ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

ideal kadroyu bulmuş mu geçen sene? bulmuş

o zaman 2 senedir ideal kadro ile çıkamıyoruz gibi sallamaya gerek yok

Boşver Emrah ya anlatamazsın o arkadaşın F.Terim ile ilgili bir problemi var bence sabahtan beri Fatih Terim olduğu sürece ideal kadroyla çıkamayız diye söylenip duruyor

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Aynı pozisyonda sabride aynı şekilde bir de şöyle düşünün sabri o pozisyonda önü bizim kaleye dönük topa dönük görüyor her şeyi melonun arkası dönük o dönene kadar adam gidiyor ama sabri hiç bir hamle yapmıyor. Pozisyon oraya gelmeden öncede top sağ korner direğin oradaydı topu sakladı sabri orada yardım etse pas istese gol olmıyacak keza koşsada golü yemezdik sadece danynin saçma sapan hatası değil golü yememizin nedeni geri koşamamamız rieranın orada adamı düşürmemesi vs. bir sürü etken vardı ne yazık ki.

Ya zaten laf atılcak çok oyuncu var orası ayrı hatalar zinciri zaten ama bana en çok koyan Melo'nun koşmaması diğerlerinin hatalarını anlayabiliyorum kapasiteleri belli vs.vs. ama Melo nasıl koşmaz geçen seneki ısıran koşan pres yapan Melo nerde :s

Eboue,Drogba,Burak,Melo,Muslera

Sampiyonlar Liginde oynayacak fizik gücüne ve yetenege sahipler. Gerisi hepsi hikaye ve bos.

Sneijderde tabi o kalitede, ancak henüz formda degil.

Selcuk,Semih,Dany,Sabri,Hamit felan iyi niyetliler, mücadele etmeye calisiyorlar tamam. Ama cok agir veya gücsüz kaliyorlar avrupa maclarinda. Özellikle Hamit ve Sabri cok Lesh.

---------------Muslera-----------------

-----------Semih-----Dany------------

Eboue----------------------------Riera

-------------------Melo------------------

----------Selcuk---------Amrabat------

-------------------Sneijder---------------

------------Drogba--------Burak--------

Ikinci maca böyle cikarsak belki bi ihtimal olabilir gecmemize. Amrabat yeteneksiz olsada, fizik gücü itibariyle kesinlikle oynamasi lazim.

YA BİDE SNEİJDER VE DROGBAYA HAZIR DEĞİL DİYENLER VAR SELÇUK VE MELO KAÇ KERE TOPU ALIP SNEİJDER VE DROGBAYA GETİRDİ Kİ HAZIR OLMADIKLARINI ANLADINIZ AZERİ SPİKER BİLE KAÇ KERE DEDİ BİDE SİZ TÜRKİYE LİGİNİ İZLİYOSUNUZ ARTIK GÖRÜN YA:sad007::sad007::sad007:

Taraftar, savunma berbattı. 1-1lik skora sevinelim bence. Bu oyunla işimiz zor.

AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Adam akıllı top oynarsak bunların rezil defansına iki tane cakariz.

Burak Yılmaz Selçuk Inan yeter bu takıma

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Arkadaşlar maçtan döndüm

1-1 kötü skor değil

Biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz ztn

0-0 bitmesi imkansız almanyadaki maçın

2-1 2-2 her türlü gideri var

%50 şansımız var.

Sampiyonlar ligi kadrosu bu olmaliydi.Gayet dengeli sekilde goturup maci 2-0 filan alirdik.Kanatlari desemezlerdi.

60c9dbf0a4-3610.png

Arkadaşlar maçtan döndüm

1-1 kötü skor değil

Biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz ztn

0-0 bitmesi imkansız almanyadaki maçın

2-1 2-2 her türlü gideri var

%50 şansımız var.

Siz nie bagırmıyorsunuz arkadaşım :mad: nasıl taraftarsınız

Sağ bekte keşke Eboue oynasaydı skor farklı olabilirdi bence

amrabata söyleyecek lafım kalmadı artık. başımıza yeni bi bela daha aldık

Ya be kimim ki selçuk ve meloyu sindircem sadece şu futboldan sonra bile bu futbolculari savunanlara cevap veriyorum ayrica senin en iyi oyuncularin selçuk ve meloysa kimse kusura bakmasin ama ilerisi için umutlanmaya hiç gerek yok

Sinekte küçük ama mide bulandırır. Selçuk şu takımda olmasa geçen sene ne şampiyonluk görebilirdin ne de bu sene şampiyonlar liginde 2. turu görebilirdin. Bir şalke maçıyla hatta kötü oynamadığı halde şu adamı çok ağır şekilde eleştirebiliyosan o senin görüşünün dar olmasıdır. Bir maçla futbolcuları ya da teknik direktörü yerebiliyorsunuz. Tamam eleştiri yapabilirsiniz, dersin Selçuk şöyle şöyle hata yaptı bu maçta beğenmedim dersin ama bi oyuncuya sıf frikik kullanıyor diye oyunda tutuluyor ya da bu takımın oyuncusu değil çöp avrupada hiç bi takımda oynayamaz gibi ağır eleştiride bulunamazsınız.

Herkes biraz yapıcı olsa şu ülkedeki futbolun hali bu durumda olmazdı.

Bu turu atlayalim.. Sonrasina allah kerim.. Olmasada olur

İyi geceler beyler. Hiç ümitsiz değilim tur şansımız bence yüzde elli. Kaybedilen avantaj var ama tur için umudumuzu yitirecek bir şey yok. Tur gitse de zaten bu sene verilen bu emek ve mücadele için bile alınlarından öpmek lazım hepsini. Önemli olan bu organizasyonda her sene bulunabilmek ve bunu başaracağımızdan eminim.

* Burak YILMAZ'ın attığı gol Tsubasa golüydü. Nasıl oldu öyle bir olay hayretler içerisindeyim hala çünkü hepimiz biliyoruz ki Burak kardeşimizde o golü atacak yetenek yok. Kaçırdığı diğer gollerden de anlaşılıyor. Hele Drogba'nın kaptığı kale önündeki pozisyon (ofsayt olan) Burak YILMAZ'ı özetledi adeta. Kötü oynadı demiyorum tam bir Ümit KARAN vakasıdır Burak YILMAZ. Atılmayacak golleri atabilip normal gol pozisyonlarını kaçırması yerine normallerini atıp(standart bir gol yeteneğinin yeterli olacağı pozisyonlar) anormal goller atmasa skor olarak çok daha iyi yerlere gelir Burak.

* 1-0 önde yediğimiz gol pozisyonunu verdiğimizde düştüğümüz halde olmaya ne gerek var? Dany oradaki hatanın sadece yüzde 20'sini yaptı bence adam tek sorumlu değil. Orada ne yapacağına karar vermesi o kadar kolay olamazdı ve topa dokundu. Peki sonra defans neden öyle aciz bir duruma düştü?

* Selçuk İNAN'ın başarıyla kestiği kritik rakip atakları yazsak burdan köye yol olur.

* Amrabat takıma çok fayda sağladı, üzerinde ısrarla durması lazım Fatih TERİM'in.

* Son olarak Kral Drogba için bir şeyler yazmak istiyorum. Diğer oyuncularımızın kaçırdığı pozisyonlarda ve yaptığı hatalarda belirgin bir şekilde yüzünü asıyor ve aşağılar gibi, ''nasıl yaparsın bunu!'' tarzında hesap sorucu ve kızgın bir ifade takınıyor. Taraftar olarak hoşuma gitmeyen bir durum çünkü bunu yapmak Fatih Hocanın hakkıdır sadece. Oyuncular birbirlerine her şartta destek olmalıdır kariyerleri ne kadar üstün olursa olsun. Kral Drogba etkileyici bir isim ve diğer oyuncularımız zaten onun kariyeri karşısında biraz geride kalmışken, üstüne hata yaptıkları pozisyonlarda azar yer gibi bakışlar altında kalmaları bana kalırsa takım ruhu adına hoş değil.

Saygılar arkadaşlar.

Geri
Üst Alt