ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Adamlar öyle bi yerildi ki maçtan önce bende hepten çöpler sandım. 5 tane pas yapamadık biz kaç tane organize geldi Schalke kalemize. Kontraya çok hızlı çıkıyorlar kanatları da çok iyi. Eleyemeyiz biz bu takımı rövanşta falan.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

renktaslar dün mac öncesi schalke nin resmi facebook sitesine bi göz atim dedim. ilk soku bazi vatandaslarimizin yazdiklarini gördügümdü gecirdim. bu kadar seviyesiz, terbiyesiz olunmaz be arkadas!

ondan sonra resim de gördügünüzü denk geldim

BDnH3yvCUAAbHvT.jpg:large

tamam taraftarlari gectim, ama fb nin resmi facebook sitesi mac öncesi schalke nin fb ne ariyor? böyle bir rezillik olarbilir mi?

bizde yapıyoruz boşver :)

Ben İstanbul dışındayım yılda bir yada iki maça anca gelebiliyorum taraftar futbolcu ilişkileri ne alemde pek bilmem ama İstanbul'da maça giden taraftarlar Sabri'yi çok seviyor hatta insanların yaptıkları yorumları bile çok sert tepki veriyorlar. Bu arakadaşlarımıza sormak istiyorum Eboue girdikten sonra Sabri'nin sahada fazlalık olduğunu hissettinizmi bu takıma yakışmadığını hatta gelen transferlere bakıp hala daha sağ bekte Sabri'yi görmek kahrediyor beni. Dün gecede böyle bir geceydi hani şu iğne çuvaldız meselesi varya onu iyi düşünmek lazım.

Selcuk & Melo ikilisi orta saha da zayif ve yanliz kaliyor... oraya acilen bir oyuncu daha monte edilmeli.. yekta veya Engin...

Ayrica ileride Drogba tek forvet, arkasinda Sneijder oynamali kesinlikle...

kanat oyuncumuzun olmamasina pek takilmiyorum cünkü beklerimiz hücumcu oyuncu... onlar ileriye cikabilirler...

orta sahamiz saglam olursa, bu sorun teskil etmez bence.. bundan sonra lig/ avrupa maclarina su diziliste cikmaliyiz !

yabanci kontenjani yüzünden ligde riera yerine h.balta oynasin

-----------Muslera--------------------

----------Semih--Dany----------------

Eboue-------Melo----------------Riera

-----Hamit--Selcuk--Engin/Yekta------

-----------Sneijder-------------------

------------Drogba-------------------

Bi gölge etmeyin arkadaş.

Yazacak çok şey var. Yanlışlar, doğrular... Var ama bunları uzun uzun anlatmanın gereği yok. Kısaca şu kadarını söylemekle yetinelim: Orta alanda topa sahip olup oyuna hükmedemediğimiz sürece bizim Avrupa takımlarıyla başa çıkmamız mümkün değil. Kontra toplarla, savunma arkasına uzun oynamalarla bir yere kadar gidebilirsiniz.

Umarım daha son sözümüzü söylememişizdir.

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Ben İstanbul dışındayım yılda bir yada iki maça anca gelebiliyorum taraftar futbolcu ilişkileri ne alemde pek bilmem ama İstanbul'da maça giden taraftarlar Sabri'yi çok seviyor hatta insanların yaptıkları yorumları bile çok sert tepki veriyorlar. Bu arakadaşlarımıza sormak istiyorum Eboue girdikten sonra Sabri'nin sahada fazlalık olduğunu hissettinizmi bu takıma yakışmadığını hatta gelen transferlere bakıp hala daha sağ bekte Sabri'yi görmek kahrediyor beni. Dün gecede böyle bir geceydi hani şu iğne çuvaldız meselesi varya onu iyi düşünmek lazım.

Olurmu ya, üçlüyü kim çektirecek tribünlere.

Dağlara taşlara topu kim vuracak,

10 seneyi aşkın bir süredir orta yapmayı öğrenmeyen bir adam tribünlerle birlikte tempo tutsun yeter ortalar önemli değil.

(Sabrinin Galatasaraylılığina lafım yok ama taraftarlik başka futbolculuk baska)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Deplasmanda ya Sneijder oynar ya da Burak..

"OLİVER KAHN: Zemin kötüydü. Ama Schalkeli futbolcular çok koşup iyi bir defansla sahayı rakiplerine dar ettiler. Galatasaray beni çok şaşırttı. Hiç bir varlık gösteremediler. Ne bir teknik ne de taktik oyunu Galatasaray’da yoktu. Sadece Drogba’nın kafasına yüksek toplar atarak Schalke’nin işini kolaylaştırdılar. Schalke maçı kazanabilirdi de."

Şimdi ne olacak arkadaşlar ben çok umutsuzum çıkamayız gibi

Ynt: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

"OLİVER KAHN: Zemin kötüydü. Ama Schalkeli futbolcular çok koşup iyi bir defansla sahayı rakiplerine dar ettiler. Galatasaray beni çok şaşırttı. Hiç bir varlık gösteremediler. Ne bir teknik ne de taktik oyunu Galatasaray’da yoktu. Sadece Drogba’nın kafasına yüksek toplar atarak Schalke’nin işini kolaylaştırdılar. Schalke maçı kazanabilirdi de."

Evet Oliver dayı bizide çok şaşırttı. Schalke nin ataklarını görünce birde tribünlerden hiç ses soluk çıkmayınca maçın TT Arena da değil de schalke arenada oynandığını sandık.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Deplasmanda daha iyi oynuyoruz ve dünkü yanlış seçimleri yapmayacaktır FT.Üstelik zemin de güzel olacak.Bence biz düşünmeyelim Schalke düşünsün..

drogba transferi fatih hocanin dengesini bozdu...

drogba yi kesemiyor... burak da attigi gollerden dolayi kesemiyor..

sadece sneijder transfer edilseydi, burak tek forvet, sneijder forvet arkasi oynardi..

hoca vefa da bir yere kadar.. buraki kesmekten baska caren yok cünkü drogba & sneijder cok cok iyi anlasiyorlar..

bunu akhisar macinda drogba oyuna girdikten 5 dakika sonra gördük..

dün de gördük aynisini.. sürekli birbirlerini aradilar..

sneijder cikinca drogba top verecek adam bulamadi !

sabri'nin konusu neden kilitli ?

dün yine gördük ki, sabri'nin bu takimda isi yok..

eboue'nin ölüsü ondan iyi...

ayrica sabri kaptanligi tasiyabilecek kapasitede kesinlikle ve kesinlikle hic ama hic degil !

Sneijder'i çıkarmasında ki mantığı hâlâ bulamıyorum ya. Amrabat'ın ne artısı var ben anlamadım ne zaman fark yarattı ki bu adam ya. Cidden sezon sonu gitsin yıldırdı bizi ya.

daha sacma bir analiz okumamistim,,,,,,,,,!Ulen akilli..........o Hamit denen DIREKCI golu ataydi ,mac resmen tecavuzluga donecekti!Birde bu Oliver denen gavat ,bir baksin Shalke maclarina........adamlar resmen deplasman takimi.Arsenali deplasmanda yeniyorlar ,icerde zor 2-2 yaptilar,Mopilen hayni hikaye.........!Ben te buraya yaziyorum...............BIZ BU TURU GECECEZ!Amaaaa.artik bu Sabriyi gormek istemiyorum takimda ve Hamit sadece yedek oyuncu olur!Danny denen beyinsize lafim yok...........adamda zeka yilan gibi yerlerde surunuyor!!Azcik realist olmamiz gerek..............takimiz kotu deyil ve bir iki mactan sonra her sey yerine oturacak!FOREVER GALATASARAY..................!:sgr: :sgr:

Yediğimiz golde Sabri efendinin bulunduğu yere bakın..Sağ en altta

dSyFIo8.png

4-2-3-1 oynamamız lazım . duygusal davranmamalıyız. kimin yedek kaldığı önemli değil.4-2-3-1 de drogba ve sneıjder yıkar geçer

4-2-3-1 i oturtup asla vazgeçmezsek bir yere varırız yoksa 4-3-1-2 veya sneıjder solda falan bir yere varamayız

Geri
Üst Alt