ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Bence turu geçeriz. Schalkeye deplasmanda gol atmayan takım yok. 3 hafta içinde sneijder drogba da iyice oturur takıma. Bizim deplasman maçlarımız daha iyi avrupada. Bence schalkeyi eleriz diğer maçta.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Yediğimiz golde Sabri efendinin bulunduğu yere bakın..Sağ en altta

dSyFIo8.png

bence burda ilk once sabriye kizacagina, hamitin top kaybini, ve dany nin yaptigi hatayi konusmak daha dogru.

Dany Galatasaray oyuncusu degil. takima hic ama hicbir arti katkisi yok.

Bence turu geçeriz. Schalkeye deplasmanda gol atmayan takım yok. 3 hafta içinde sneijder drogba da iyice oturur takıma. Bizim deplasman maçlarımız daha iyi avrupada. Bence schalkeyi eleriz diğer maçta.

Hocam daha bizim takim oturmamis yaa..daha ne oturmasindan bahsediyoruz..

Birisi bana hangi taktik ile oynadigimizi anlatabilirmi??

Sneijder'i çıkarmasında ki mantığı hâlâ bulamıyorum ya. Amrabat'ın ne artısı var ben anlamadım ne zaman fark yarattı ki bu adam ya. Cidden sezon sonu gitsin yıldırdı bizi ya.

Amrabat'ı anca savunmaya da yardım eder diye taktiklere yazıyor millet, sanki adamı savunmacı diye aldık, hücum yönü sıfır olan bir kanat oyuncusu olabilir mi? Anca umut bağlıyoruz, her zamanki gibi umutları boşa çıkarıyor.

Günah keçisi aramak kolay. Mühim olan hatalar niye oluşuyor ve nasıl çözülecek.

bence burda ilk once sabriye kizacagina, hamitin top kaybini, ve dany nin yaptigi hatayi konusmak daha dogru.Dany Galatasaray oyuncusu degil. takima hic ama hicbir arti katkisi yok.
Baska secenek yok....Danny hizi iyi,ama daha pismesi lazim!Sol tarafta bu Rieralan gitmez ,bence |Hakam ve Danny orasini kapatirlar!Danny hizi ve Hakanin tecrubesi!Sabri zaten oynamayacek ikinci macta..........Eboue yerini alir!Ahsam E.Colak oynaseydi ,cok serbest vuruslar kazanirdik...........Hamitin yerine girmesi lazimdi!:sgr: :sgr:

Amrabat'ı anca savunmaya da yardım eder diye taktiklere yazıyor millet, sanki adamı savunmacı diye aldık, hücum yönü sıfır olan bir kanat oyuncusu olabilir mi? Anca umut bağlıyoruz, her zamanki gibi umutları boşa çıkarıyor.

Koskoca sıfır ya nasıl bir adam bu anlamadım abi hata bizde ne diye alırsın bunu. Abdurrahim Albayrak kendi eliyle nasıl uğraştıysa gelmesi için aynı şekilde Galatasaray'ın en az zararla göndermesinide bilecek kimse kusura bakmasın.

Rakipte farfan ve Baston gibi kanatlar varken kanatların böylesine zayıf bırakılmasını almayamıyorum. Solda riera, önünde sneijder, sağda sabri çok zayıf kaldı. Rieraya yardım gelmedi, bastos da sabriya biraz fazla geldi. eğer sağbekde eboue, sol açıkta amrabat veya emre ile başlasaydı. schalke kanatlardan etkili gelemezdi. ilk yarıda bir arada drogba sola geçti, sneijder forvet arkasına, inanın bu daha mantıklıydı ilk dizilişten. Drogbanın savunması çok daha iyidir senjiderden.

Fatih hoca ısrarla basına kızıyor, schalke çok iyi takım diyor ama oynanan oyun sözlerini desteklemiyor. CL'de top 16 turunda bir takım 3-4 kere korner kullanırken kontra yer mi? keza golü de böyle yedik. Bu takım 2 hafta önce 4-5-1 li sistemde antalya'ya pozisyon vermeden yenmedi mi? az pozisyona girdi diye eleştirildi ama rakip takımın 1 şutu bile yoksa kusursuz futbol oynanmıştır bence. Drogba, Burak formda olsunlar, biri sağda oynar, diğeri solda. ama dün de görüldü ki sneijder kanatta olmaz

---------------muslera---------------

eboue----semih-----dany----riera

-------------melo----selçuk---------

burak--------sneijder-------hamit

-----------------drogba--------------

kesinlikle dün bu kadroyla oynasaydik kazanirdik. En dengeli kadro bu. Dünde gördük ki burak sağda oynarsa drogbayi duvar yapip geriden defansin arkasina çok kolay sarkar ve dün attiği bir golü yine atardi ve ayrica sağdan çizgiye inip drogbaya kafa golüde attirir. Solda hamit en kötü amrabat kadar hatta daha iyi oynayacağindan eminim en azindan pozisyon hatasi yapmaz

Bu sabriyi gazlayan medyaya, adamın kendiyle boğuşmasını oyunculuk sanan tüm ahmak futboldan anlamayan taraftara yazıklar olsun....Bu adam SABRİ efeendi; geçemez top tutamaz top süremez isabetli orta yapamaz eeee o zaman tabi baskı yeriz riera top tutup sürmeye çalışırken rakibi karşısına alıp çalım atarken bu adam sadece topu uzaklaştırmaya çalışır yani bam güm...yazık takımımızın uğursuzu yazık bu takıma...Hücum özellikleri sıfır top süremez adam geçemez vs vs..Ya be allahın adamı bari kademe yap bari defans yap nasıl bir adamsın yerini kaybedersin adamını kaçırırsın kafa vuramazsın....Ama sabri efendi akıllı, bu ahmak taraftar nasılsa şutlara bakıp çizgiye inmelere bakıp aslan kaplan demiyomu? ee o zaman niye geriye konsantre olsun yeteneksiz herif tüm enerjisini orta sahanın rakip çizgisinde kullanır biz ondan bunu bekliyoz ya sneijder drogba burak vs dursun sabri efendi 124 km şut atsın defansda rakibe baksın...Bi git şu takımdan ... Geldiğin günden beri ne avrupa başarısı ne lig başarısı kaldı

Baska secenek yok....Danny hizi iyi,ama daha pismesi lazim!Sol tarafta bu Rieralan gitmez ,bence |Hakam ve Danny orasini kapatirlar!Danny hizi ve Hakanin tecrubesi!Sabri zaten oynamayacek ikinci macta..........Eboue yerini alir!Ahsam E.Colak oynaseydi ,cok serbest vuruslar kazanirdik...........Hamitin yerine girmesi lazimdi!:sgr: :sgr:

off yazini gorunce canim sigara cekti :D

Hocam Dany bu takimin oyuncusu degil, cok duz oyuncu. Hatta yapmayim diye muslera, semihe pas vermekten baska yaptigi bisey yok. oyun gorusu olmayan, artisi sadece hizli olmasi.. boyle oyuncular anca yedekte ve birinci ligde oynar. CL de boyle oyuncularla isimiz olmamasi lazim. Idaa ediyorum Gokhan bu adamdan daha iyi oynar.

Sabri ne desem bos...

moralim cok bozuk

diyorum buraya kadar bile iyi ama

dün tcvz edebilirdik

sadece snider solda degil forvet arkasi ve iki forvet yerine bir forvet yeterli olacakti

ayar oluyorum bu almanlara:sad007::sad007:

onu gectim, dun Barca ya ne caktilar oyle yaaa... vallah burdaki arkadaslar diyorum, barcelona turu gecmedikten sonra bizim ceyrek finalde ne isimiz var:D

Biz onlara karsi oynamak isiyoruz

ahggg hocam biraz kendine gel artik...

Yedigimiz gol Melo yüzünden

Tamam arkadaş elenirsekte eleniriz ilk hedef gruptan çıkmaktı önemli olan buralarda kalıcı olabilmek. Lig şampiyonluğunu alalım bu sezon gelecek sezon 3 tane kanat oyuncusu almak şart.

bence burda ilk once sabriye kizacagina, hamitin top kaybini, ve dany nin yaptigi hatayi konusmak daha dogru.

Dany Galatasaray oyuncusu degil. takima hic ama hicbir arti katkisi yok.

BUrada başta Hamit'e ve Dany'ye kızmalıyız... Fakat Jones'u 50 metre izleyen Melo'ya ne demeli..Dün Güntekin Onay herkese gösterdi Melo'nun umursamazlığını ben de o zaman fark ettim...Tabi Riera adlı akıllı arkadaşımız da neden düşürüp sarı kart almıyor orası da ayrı komedi...2. maç cezalı olursan ol orada indireceksin...Ayrıca pozisyonu dikkatli izleyin Semih bile ilk anda kaysaydı Farfa'nın pozisyonunu bozabilirdi ama rakip hızlı olduğu için kırmızı görmekten korktu...

Millet bu golün olacağı vardı bir oyuncuya yüklenmek saçma çünkü hata 1 değil tam 4 tane (Hamit-Dany-Melo-Riera)

yahu ne elenmesi.biz bunları deplasmana gömeriz.

birşeyi kesinlikle itiraf etmeliyim. drogba ve sneijder transferleri çok havalı ve hepimizi aşırı derecede mutlu eden transferlerdi. ama bu iki oyuncu yerine inanın bana üst düzey bir solbek ve stoper alsaydık şimdi schalkeyi nasıl ezdiğimizi konuşuyor olurduk. sakın yanlış anlamayın bu oyuncuları istemediğimden değil ama önce takımını istemini iyice oturtursun, üstüne bunlar gibi yıldızlarla süslersin. mesela 4-4-2 den vazgeçmeyecek hocaya drogba alınması mantıklı ama sneijder o derece mantıksız. sneijder yerine 2 tanae deli fişek kanat oyuncusu al, en iyisinden ondan sonra otur izle takımı

Geri
Üst Alt