ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

şu maça 4-2-3-1 tek forvet baslasaydık alırdık maçı

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

bu federasyona tcvz etmek lazim

engini bitirdiler

meloyu bitirdiler

allahin tüpcüsünü indiremediler

yahu ne elenmesi.biz bunları deplasmana gömeriz.

yav he he... bu futbolla anca bukadar...Bu sezon hangi macta GS iyi oynadi onu anlatin bana...

Dunki mac sezonun en kotu maci idi..Bu saatten sonra yapacagimiz tek sey.. Lig sampiyonlugunu almak, ve sezon sonu 6-7 oyuncuyla yollari ayirmak.

Hemde gol yemden 2-0 alırdık. Biz böyle bekliyorduk ama 4-4-2 üzerine birde sniejder sol kanatta olunca kaçınılmaz oldu.

sniejder nasıl sol kanat oynar anlamak mumkun değil cidden burak sag kanat oynat bari onun yerine ama wesley 10 numara pozisyonunda oynasın deplasmanda 4-2-3-1 le bu turu geceriz

yav he he... bu futbolla anca bukadar...Bu sezon hangi macta GS iyi oynadi onu anlatin bana...

Dunki mac sezonun en kotu maci idi..Bu saatten sonra yapacagimiz tek sey.. Lig sampiyonlugunu almak, ve sezon sonu 6-7 oyuncuyla yollari ayirmak.

ne yaptığını bildiği ve kadromuza göre oynadığı maçlar fener beşiktaş antalya maçları 3 maçta tek pozisyon vermedik

koyunca orada gelip koyduk mu diye yazma buralara.yahu anlamiyorum 1 mac istedigimiz gibi olmayinca gelene gecene sallamak artik bitti moduna girmek nedendir.

Ne Riera sı kardeşim. Adam melo'nun çnünde geçti geldi koştu Melo bir yerini bile kaldırmadı.

Melo gibilerine ihtiyaç yok bu takımda

Dany kaptırdı, Melo koşmadı , Riera adamı düşürse atak kesilecek yapmadı .. Niye çünkü cezalı duruma düşmeyeyim diye...

Burda ne büyük hata Riera'nın..

Bastos kiralıkmış Schalke de ben sattılar sanıyodum ya seneye alsak keşke ...

Dany kaptırdı, Melo koşmadı , Riera adamı düşürse atak kesilecek yapmadı .. Niye çünkü cezalı duruma düşmeyeyim diye...

Burda ne büyük hata Riera'nın..

Riera'nın yine kendince bir bahanesi varmış kart görmemek ve cezalı duruma düşmemek adına ( bu bahanesinde haklı demiyorum ) ama ya Melo ? Beyefendinin bahanesi neymiş de koşmamış ?

Bastos treni kaçtı hemşerim... Satın alma opsiyonu vardır muhakkak ki alırlar da..

Vardır heralde haklısında yine de bir umut işte valla çok iyi adam ya resmen Amrabat parasına alabilirdik inanamıyorum nasıl böyle bir hata yaparız ...

koyunca orada gelip koyduk mu diye yazma buralara.yahu anlamiyorum 1 mac istedigimiz gibi olmayinca gelene gecene sallamak artik bitti moduna girmek nedendir.

renktaş olay sadece bu mac için değil lig genelinde de bu sezonun tamamında da iyi oynamadık birde bariz taktiksel hatalar vardı wesley nasıl sol kanat oynar eboue neden oynamaz vs.. ona kızgın millet yoksa olay 1 mac değil

Vardır heralde haklısında yine de bir umut işte valla çok iyi adam ya resmen Amrabat parasına alabilirdik inanamıyorum nasıl böyle bir hata yaparız ...

Sene başında çok istedik... Forumda kaç defa yazdık..

Geri
Üst Alt