ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Ben burdaki maçtan daha çok korkuyordum..Çokta kötü olmadı karamsarlığa lüzum yok eleyeceğiz beyler

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Fatih hoca sneijderi hala solda oynatiyor anlamiyorum...

Bu bizim kaderimiz önce ümitleri düşürüyoruz, sonra zoru başarıyoruz.

amrabatı 3 e 5 e bakmadan elden cıkarmalı bu yıl fena patladı elde

YanlIz Münferittir bu.Schalke Bundesligada Bomboq Oynuyor.

bundesliga da ki takımların gerçekten takım olmasından kaynaklı olabilir bugun adeta mahalle takımı boyutlarındaydık hoca oyuncular(drogba dışında) ve taraftar olarak

deplasmanda daha iyi oynayacağımızdan adım kadar eminim,umutlarınızı yitirmeyin arkadaşlar ; )

sneijder çıkttı ikinci yarı takim öldü

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Sneijder'in kanat olmayacağı çok açıktı zaten ... İkinci yarı toparladık kanat atakları yemedik tabi ki ama offf şu golü yemeseydik çok iyi olcaktı ...

2 takımda daha çok gol atabilirdi açıkçası ... O Burak'ın ofsaytta kaldığı pozisyonda içim gitti içim heralde 10 yaş yaşlanmışımdır ...

Neyse çok kötü bir skor değil açıkçası ama iyide değil tabi artık düğüm orda çözülcek ...

Bir not da taraftara : Takım mı taraftarı ateşler taraftar mı takımı gerçekten anlayamıyorum bi kerede takım kötüyken taraftarın ateşlediğini göriyim arkadaş ya ...

Hangi akla

442 oynayip, sol kanat Sneijder olur?

adam, resmen sadece kosup, verimini fena azaltdik.

İlk yarı bir ara oyun sistemi 8-0-2 durumundaydı... Sinirden kafayı yemek üzereyim. Snejder çıktı iyi güzel ama Umut ne için girdi biri anlatırsa sevinirim :D

ulan bu hamit resmen uğursuz arkadaş...topun direkten dönmesi + yediğimiz gol de dany nin hatası olsada köşede kaptırdığı top..

neyse rövanşa daha çok var. arada 3 lig maçı var bunları kazanmamız lazım. bu arada drogba çok hazır değil ama bizim ligde çok iş yapar. burağa attığı paslar güzeldi.

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

bu schalke bizi eleğe çevirir rövanşda sneijder tam bir hayal kırıklığıydı. :(

Yahu adamı mevkisinde oynatmazsan ne yapacak?

Adam kanat oyuncusu mu.

Yahu hamit gibi sene başından beri sadece bir maçta is yapmış adamı eleştirin

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben aglamaya gidiym

Madem Sabri ile basladin, yaptiginin arkasinda durup, oynatsana 90 dakika!!

Burama kadar geldi yaaa.. sorun ne takim'da, ne oyuncularda.. sistem ve bu sistemi böyle bir maçta denemeye kalkan teknik heyette.. Rövans maçi daha zor olacak, ancak umudumuzu yitirmemek lazim renkdaslarim.. Size iyi geceler, iyi sohbetler.

schalkeyi fazla küçümsedik ..bu takım bundesligada farklı şl de farklı oynuyor tamamen şl ye konsantreler..çok dengeli oynadılar ayak uyduramadık.skor avantajı ile almanyaya gidiyor olsaydık tur büyük ihtimal gelirdi ama şimdi adamları gördünüz zıpkın gibi kontra yapıyorlar onun için ilk golü bulmalıyız almanyada.en önemlisi umarım hoca bu saçma sapan dizilişden vazgeçer,bunu akhisar maçında dene ama gelip şl üst tur maçında deneme hocam..uzun lafın kısası almanya için görünen işimiz zor hemde düşündüğümüzden daha zor ama unutmamak lazım bu takımın adı GALATASARAY...

amrabat ne ya berbat..

Geri
Üst Alt