ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Eboue,Drogba,Burak,Melo,Muslera

Sampiyonlar Liginde oynayacak fizik gücüne ve yetenege sahipler. Gerisi hepsi hikaye ve bos.

Sneijderde tabi o kalitede, ancak henüz formda degil.

Selcuk,Semih,Dany,Sabri,Hamit felan iyi niyetliler, mücadele etmeye calisiyorlar tamam. Ama cok agir veya gücsüz kaliyorlar avrupa maclarinda. Özellikle Hamit ve Sabri cok Lesh.

---------------Muslera-----------------

-----------Semih-----Dany------------

Eboue----------------------------Riera

-------------------Melo------------------

----------Selcuk---------Amrabat------

-------------------Sneijder---------------

------------Drogba--------Burak--------

Ikinci maca böyle cikarsak belki bi ihtimal olabilir gecmemize. Amrabat yeteneksiz olsada, fizik gücü itibariyle kesinlikle oynamasi lazim.

Güzel kadro.Amrabat yerine engin'i denesek daha iyi olabilir.Amrabat'ı skor avantajı bizdeyken almak lazım oyuna.Defans'ı iyi.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Futbol dersi verdi Schalke,bizim oynadığımız futbol mutbol değil.

Tur bizim beyler sakin... Bunca yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum.... :yenieek: :asd:

Yuh biraz allah korkun olsun, sabri bugün müthiş oynadı, eboue oynasa değişen bir şey olmazdı.

aynen renkdas bence bu sallayanların çoğu maçı izlememiş sallıyorlar başka açıklaması yok eboue girdi zaten bir kaç hata yaptı sabri net bir golü resmen kurtardı bence görevini yaptı

bugün meloyuda beğendim selcukla muthıs savastılar

umut ,amrabat, dany, emre çolak bu takım seviyesinde adamlar değil. ayrıca fatih hoca engini gör artık bu 4 adamı topla bi engin etmez.

Gençler sanki fark yemişiz gibi ne bu asabiyet ya.. Az sakin olun çıkın bir hava alın şu bilgisayardan sanal ortamdan uzaklaşın kafa dağıtın öyle gelin ya.. Herkeste bir sinir stres Hamit'e sövenler, Dany'e sövenler, Fatih Hoca'ya sövenler..

Tamam bende kızdım da ne yapsın Fatih Hoca ortada Sneijder'i oynatsa Drogba ile Burak'tan birini yedek bırakacaktı ikinci yarı girse bunlardan biri bu sefer neden maçın başında bu adamlarla başlamadın diyecektik geçin maç başında %80-90'ımız bu kadro için iyi kadro dedik..

Beğen butonu dışında + 1905 oğlu 1905..

O kadar be güzel kardeşim

Bir eklemede ben yapayım.Aynı arkadaş inşallah sezon sonu Fatih hoca gider diyor.

Kuş sesleri duyar gibiyim renktaş sende duyuyor musun ? :Z6:

yooo ben öyle yakıştırma yapmam.. Kimse sevmek veya beğenmek zorunda değil ama arkadaşta Fatih Terim'e karşı bir önyargı olduğu kesin

Bence hiç fena sonuç değil. Schalke aldığı 3 galibiyetin ikisini deplasmanlarda almış zaten. Yani bu adamlar deplasmanda iyiler ama kendi evlerinde kötüler...

Maç tamamen iki lig arasındaki farktan kaynaklanıyor. Bizim ligimiz temposuz. Alman ligi bence şu anda dünyanın belki de en iyi ligi. Ayrıca 4-2-3-1 sistemini ve kanat akınlarını dünyada en iyi uygulayan takımlar alman takımları...

Adamlar inanılmaz kanat organizasyonu yapıyorlar oyunu enlemesine çok iyi oynuyorlar. Hızlı kanat değişimleri bekleri zor durumda bırakıyor.

Bence bu gün hiç kötü oynamadık. Gaza gelmiş bazıları Schalheye 5 atacağımızı düşünmüşler. Bu işler okadar kolay değil. Arıca turdan çok ümitliyim...

o değilde Türk oyuncularına niye bu kadar laf ediyorsunuz?

Sınırsız yabancı hakkı var Türkiye' de de o yüzden mi bu adamlar kadroda

Açıkcası ben TTArena'dan çok daha fazla korkuyordum kaldı ki CL'de Arena'da daha kötü oynuyoruz deplasmanda iyiyiz.. 3 maçta da rakipleri dağıttık sadece Manu'ya yenildik ki o maçta direkten dönen toplar falan unutmamak lazım.. 2-2 falan biter geçeriz biraz relaz..

Aynen, Arena'da bir türlü bu tür maçları oynayamıyoruz.

herkes bi umutsuz ama bence evimizde yenilmediğimiz için umutla bakmalıyız

ayrıca hoca sneijderi ne sol açık oynatıyorsun

bide üstüne sneijder-burak-drogba ile oynarsak 1 kişi eksik oynarız diyorsun

Daum'un ne isi vardi klube'nin arkasinda ?

kim onu oraya aldi ????

ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Mahir aga bir pozisyon vardı hiç unutmuyorlar adam sıfıra inmiş ceza sahasına ortalarken top birine çarptı ceza sahası dışına geldi bir baktım topu alan Dany, lan senin ne işin var orada adam stoper mübarek ön libero gibi her topa atlıyor az sakin olması lazım...

Cok dogru tespit.

Sorunu da bu zaten, her topa atliyor.

Melo mudahale edecek, cok rahat pozisyob, top ortasahanin gobeginde, yani Melo'nun bolgesi, adam tam topa mudahale edecekken arkadan birak diyor ve Melo birakiyor, bari artik saglam vur di mi.

Oyle bir dokunuyor ki rakibe asist, golu yiyoruz.

Ama haftalardir belliydi ve daha once demistim, bizi oyle bir yerde yakacak ki diye. Umarim telafisi olacak.

Sabri zaten 10 senedir müthiş oynuyor..

Jones'un attığı goldede aslında defansa yardıma geldi ama şans işte :o

Orada Sabri'ye pek suç bulmamak lazım keza Semih'te yanlış pozisyon aldı.. Melo'da takip etmedi.. Ama Dany öyle bir hata yaptı ki başka kimsede suç bulmak ayıptır.. Tek suçlu Dany o golde malesef biraz bakarak oynasa o gol olmazdı..

1. Zemin :SS: no comment. agir küfür

2. Hamit iyi cocuk, temiz kalbli, mücadele ediyor. ama taaa schalke zamaninda diyorumki. bu hamit kafasi ve ayaklari cok yavas, herseyi deniyor, ama yapamiyor, hamit sag acik hic ama hic olmaz. idare etmek lazim bu sezon. bence terim engini 3 hafta hazirlasin hamitin yerinde oynasin

3. burak fotbulcu olarak hic sevmem, ama bugün cok iyi oynadi, bir isik var

4. amrabata cok küfür etim, Galatasarayin topcusu olamasin

5. sabri iyi hos, kaptan felan ama söylemeye gerek yok. eboue herzaman banko oynamsi lazim hemde SLde

6. sneijder sol acik?:rolleyes:

7. ümidim var. deplasmanda bence daha iyiyiz. ders alip defansta daha iyi isler yapmamiz lazim.

8. kusura bakmayin, türkcem bozukdur:sad007:

birsey unutmusum. taraftar, welcome to hell felan hikaye. benim bildiyim taraftar 90 dakkika durmaz, bir gol yedik sustular. antalyasora karsi 2-0 ken bende taraftar olurum:rolleyes:

Ben turdan umutluyum önemli Fatih Hoca doğruyu bulcaktır :yenieek:

Geri
Üst Alt