ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Riera'nın yine kendince bir bahanesi varmış kart görmemek ve cezalı duruma düşmemek adına ( bu bahanesinde haklı demiyorum ) ama ya Melo ? Beyefendinin bahanesi neymiş de koşmamış ?

Orda ne olursa olsun indireceksin.. gol yememek için..

Pozisyonun birinde topu kaptık ( 2.yarı ) hangi Shalke'li futbolcuydu yaka paça indirdi bizimkini..

Yugoslav faulü derler ona..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Melo yine ilk 20 dakika bastı, top kaptı mücadele etti.Sonrasında yine kayıp.Hiçbir şekilde jones u kovalamamasının mazereti olamaz.

* Maçtan önce yok Schalke'de iş yok , yok efendim kasımpaşa bile Bundesliga'da oynasa başarılı olur savsatalarını atanlara iyi bir ders olmuştur umarım...

* İlk yarı resmen ezildik ... Direktan dönen topumuz , Burakın çaprazdan kaçırdığı pozisyonlar var ama Schalke biraz şanslı , biraz becerikli olsa 3-4 tane atardı

* Amrabata herkes sövüyor ama 2. yarı savunmamız onun sayesinde toparlandı ..

* Sneijder hücumda büyük usta ama takım savunması aksıyor ligde pek sorun olmaz ama Avrupa'da durum ortada... Drogba nokta transfer böyle güçlü ,böyle etkili bir futbolcumuz 10 yıldır yoktu..

* Selçuk İnan Hagi döneminden sonra bu takımın gördüğü en büyük futbolcu(Arda'ya da haksızlık etmeyeyim) .. Ona laf edenler Gs'li değildir. Teknik bir oyuncu daha doğrusu oyun kurucu olarak geldiği takımda inanlımaz bir azimle koşuyor,mücadele ediyor,savunma yapıyor...Bir de üstüne golün asistini... Hakikaten büyüksün Selçuk Sneijder de gelir,Robben de gelir ,Drogba da gelir ama senin yerin ayrı hepsinden...

* Riera yenilen golde Farfan'ı düşürmemesi dışında gayet iyiydi.. 2-3 pozisyonda 1'e 1 rakibi geçirmedi..Hücum yönü zaten yeterliydi..

* Burak top class bir gol attı ..Drogba'yla yıllardır oynuyor gibiydi...

* Drogba hakikaten büyük topçuymuş..Takımımızda olunca daha iyi anladım..2 yıl daha çok rahat oynar ..Nazar değmesin..Etkili hücumlar yapmamızın en büyük sebebi Drogba'nın pivot santrfor rolünde olmasıydı..Her atakta o vardı desem yeridir..

* Hamit yetersiz kaldı, Sabri kötü başladı ama fena bitirmedi , Melo kötüydü ama bu hali bile Yekta'dan iyidir ,

* Semih elinden geleni yaptı ama Huntelaar'a karşı çok zorlandI , Dany goü yedirdi bu yüzden ağzıyla kuş tutsa da kimse görmez.. Gol dışında bence gayet başarılıydı..

* Fatih Hoca başkalarınca eleştirilebilir ama benim izlediğim kadarıyla çok doğru değişiklikler yaptı ..

* Schalke'de defans pert ama Farfan-Bastos-Jones mükemmel oyuncular .. Özellikle Farfan ve Jones'a hayran kaldım inşallah birgün bizim takımımızda oynarlar..

*Sergen yalçın bozuk saat gibi arada bir doğruyu gösteriyor..Schalke'ye karşı Drogba-Burak-Sneijder oynanmazmış... Drogba ve Burak şu haleriyle takımdan KESİLEMEZ..2. maçta Sneijder'in sonradan gireceğini düşünüyorum..

*Hiçbirşey bitmiş değil ama işin gerçeği gerek oyunuyla gerek aldığı skorla tura yakın takım Schalke...Jones'un cezalı olması bizim için büyük nimet

Orda ne olursa olsun indireceksin.. gol yememek için..

Pozisyonun birinde topu kaptık ( 2.yarı ) hangi Shalke'li futbolcuydu yaka paça indirdi bizimkini..

Yugoslav faulü derler ona..

Bende indirmiyceksin demiyorum tabiki indirceksin de Melo'nun koşmama bahanesi ne onu merak ediyorum yine Riera'nın yanlış da olsa bir bahanesi var ... Melo tamamen pervasızlığından koşmadı ayıp gerçekten yazık ...

En büyük hata 2 forvet+ Sneijderle çıkmamız oldu. Şampiyonlar Liginde oynadığımızın farkında değiliz galiba. Bir sonraki maçta 3lü Orta Saha ve Tek forvet Burak çıkarız. Duruma göre Drogba sonradan girer oyuna. Orta sahada üstünlüğü sağlamadan kazanmamız pek kolay olmayacak zira.

Dany kaptırdı, Melo koşmadı , Riera adamı düşürse atak kesilecek yapmadı .. Niye çünkü cezalı duruma düşmeyeyim diye...

Burda ne büyük hata Riera'nın..

Koşacak birader onun işi. Melo'ya gerek yok bu takımda

Ben maçtan önce bir alman takımı disiplinli ama çok sakatları var ve çok formsuzlar sürklase etmeliyiz dedim...

Kendim den utandım valla... Adamlar bizi sürklase edip kenara koydular..

Allahtan skora yansımadı...

Bende indirmiyceksin demiyorum tabiki indirceksin de Melo'nun koşmama bahanesi ne onu merak ediyorum yine Riera'nın yanlış da olsa bir bahanesi var ... Melo tamamen pervasızlığından koşmadı ayıp gerçekten yazık ...

Koşacak birader onun işi. Melo'ya gerek yok bu takımda

Ne yalan söyleyeyim ben o pozisyonda Melo'ya hiç dikkat etmedim..

Bir yerini kaldıramıyor işte.

drogba tam tek forvet oynayacak adam biraz daha toparladımı tamamdır

En büyük hata 2 forvet+ Sneijderle çıkmamız oldu. Şampiyonlar Liginde oynadığımızın farkında değiliz galiba. Bir sonraki maçta 3lü Orta Saha ve Tek forvet Burak çıkarız. Duruma göre Drogba sonradan girer oyuna. Orta sahada üstünlüğü sağlamadan kazanmamız pek kolay olmayacak zira.
Ulen.......simdi biz bu Alman lavuklarindan oturu sistemimizi mi deyistirecez!AZCIK POZITIV BAKIN ,LEN!Iyi sonuc aldik ve ikinci macta takariz!:sgr: :sgr:

bizde 3 hücumcuyla oynadık rakipde 3 hücumcuyla oynadı. sorun top rakipteyken savunma dizilişimizdeydi. rakip 4 defansımıza 3 kişiyle baskı yaparken biz rakibin 4lü defansına neredeyse hiç baskı yapamdık. oyunun tüm kontrolünü buralardan yani baştan kaybettik. bizde top rakipteyken 4-3-3 şeklinde dizilip öyle baskı yapmalıydık.

bizi son 1.5 senedir başarılı yapan yaptığımız hücum presti. malesef 2 yeni transferle bu yönümüzü kaybettik.

ne sneijder ne drogba hücum presine katılmadılar. onların bu tutumu burakıda etkiledi. dolayısıyla rakip savunmasından her topu ayağa, basit oynayarak çıktı.

fatih hoca sneijderi çıkarmak yerine onu forvet arkasına almayı ve 3lü orta saha kurmayı deneyebilirdi. bu değişiklik hem bizim oyun tazımızı hemde savunma tarzımızı etkileyecekti. oyundan çıkarmayı tercih etti ama amrabatın girişide hafif etkiler dışında etki yapmadı. sadece 2-3 pozisyon orta yapma şansı buldu.

bu kadar kötü oynamamıza rağmen sahadan 1-1 ile ayrılmak bir şanstır. bu takım almanyada bu kadar kötü oynamayacaktır. öyle yada böyle schalkeyi eleyeceğiz.

Ne yalan söyleyeyim ben o pozisyonda Melo'ya hiç dikkat etmedim..

Olayın en başında Melo Jermain'den daha bile yakın bizim kaleye ... Hadi diyelim Jermain depara önceden kalkmıştı Melo'nun ivmelenme zamanı vs. yetişemez diyebilirsiniz ama en azından dene be adam en azından bi deparını at yetişemezsen de yetişeme ... Belki 1-2 adım geride olması bile adamları paniğe ve yanlış bir tercihe sürükleyebilirdi ...

Hamit o golü 2 metreden atsa, Dany de o hatayi yapmasa bugün cosuyorduk burda. Sonuca göre konusmayalim lütfen.

Sneijder sahadayken en azindan birseyler oynuyorduk ilk yari golü yiyene kadar. Ondan sonra o da kalmadi.

O yüzden ben 2. macin Istanbul´da olmasini hic istemiyordum zaten. Iyi oldu. Böyle maclarda faydadan cok zararlari var taraftarlarimizin.

Böyle telafisi olmayan eleme maclarinda nasil destek verecegini bilmiyor taraftar.

Iyi valla hep 5-0 olsun, öyle cossun taraftar. Yok öyle. Ilk 20 dakikadan sonra cit cikmadi taraftardan.

Deplasmanda daha rahat olacagiz. Takim da beraber oynamaya alisir 3 haftada. Geceriz turu rahat olun

Lan maç 1-1 şu foruma giren maçı izlemeyen biri fark felan yedik sanacak ne bu yorumlar akhisarla oynamadık alman takımıyla cl son 16 maçına çıktık ne bekliyordunuz??

Herkes uçuştaydı,3-1,4-1 falan.İyi oldu bir bakıma.

Hamit o golü 2 metreden atsa, Dany de o hatayi yapmasa bugün cosuyorduk burda. Sonuca göre konusmayalim lütfen.

Sneijder sahadayken en azindan birseyler oynuyorduk ilk yari golü yiyene kadar. Ondan sonra o da kalmadi.

O yüzden ben 2. macin Istanbul´da olmasini hic istemiyordum zaten. Iyi oldu. Böyle maclarda faydadan cok zararlari var taraftarlarimizin.

Böyle telafisi olmayan eleme maclarinda nasil destek verecegini bilmiyor taraftar.

Iyi valla hep 5-0 olsun, öyle cossun taraftar. Yok öyle. Ilk 20 dakikadan sonra cit cikmadi taraftardan.

Deplasmanda daha rahat olacagiz. Takim da beraber oynamaya alisir 3 haftada. Geceriz turu rahat olun

Taraftar yüzünden geçmeyeceğiz turu bence,el mahkum 4-5-1 gibi çıkaracak takımı orada.Bu kadar ofansif kadro çıkarmayacak.

Hocam ne sonucundan bahsediyorsun adamlar gününde olsa ilk yarı 4 tane atardı hala Hamitin direkten dönen topuna takılmışsın... Kimse skora göre yorum yapmıyor herkes gördü Schalke'nin bizden iyi oynadığını... Taraftar konusunda katılıyorum..Huntelaarın ble dikkatini çekmiş susturduk falan diyor...Stattakilere yakışmadı susmak..

Taraftar yüzünden geçmeyeceğiz turu bence,el mahkum 4-5-1 gibi çıkaracak takımı orada.Bu kadar ofansif kadro çıkarmayacak.

Nasil cikarsak cikalim, yeterki normal oyunumuzu yapalim. Atak yapalim. Rahat yeneriz.

Dün kac kere atak yaptik Allah askina? Her atagimiz tehlikeydi nerdeyse. Gercek baskimizi yapabilseydik, cok rahat kazanirdik dün.

Pres yoktu, baski yoktu, anlamadim ki bende. Tamam kontrollü olalim da, uyusuk olalim demedik ki.

Ama hala aklim Hamit´in kacirdiginda. Bunu da at ama be arkadas. Bunu da at. Sanssiz filan diyoruz ama bu kadar da olmaz ki

Bambaska pozisyondaydik simdi.

Geri
Üst Alt