Sezon basindan beri top oynamiyor bu takim. Kötü oynuyoruz. Akhisar bile bizi yenebilirdi.
Futbol, taktik, güzel oyun, bilimsel oyun anlayisi yok takimda, sadece bireysel beceriler, bireysel yetenek, biri biri o gün formdaysa, öyle aliyoruz maclari nezamandir.
Bi hoca bunu görmezmi ya? Sneijderi aliyosun paralari salliyosun Drogbayla ses getiriyolar dünya medyasina, sen adami CL macinda sola hapset, ardindan cikar.
Bu nebicim antrönürlük? Eboue Sabrinin yedegi. Bu nasil is? Ister bin afrika kupasi oynasin, ister bacagi kopuk oynasin, adamin tecrübesi bi ise yaramaz rezil Sabriye yeter ya.
Bu zemin ne? Camur mu, tarla mi, rezalet mi, kepazelikmi nedir bu, bu zemin sorumlusunu hemen kovarim, hemde derhal. Hollandadan cim getiriliyo, malzeme süper, ama bakan, anlayan yok bu isten.
Abi elini öpem, abi evde iki cocuk var ekmek parasi lazim abi kurban olam diyenleri mübarek koca Spor Kulübünde görevlendiriliyoruz ülkemizde.
Hersey torpil ya, profesyonellik yok. Milli takimin hali ortada. Yokkk efendim biz dünya ücüncüsü olduk, yokkkk efendimmm avrupa ücüncüsüydük.
Utaniyorum resmen utaniyorum!!!!!!!! Taraftarlar ilk 5 dakika üclü cekip bi kac kez zipladilar, ardindan tis. Ses yok.
Ama taraftarin sucu yokki. Bizim mükemmel hocamiz takima top oynatmadi ki. Karsi takimi cözemedi ki. Basin toplantisinda bi gün önce neymis efendim "Büyük ihtimal tabi herkesin bekledigi gibi mac bizim baskimizla gececek". Simdi burda bi laf, bi hareket cekecem olmayacak forum kurallarina uymayacak..
Adamlar takir takir oynadi takir takir. O eleriz dalariz yolariz ezeriz dediginiz takim istediklerini aldilar, bize top oynatmadilar avantajli skorla döndüler, kactilar "Cehennemden" ne haber?
Sezon basindan beri belli, bu takim mac seciyo, bu futbolcular mac seciyo. Bakmayin ligde lider oldugumuza. Diger takimlar afedersiniz KAZMA da ondan. Fener bu sene kötü, halleri belli, anca toparlaniyolar.
BJK zaten malum her sene ayni, cok puan kaybeden takim, bi FB bi GS degil, olamadilar, olamazlarda. Eeee????
Sen daha neyin pesindesin kafasindasin be hoca??? Eboueyi otuttur Sabri 12 yil sonra bi Antalyaya karsi orta seker oynadi diye ilk defa. Maradona yaptiniz herifi.
Sneijderi sola hapset, oyun sistemini komple yanlis kur, maf et oyunu, takimin taktigini oyun prensipini dagit, rakibe davetiye cikardi resmen. Gelin sol kanat, kanatlar bom bos dagitin bizi. Benim Sabrim var, benim Rieram yapyanliz dagitin bizi ey Farfan ey Bastos dedi resmen.
Herifin gewurlari kancik siyaseti yapiyolar, dümen ceviriyolar yokk isimiz cok zor, yok GS iyi rakip isimiz cok zor, yok cehenneme gitcez kolay olmayacak. Bizimkilerde bu gazi yiyo tabi, hani bizim millet zeki akilli ya hani, hani Fatih Terim futboldan anliyo ya hani tabi o da gazi yiyo. Basliyo millet 3 atariz 4 atariz 5 sallariz bizi kimse tutamaz, yok final oynariz CL kupasini kazaniriz.
Adminler cok özür dilerim beni bagislayin ama bu sefer tutamiycam, lütfen adminler sizlere saygim sonsuz ama...
NAH gideriz iste finale!!! Ne finali ulan. Sen ne finalinden bahsediyosun? Senin ülkende futbol mu var ulan. Senin altyapin mi var. Senin ligin gelisiyo mu?? Senin federasyonun, insanin baskanlarin adamlarin adaletli mi?????
Üc aydir bu maci bekliyorum. Schalke stadi benden 20 km uzakta. Maca gitcem diye bilet bula bula kudurdum, 2 bilete tam 460 € verdim. 1 milyar küsür eder. Yazik degilmi bana taraftar olarak?
Ben mecburmuyum takimimdan ülke futbolumdan pisman olmaya bi kac kendini bilmez isini bilmez sahtekar mahluklar yüzünden ha? Söyleyin!? Biriniz söylesin?
Ben niye Galatasarayimi aslolan Galatasaray gibi izleyemiyorum bi gurbetci olarak???? Ne eksigi var bu takimin? Biri desin ya ne eksigi var?
Fatih Terimin arkasi sirti arkasinda olan adamlar belli olan biri. Adam nur cematinden. Adam torpil gaz babasi. FUTBOLDAN AN-LA-MI-YOR!!!
Anca vur oglum , dagit oglum, savas oglum, kazanin parcalayin oglum demesini biliyor baska da hicccccccccbirseyi yok. Futbol okuyamaz, futboldan anlamaz, maci okuyamaz, taktiksel bisey bilmez.
Almanlarda bizim türk oyuncularda olan yetenegin yüzde 10u yok, herifler zekalariyla akil ile götürüyo isi. Hep calismak calismak calismak. Taktik taktik taktik.
Bizimkiler de parayi görünce ne oldum delisi oluyo. Sahane ülkemizin sahane medyasi da bi iki gaz veriyo yeni maradona cikiyo diye, ochhh. Herifler diskolarda barlarda, 2 ay sakat, tembel bilmemne, takimdan takima gider, simarik simarik artis artis hareketler karekter özentiler
Ne lan bu, migdem bulaniyo resmen bu ne bicim anlayis bu nasil is ya bu nasil egitim nasil futbol ülkesi yemisim böyle ligi, kaldirsinlar bu ligi ya Galatasaray Fenerbahce olmasa Afrika dördüncü lig gibi bi rezil ligimiz var bu ne ya ne bu ne????
Nezaman ilerleyek bu lig? Nezaman futboldan anlayan adamlar gelcek bu ligin basina????? Nezaman?????
Biri tüpcü digeri elektrikci digeri ben mafyayim kulüp benim ayagina gider ne lan bu biri bana anlatsin bu nasil bi is?
Ya sabaha kadar yazarim ama okadar doluyum ki sinirden masayi yumrukluyorum. Yazik günah ya.
Ayagina üstüne ayakkibi pantolon almayip bilet parasi biriktirip maca giden taraftarlarimiz var, isyerinden kosa kosa maca giden hayatini bu takima adamis olan insanlarimiza yazik günah ya.
Bitsin bu adamcilik ayrimcilik, dürüst olmamiz gerek ya yeter ya. Sikenin babasi yapiliyo, yok efendim sike yok sahaya yansimadi. ALLAH BELANIZI VERSIN !!!!!!
Juventusu sike yapti diye pat diye düsüren federasyon var, onlarin ligi lig degilmi? Sizin liginizden kötümü lan italyan ligi? Serefsizler???? Utanin, herkes utanmali,
bu taraftara bu takimlari sevenlere futbolu bir hobiden ötesine hayat felsefesine katan insanlara karsi yüzünüz olacakmi öbür dünyada?
Rabbim Galatasarayimiz burada almanyada tur atlar da ülke puani takim markasi artar baska hicbisey istemiyorum, biktim artik ikinci sinif Takim ikinci sinif ülkenin ikinci sinif futbol ligi muamelesini görmekten bu yabanci ülkede. Dünyaya reziliz haberi yok bir cogunun.
Bende macta olacam ve tüm gücümle kardesimle beraber takimimizi bagira bagira destekleyecegim.
Tekrar affiniza siginiyorum, adminlerden kusuruma bakmasin diyorum, sizlere dedigim gibi saygim sonsuz forum kurallarindan disa cikmak istemiyorum hicbirzaman ama cidden cok doluyum, icimi kimse bilemez.
En büyük taraftar, bizim taraftar