ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Gençler sanki fark yemişiz gibi ne bu asabiyet ya.. Az sakin olun çıkın bir hava alın şu bilgisayardan sanal ortamdan uzaklaşın kafa dağıtın öyle gelin ya.. Herkeste bir sinir stres Hamit'e sövenler, Dany'e sövenler, Fatih Hoca'ya sövenler..

Tamam bende kızdım da ne yapsın Fatih Hoca ortada Sneijder'i oynatsa Drogba ile Burak'tan birini yedek bırakacaktı ikinci yarı girse bunlardan biri bu sefer neden maçın başında bu adamlarla başlamadın diyecektik geçin maç başında %80-90'ımız bu kadro için iyi kadro dedik..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Sinekte küçük ama mide bulandırır. Selçuk şu takımda olmasa geçen sene ne şampiyonluk görebilirdin ne de bu sene şampiyonlar liginde 2. turu görebilirdin. Bir şalke maçıyla hatta kötü oynamadığı halde şu adamı çok ağır şekilde eleştirebiliyosan o senin görüşünün dar olmasıdır. Bir maçla futbolcuları ya da teknik direktörü yerebiliyorsunuz. Tamam eleştiri yapabilirsiniz, dersin Selçuk şöyle şöyle hata yaptı bu maçta beğenmedim dersin ama bi oyuncuya sıf frikik kullanıyor diye oyunda tutuluyor ya da bu takımın oyuncusu değil çöp avrupada hiç bi takımda oynayamaz gibi ağır eleştiride bulunamazsınız.

Herkes biraz yapıcı olsa şu ülkedeki futbolun hali bu durumda olmazdı.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Gençler sanki fark yemişiz gibi ne bu asabiyet ya.. Az sakin olun çıkın bir hava alın şu bilgisayardan sanal ortamdan uzaklaşın kafa dağıtın öyle gelin ya.. Herkeste bir sinir stres Hamit'e sövenler, Dany'e sövenler, Fatih Hoca'ya sövenler..

Tamam bende kızdım da ne yapsın Fatih Hoca ortada Sneijder'i oynatsa Drogba ile Burak'tan birini yedek bırakacaktı ikinci yarı girse bunlardan biri bu sefer neden maçın başında bu adamlarla başlamadın diyecektik geçin maç başında %80-90'ımız bu kadro için iyi kadro dedik..

o değilde Direk fetişi çıktı Hamit

yorumların geneli galatasaray siirspora berabere kalmıs ve sampıyonlar liginden de havlu atmış gibi davranıyorlar durun bir arkadaşlar maç ortada iki transfer oldu diye millet sampiyonlar ligi sampıyonlugu bekliyor galiba başka ne istersiniz komik olmayın barca bile bitik dedigimiz milandan(bazılarımız milanı istiyordu kuralarda) ama barcayı bir devi 2-0 yendi bence turu gecmeye çok çok yakın yani sabır sabır sabır önce biz tribünde nasıl desteklenir acilen onu hatırlamalıyız nerede 2000 tribünü nerede şimdi 52 bin çekirdekci ve kuru bir gurultu

bu yazdıklarını inanbiliyor musun? sabri ne yapmış şutu gol olsa bugüün maçın yıldızı seçerdiniz sabri 3 haftadır takımın en iyilierndne ve ilk 11 de olmayı haketmişti eğer oynatmasaydı terim adaletsizlik olurdu wesley sadece sol kanat oynamadı hem sol kanat hem 10 numara pozisyonunda da oynadı sol oynamasının nedeni belli riera tek başına nasıl idare etsin sol kanatı yani terim sürekli arayış içersindeydi ama durduramadık orayı yinede riera helal olsun guzel mudahaleler yaptı(keşke golde rakibe faul yapsaydı ama neyse hayırlısı) eboue hamit değişikligi yerindeydi sabri hızlı zaten daha çok kontradan yakalamaya çalıstık o yüzden bu karar iyiydi zaten su anda ntvde bile bunu soyluyorlar umutu alması artık 2'yi bulmaktı bu da mantıklı...

ama bizde mourinho çok arkadaş zaten terim söyledi hamite o direge vur falan filan..

asıl rezalet tribünde yani taraftarımızdı 52 bin çekirdekci ve bunların yarısı ünlü yazıklar olsun gidin evden izleyin ya bırakında gerçekten gitmek isteyen kişiler gitsin

inanıyorumki almanyadaki taraftarlarımız GERÇEK DESTEĞİ orada vereceklerdi ve turu geçecegiz bu arada schalkeyi kücümsüyor TÜRK medyası(ve gaza gelenleri)

schalke son 16'ya kalıyor adamlar alışık yani bizden çok çok tecrübeli ve daha hazırlar son 16 ya kalmak başarıdır ilk senemiz için fakat bence çeyrek finale yukselecegimize inanıyorum İNŞALLAH)

taraftar zaten rezil orada haklisin

ama Sabri bu takimin OYUNCUSU DEGIL!!! !!!

Sabri ile CL de basari IMKANSIZ!! 2*2=4

Sen Sneijder i al Drogba yi al senin takimin kaptani ve sagbeki hala Sabri ise epic fail vallah..

burasi Avrupa, Akhisar, Elazig yok buralarda, elin begenmediginiz alman takimi maci oynadi bugun bize ders verdiler, adamlar kendi liglerinde reziller

ligde istedigi kadar iyi oynasin bazi oyuncular CL oyuncusu degil benim anlatmak istedigim bu yanlis anlama

he ilk11 de baslamis olabilir, ama sonra Hamit i cikartip Sabri yi oraya cekmek ne is? tamamen sag tarafi oldurdu Fatih hoca sagolsun, herkes bunu biliyor..

neyse insallah bidaki mac boyle kadro ve sistem le baslamazda tur atlariz yoksa gecmis olsun..

Sinekte küçük ama mide bulandırır. Selçuk şu takımda olmasa geçen sene ne şampiyonluk görebilirdin ne de bu sene şampiyonlar liginde 2. turu görebilirdin. Bir şalke maçıyla hatta kötü oynamadığı halde şu adamı çok ağır şekilde eleştirebiliyosan o senin görüşünün dar olmasıdır. Bir maçla futbolcuları ya da teknik direktörü yerebiliyorsunuz. Tamam eleştiri yapabilirsiniz, dersin Selçuk şöyle şöyle hata yaptı bu maçta beğenmedim dersin ama bi oyuncuya sıf frikik kullanıyor diye oyunda tutuluyor ya da bu takımın oyuncusu değil çöp avrupada hiç bi takımda oynayamaz gibi ağır eleştiride bulunamazsınız.

Herkes biraz yapıcı olsa şu ülkedeki futbolun hali bu durumda olmazdı.
Dediklerinin %90 ına katılıyorum ama ben selçuğa ve meloya çöp demiyorum avrupada oynayamazlar sizin hedefiniz süper ligse onu bilemem ama farkındaysanız avrupanın en iyi 16 takımı arasına kaldık ve çok sırıtıyolar bunlara sabri ve hammitde dahil:sad007:

kendi evimizdeki maçta bile burak rakip defansın arkasına çok rahat sarktı defalarca. schalke defansı çok ağır kalıyor.

ikinci maçta burak tek forvet başlamalı, arkasına ws. paslarıyla çok iyi besleyebilir.

merkez ortasahaya melo-selçuk. sola amrabat, sağa hamit/sabri: başka çare yok. rakip çok adamla çıkıyor hücuma. takım savunması büyük zaaf gösteriyor.

sabrinin sutlari son haftalarda kalecileri zorluyor bakalim kimin elinde patlayacak bomba :asd:

Melo cok iyiydi ama

O değilde burakın golü resmen bergkamp variydi, inanilmaz aldı önüne, CL topçusu olduğunu gösterdi. Kimse endişenlemesin almanyada elicez bunları.

Açıkcası ben TTArena'dan çok daha fazla korkuyordum kaldı ki CL'de Arena'da daha kötü oynuyoruz deplasmanda iyiyiz.. 3 maçta da rakipleri dağıttık sadece Manu'ya yenildik ki o maçta direkten dönen toplar falan unutmamak lazım.. 2-2 falan biter geçeriz biraz relax..

fatih hoca ciddi hatalı artık bu takım sene başından beri futbol oynamıyor bu kadar kötü oynayacak kadromuz yok. hoca artık bir sistem belirlemeli oyuncu kadrosuna göre. sneijderden sol açık hamitten sağ açık yapmaya çalışırsan olmaz hoca olmadı da böyle tek kale yaparlar işte. kötü denilen schalke geldi 90 dakika ezdi bizi galibiyeti kaçırdı gitti. ikinci maç bu anlayışla işimiz imkansız

Boşver Emrah ya anlatamazsın o arkadaşın F.Terim ile ilgili bir problemi var bence sabahtan beri Fatih Terim olduğu sürece ideal kadroyla çıkamayız diye söylenip duruyor

Bir eklemede ben yapayım.Aynı arkadaş inşallah sezon sonu Fatih hoca gider diyor.

Kuş sesleri duyar gibiyim renktaş sende duyuyor musun ? :Z6:

Hamit ALTINTOP: Gol pozisyonu için üzgünüm olmadı, Schalke beklediğimden iyi oynadı, defansa kapandık, iyi oynamadık, 2. maçımız var 2. şans turu atlayacağımıza inanıyoruz. Lig ve CL çok farklı olduğunu Schalke bunu burda gösterdi, kendi hatalarımızı düzeltmeliyiz.

Geri
Üst Alt