ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Selçuk takimin en iyisiydi..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Kalite ve dirilik farkı çok net ortaya çıktı.

Adamlar topun kralını oynadı.

Yaşadığımız resmen çaresizlikti.

Deplasmanda işimiz çok zor..

Kalite ve dirilik farkı çok net ortaya çıktı.

Adamlar topun kralını oynadı.

Yaşadığımız resmen çaresizlikti.

Deplasmanda işimiz çok zor..

Kesinlikle katılmıyorum..Kesinlikle..

Adamlar oynaması gerektiği gibi oynadı kral gibi falan da oynamadılar..

Senin dediğin gibi Kral toplarını oynamışlardır İnşallah 2.maçta işimiz daha kolay olur o zaman...

Deplasmanda onlar gol atarak bizi ileri çıkartmadılar çünkü yenilecek 2.bir gol felaket olacağı için..

2.maçta tüm psikoloji ve oyun düzeni değişecek..

fatih terim geldiğinden beri bu kadar rezil oynadığımızı hatırlamıyorum ama sezon sonu ne olur bilinmez şampiyon olursak defans hattı komple değişmeli stopere sağlam iki tane kaliteli adam alınmalı sol bek ve sağbekle birlikte.

dany-riera-eboue-amrabat-elmander-melo-ujfa gönderilmeli hamit tam bir felaket

Fatih Terim'i şaşkınlıkla izliyorum sene başından beri. Resmen takımın bir taktiği yok. Öğrenmiş bi 4-4-2 , hangi oyuncu gelirse gelsin ona oturtuyor. Sneijder'i sol kanat oynatmak nedir ya. Sonra da çıkarmak . E doğru Amrabat'ı kendi aldırdı Sneijder'i yönetim doğru ya

bilhassa avrupa maçlarında deplasmanda her zaman daha iyi top oynuyoruz ben turdan eminim çok rahat bi galibiyet alıcaz.

Kesinlikle katılmıyorum..Kesinlikle..

Adamlar oynaması gerektiği gibi oynadı kral gibi falan da oynamadılar..

Senin dediğin gibi Kral toplarını oynamışlardır İnşallah 2.maçta işimiz daha kolay olur o zaman...

Deplasmanda onlar gol atarak bizi ileri çıkartmadılar çünkü yenilecek 2.bir gol felaket olacağı için..

2.maçta tüm psikoloji ve oyun düzeni değişecek..

İçsahada senin yapman gerekeni onlar yaptı.

Schalke'nin oynadığı topu biz oynamış olsaydık eyvah elimizden kaçırdık naraları atılacaktı burada.

Kaçan pozisyonların netliğine bir bak..

Allah korudu kalemizi..

Pas ve atak sayılarına da bir bak.Adamlar bizi 3 e 5 e katladı.

Gerçeği de kabul etmek lazım.

Bugün üzgün değilsem,bunda ; oynanan kötü oyuna karşılık alınan 1-1 lik muazzam bir skor var.

Şahsi tespitlerim de şunlar :

1)Adamlar rieranın farkındaydı ve hep oradan geldiler.

2)Takımın asist kralı Selçuğa da kafa bile kaldırtmadılar.

3)Sneijderin maç eksiği yüzünden resmen 10 kişi gibi oynadık.Amrabat girdikten sonra toparlandık.

4) Ortasaha-forvet arası pas alışverişimiz 0'dı.Topu ilerde tutmaya çalışan sadece Drogba vardı elimizde.

Ben gördüklerimi söylüyorum.Asla daha azını ya da fazlasını değil.

Sneijder, Burak, Drogba sakatlanmadığı sürece sahada olacak arkadaş. Taktiğini dizilişini ona göre ayarla.

Ergenler sizi doluştunuz foruma yok burak drogba sneijder hepsi oynasın 5 atalım 3 atalım diyerek gördünüz sonucu..%0 kere dedim böyle kadro yapıpı durmayın sanal ortamı gaza getirmeyin diye Amrabat olmazsa solda sneijder oynarsa ilk dk dan itibaren ortaya geçer kanatlar boş kalır diye ama nafile......Şimdi ne olucak basit 4 4 2 oynayacak deplasmanda geçen seneye dönecek olursa öyle olur diyecek hoca.Ama yok yine medya gazıyla 4 5 1 yada sneijderli 4 4 2 oynarsak leverkusen maçıbndan beter oluruz

bu yapılan tüm yorumlar içinizdeki başka sorunları Galatasaraydan çıkarmak herkez konuştuğunun farkındamı acaba kaçırdıklarımız girse burda ne konuşulurdu

tabi bazı hatalar var,

çim konusu

dany hamit gibi oyuncuların formsuzluğu

ama bakıyorumda herkez işkembeden bol keseden sallıyor

Maçın tamamının tekrarı varmı acaba ? Programlarda görünmüyor....Bilen varmı ?

sol kanatta sneijderı oynatacak kadar lüks bir kadromuz mu var yoksa hocamızın yüksek egosuna mı kurban gidiyoruz orasını çözemedim. ama şu bir gerçek ki, yaptığımız transferler hocamızın iyi bir taktisyen olmadığını kanıtlamıştır bence.

sol kanatta sneijderı oynatacak kadar lüks bir kadromuz mu var yoksa hocamızın yüksek egosuna mı kurban gidiyoruz orasını çözemedim. ama şu bir gerçek ki, yaptığımız transferler hocamızın iyi bir taktisyen olmadığını kanıtlamıştır bence.

Fatih hoca hic bir zaman iyi bir taktisyen olmadı. Ve elindeki kadro kendi tarzının dışına cıktı yapılan son transferlerle, hadi olum hadi aslanım ile sahaya süremezsin Sneijder'i Drogba'yı, altından kalkamadığını düşünüyorum.

rahat olun

Almanyada turliyacazzzzzzzz 1-2:ayatollah:

Benim en büyük mutluluğum son dakikalarda aptalca bir gol yememiz oldu. Takımın yaptığı en iyi iş 180 dakika sonunda işin belli olacağını bilerek oynaması oldu.

Fatih Hoca onun için de bayaa uğraştı ama olmadı Allahtan.

Amrabat, Drogba , Umut ve Burak aynı anda sahadaydı son 10 dakika. 2 ortasaha var defansif katkı verebilecek onlar da yorulmuş olan Melo ve Selcuk.Umut yerine diri bir ortasaha almamış olması tam bir komedi. Cesaret gösterisi yapmak için takımı yakacaktı.

renktaslar dün mac öncesi schalke nin resmi facebook sitesine bi göz atim dedim. ilk soku bazi vatandaslarimizin yazdiklarini gördügümdü gecirdim. bu kadar seviyesiz, terbiyesiz olunmaz be arkadas!

ondan sonra resim de gördügünüzü denk geldim

BDnH3yvCUAAbHvT.jpg:large

tamam taraftarlari gectim, ama fb nin resmi facebook sitesi mac öncesi schalke nin fb ne ariyor? böyle bir rezillik olarbilir mi?

İçsahada senin yapman gerekeni onlar yaptı.

Şahsi tespitlerim de şunlar :

1)Adamlar rieranın farkındaydı ve hep oradan geldiler.

2)Takımın asist kralı Selçuğa da kafa bile kaldırtmadılar.

3)Sneijderin maç eksiği yüzünden resmen 10 kişi gibi oynadık.Amrabat girdikten sonra toparlandık.

4)Ortasaha-forvet arası pas alışverişimiz 0'dı.Topu ilerde tutmaya çalışan sadece Drogba vardı elimizde.

Bunlar çok doğru tespitler..

1) Maçtan önce herkes Burak-Drogba-Sneijder yazarken burda yırrtık kendimizi Amrabat oynasın hücumdan birşey beklemiyoruz en azından Riera'ya yardım eder diye.. Oyuna girdikten sonra da yardım etti zaten..

2) Selçuk'u Jones durdurdu.. 2.Maçta Jones yok.. ortasahalarını toparlayan enerji küpü adam 2.maç olmayacak..

3) Sneijder bu haliyle oynamamalı AVRUPA'da.. Eğer bu hali genel haliyse zaten tümden yandık.. Belki birilerine saçma gelecek ama Sneijder Fenere Belhanda'da bize çok ihtiyaçtı..

4)Pas alışverişimizi bozan baş kişi JONES'du.. adamı izlerken ben yoruldum.. Bastos ve Farfan defans yapmazlar dedik onlar da bir garip şekilde defansa yardım etiler..

2.maç...

Jones yok..

Ortasaha egemenliği tamamen bizde olacak..

Kanatları bi zahmet kapatalım artık bi zahmet..

Kanatsız takımız. 1 tane kanadımız yok.

Bu arada tur hala ortada sayılır. Schalke burada bize 5 tane atabilecekken atamadıya bunun cezasını çekerler gibi geliyor.

4 3 1 2 savunanlara ve drogba burak wesley aynı anda oynamalı diyenlere selam olsun

1*wesley SOL KANATTA OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

2*

Moralim cok bozuk !

Geri
Üst Alt