Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat
* Maçtan önce yok Schalke'de iş yok , yok efendim kasımpaşa bile Bundesliga'da oynasa başarılı olur savsatalarını atanlara iyi bir ders olmuştur umarım...
* İlk yarı resmen ezildik ... Direktan dönen topumuz , Burakın çaprazdan kaçırdığı pozisyonlar var ama Schalke biraz şanslı , biraz becerikli olsa 3-4 tane atardı
* Amrabata herkes sövüyor ama 2. yarı savunmamız onun sayesinde toparlandı ..
* Sneijder hücumda büyük usta ama takım savunması aksıyor ligde pek sorun olmaz ama Avrupa'da durum ortada... Drogba nokta transfer böyle güçlü ,böyle etkili bir futbolcumuz 10 yıldır yoktu..
* Selçuk İnan Hagi döneminden sonra bu takımın gördüğü en büyük futbolcu(Arda'ya da haksızlık etmeyeyim) .. Ona laf edenler Gs'li değildir. Teknik bir oyuncu daha doğrusu oyun kurucu olarak geldiği takımda inanlımaz bir azimle koşuyor,mücadele ediyor,savunma yapıyor...Bir de üstüne golün asistini... Hakikaten büyüksün Selçuk Sneijder de gelir,Robben de gelir ,Drogba da gelir ama senin yerin ayrı hepsinden...
* Riera yenilen golde Farfan'ı düşürmemesi dışında gayet iyiydi.. 2-3 pozisyonda 1'e 1 rakibi geçirmedi..Hücum yönü zaten yeterliydi..
* Burak top class bir gol attı ..Drogba'yla yıllardır oynuyor gibiydi...
* Drogba hakikaten büyük topçuymuş..Takımımızda olunca daha iyi anladım..2 yıl daha çok rahat oynar ..Nazar değmesin..Etkili hücumlar yapmamızın en büyük sebebi Drogba'nın pivot santrfor rolünde olmasıydı..Her atakta o vardı desem yeridir..
* Hamit yetersiz kaldı, Sabri kötü başladı ama fena bitirmedi , Melo kötüydü ama bu hali bile Yekta'dan iyidir ,
* Semih elinden geleni yaptı ama Huntelaar'a karşı çok zorlandI , Dany goü yedirdi bu yüzden ağzıyla kuş tutsa da kimse görmez.. Gol dışında bence gayet başarılıydı..
* Fatih Hoca başkalarınca eleştirilebilir ama benim izlediğim kadarıyla çok doğru değişiklikler yaptı ..
* Schalke'de defans pert ama Farfan-Bastos-Jones mükemmel oyuncular .. Özellikle Farfan ve Jones'a hayran kaldım inşallah birgün bizim takımımızda oynarlar..
*Sergen yalçın bozuk saat gibi arada bir doğruyu gösteriyor..Schalke'ye karşı Drogba-Burak-Sneijder oynanmazmış... Drogba ve Burak şu haleriyle takımdan KESİLEMEZ..2. maçta Sneijder'in sonradan gireceğini düşünüyorum..
*Hiçbirşey bitmiş değil ama işin gerçeği gerek oyunuyla gerek aldığı skorla tura yakın takım Schalke...Jones'un cezalı olması bizim için büyük nimet