı, ben zaten deplasman macından daha ümitliyim açılan takıma karşı cok fecı olabılırız. Ayrıca daha ıyı bır zemınde oynayacagımız keısn adamlar ayakta duramadı. Ayrıca Sneıjder eger sol kanatta oynatlmaya devam ederse bır MISIMOVIC vakası daha gelıyor yıne. oda solda oynatılmıstı sonucunu gorduk. Hocanın en buyuk hatalarından bırı.

diğer maça kadar takım birlikte oynamaya alışır fiziksel olarak form tutar fatih terime atıp tutanlar size ligde ilk sırada olmak memnu etmez 8 den aşagısı kesmez tabi. şl ft hoca niye tur atlattıki zaten defans oyuncusu istedi olmadı. ne yani şimdi barcelona yenildi diye hocayımı değiştirecekler kusura bakmayın ama futbolu sadece ego tatmini için izliyorsunuz.

hocanın bu maçtaki tercihlerini eleştirmemek mümkün değil. ama bazılarındaki fatih terim kin ve nefretini anlayamıyorum.

Rakip nasıl hızlı pas ve üçgenler yaparak ileri çıkıyor. Biz yarım saatte anca boş oyuncuyu görüyoruz. Oyuncular verkaç yapamıyor, bir iki adım ilerisini düşünemiyor. Sneijder'in sol kanatta ve oyundan çıkartılması hata. Asla ve asla çift forvet başlamamalıydık.

Tam istediğim ve beklediğim sonuç geldi. Turlayacağız. Rahat olun.

Amrabat cıları görelim nasıl oynamış

Sneidjer en azından pas olarak rahatlatıyordu hiç bişey yapmadı hücumda

tek kelime ile defans berbat ötesi

Takım belki son 8'e kalabilir fakat son 8lik futbol oynamıyoruz ne hücumda ne savunmada, önce bunu görmek ve kabul etmek gerekir.

Yeni bir takım için bura bile başarı sayılabilir, şuan önemli olan lig, ligi şampiyon bitirip tekrar direkt olarak CLye gitmemiz lazım. O yüzden PZT kesinlikle kazanmalıyız.

Geri
Üst Alt