ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Valla hamit atıp 2-0 olsaydı bile aynı oyun yapısıyla devam etseydik yine yerdik 2 tane Hoca 4-4-2 sistemini değiştirmedi yanlış kadro ile çıktı ama 2. yarı tercihleri çok doğruydu.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Hocam ne sonucundan bahsediyorsun adamlar gününde olsa ilk yarı 4 tane atardı hala Hamitin direkten dönen topuna takılmışsın... Kimse skora göre yorum yapmıyor herkes gördü Schalke'nin bizden iyi oynadığını... Taraftar konusunda katılıyorum..Huntelaarın ble dikkatini çekmiş susturduk falan diyor...Stattakilere yakışmadı susmak..

Evet onlar atabilirdi ama kesinlikle bizde atabilirdik abartmayın onların ne kadar pozisyonu varsa bizimde var ... Dünkü maç 4-4 de bitebilirdi abartısız ...

Hocam ne sonucundan bahsediyorsun adamlar gününde olsa ilk yarı 4 tane atardı hala Hamitin direkten dönen topuna takılmışsın... Kimse skora göre yorum yapmıyor herkes gördü Schalke'nin bizden iyi oynadığını... Taraftar konusunda katılıyorum..Huntelaarın ble dikkatini çekmiş susturduk falan diyor...Stattakilere yakışmadı susmak..

Onlar gününde olsaydi diyorsun, biz cok mu günümüzdeydik? Ben Schalke´nin bizden iyi oldugunu düsünmüyorum.

Denk gücler, bunu da haftalardir söylüyorum zaten. Schalke´yi iyi bilirim. Orda yasiyorum.

Biz gercek oyunumuzu oynarsak Schalke´yi yeneriz. Dün ara ara gösterdik bunu zaten.

Tabiki pozisyon verecegiz, baski yiyecegiz. Burasi Sampiyonlar Ligi. Ben olumsuz bakmiyorum hic

Evet onlar atabilirdi ama kesinlikle bizde atabilirdik abartmayın onların ne kadar pozisyonu varsa bizimde var ... Dünkü maç 4-4 de bitebilirdi abartısız ...

Melese sadece pozisyon değil oyun üstünlüğü de bariz Schalke'deydi..Kolunu sallayan bizim sahaya geçti ilk yarı..

Nasil cikarsak cikalim, yeterki normal oyunumuzu yapalim. Atak yapalim. Rahat yeneriz.

Dün kac kere atak yaptik Allah askina? Her atagimiz tehlikeydi nerdeyse. Gercek baskimizi yapabilseydik, cok rahat kazanirdik dün.

Pres yoktu, baski yoktu, anlamadim ki bende. Tamam kontrollü olalim da, uyusuk olalim demedik ki.

Ama hala aklim Hamit´in kacirdiginda. Bunu da at ama be arkadas. Bunu da at. Sanssiz filan diyoruz ama bu kadar da olmaz ki

Bambaska pozisyondaydik simdi.

Sorun ofansif kadro çıkarıp sonra skora yatmaya kalkmasında zaten.

Ayrıca da golü 45.dakikada kontradan yedik 1-0 öndeyken.Böyle bir takım anlayışı yoktur.

Valla 2.maç ya herro ya merro diyeceğiz..

2 gol atsak onlar bize 3 gol atmak zorunda...

Babami bir lafi vardi........"..annenin seyi olaydi ,ona baba derdin"!Mac 1-1 ......pozision olmadan gol yedik ve buda kotu sonuc deyil!Takariz 2 macta!:sgr: :sgr:

koyunca orada gelip koyduk mu diye yazma buralara.yahu anlamiyorum 1 mac istedigimiz gibi olmayinca gelene gecene sallamak artik bitti moduna girmek nedendir.

Yav renktas ben bir mac icin yazmiyorum.. eski yazilarimada bakabilirsin. bu sene tatmin olacak dogru durust hic bir macimiz yok. Sezon bitecek ama hala ne oynadigimiz bellli degil.. Nerdeyse lig bitecek.. bir takimin oyun sekli belli olmaz mi bu zamana kadar..

Arkadaslar hic moral bozmayin, ben bu skoru bir kac sene evvel Hamburg deplasmaninda aldigimiz, ve sözüm ona avantajli skorla döndük diye sevindigimiz günlerden hatirliyorum.. 1-1 kesinlikle kendi evinizde, yenemediginiz takdirde 0-0 dan sonra alinabilecek en iyi skordur. Ben acikcasi bu skora sevindim bile diyebilirim. Olurda orda 2 gol bulursak tüm beraberlikler bizim lehimize olacak, tipki Hamburgunun zamaninda revans macinda iki tane sikistirip bizi kaosa sürükledigi gibi.

Oynanan oyuna bakacak olursak maç Schalke'nindi şüphesiz.

Bizim Hamit'in direkten dönen topu dışında adam akıllı pozisyonumuz yok.Burak 2 kez zor pozisyon yakaladı bir de.

Onlar gününde olsaydi diyorsun, biz cok mu günümüzdeydik? Ben Schalke´nin bizden iyi oldugunu düsünmüyorum.

Denk gücler, bunu da haftalardir söylüyorum zaten. Schalke´yi iyi bilirim. Orda yasiyorum.

Biz gercek oyunumuzu oynarsak Schalke´yi yeneriz. Dün ara ara gösterdik bunu zaten.

Tabiki pozisyon verecegiz, baski yiyecegiz. Burasi Sampiyonlar Ligi. Ben olumsuz bakmiyorum hic

Hocam Burak'ın attığı gole bak Allah aşkına adam şapkadan tavşan çıkardı daha ne kadar günümüzde olacağız ? % 100 diyebileceğimiz bir direkten dönen top var..Burak'ın 2 tane çaprazdan vuruşu çok net pozisyon sayılmaz...Adamlar kaç tane korner kullandı kaç tane tehlikeli bölegeden duran top kullandı bunlar hep etkili oynayarak kazanılan pozisyonlar .. Ayrıca ben Schalke'yi yenemeyiz demiyorum dediğin gibi kim gününde olursa turu o geçer .. Fakat biz oynanan ilk maçın yorumunu yapıyoruz ve de 100 gs taraftarına sorsan 95'i Schalke daha iyiydi der...

Valla 2.maç ya herro ya merro diyeceğiz..

2 gol atsak onlar bize 3 gol atmak zorunda...

Kritik bir pozisyonda degiliz. O yüzden rahatim. Onlar bi tane atsa bile mac aynen devam eder. 1 tane atarsin uzatirsin vs.

Ben takima cok güveniyorum. O finali oynayacagiz ve sonucunu görecegiz.

Tur şansı hala %50 bence. Defansı kötü bir takıma karşı oynayacağız ve gol atmama ihtimalimiz cok düşük. Almanya'da cok gollü bir maç olacak ve daha fazla atan kazanacak bence. Schalke 0-0'a yatmaya çalışırsa büyük aptallık yapar. Drogba ve Sneijder de güçlenip takıma ısınacak daha , her türlü gol atarız önemli olan az yemek.

Fatih Terim birşeyler yapmalı artık gollerimizin çoğu ekstra bir sistemimiz bir taktiğimiz yok gibi hissediyorum ben sahayı izlerken. Riera'ya yardım gelmemesinin sorumluluğunu Sneijder'e cıkarması çok saçmaydı. 3 göbek özellikli ortasaha ile oynuyorsan onlardan biri sol beke yardım etmek zorundadır 4-3-1-2 sisteminde. Hamit sağ beke nasıl yardım ettiyse Selcuk yada Melo'ya da bu görevi vermeliydi Fatih Hoca , forvet arkasındaki adama değil. Ferrari'yi sandalye taşımak için kullanmaya benzer Sneijder'i Farfan'ın peşinde koşturmak

Maça 2.yarıda ki kadro ile başlasaydık sonuç farklı olurdu

Hocam Burak'ın attığı gole bak Allah aşkına adam şapkadan tavşan çıkardı daha ne kadar günümüzde olacağız ? % 100 diyebileceğimiz bir direkten dönen top var..Burak'ın 2 tane çaprazdan vuruşu çok net pozisyon sayılmaz...Adamlar kaç tane korner kullandı kaç tane tehlikeli bölegeden duran top kullandı bunlar hep etkili oynayarak kazanılan pozisyonlar .. Ayrıca ben Schalke'yi yenemeyiz demiyorum dediğin gibi kim gününde olursa turu o geçer .. Fakat biz oynanan ilk maçın yorumunu yapıyoruz ve de 100 gs taraftarına sorsan 95'i Schalke daha iyiydi der...

Iyi oynadik demiyorum ki zaten. Schalke orta sahayi cok rahat, zorlanmadan geciyordu. O bölgelerde iyi paslasiyorlardi.

Ama onun disinda bir üstünlükleri yoktu yani. Mac genelde ortadaydi. Gol pozisyonu acisindan da ortadaydi.

Bocaladik bence. Sneijder basmadi, Drogba basmadi, birden diger oyuncular da sapitti. Sistem etkilendi. Cözeriz 3 haftaya kadar

Iyi oynadik demiyorum ki zaten. Schalke orta sahayi cok rahat, zorlanmadan geciyordu. O bölgelerde iyi paslasiyorlardi.

Ama onun disinda bir üstünlükleri yoktu yani. Mac genelde ortadaydi. Gol pozisyonu acisindan da ortadaydi.

Bocaladik bence. Sneijder basmadi, Drogba basmadi, birden diger oyuncular da sapitti. Sistem etkilendi. Cözeriz 3 haftaya kadar

Fatih Hoca'nın hatası bu işte, aklı geçen senede kaldı. Sneijder'e Emre Çolak , Drogba'ya Elmander muamelesi yapıyor. Basmalarını bekliyor. Olmaz arkadaş

Bu maç herkes için derslik ama bu derslik maç sayısı artıyor ama hala tam olarak oturmuş bir takım yok. 2. maç 1 gol attığımız taktırde bizim ben inaıyorum final maçları ve deplasmanlardan korkmuyorum.

Kritik bir pozisyonda degiliz. O yüzden rahatim. Onlar bi tane atsa bile mac aynen devam eder. 1 tane atarsin uzatirsin vs.

Ben takima cok güveniyorum. O finali oynayacagiz ve sonucunu görecegiz.

Ortasahalarının en çok savaşan koşan ve bizim ortasahayı tek başına kitleyen JONES olmayacak... Ben en çok bu yüzden umutluyum..

2.maç çok farklı olacak ... Bunu herkes görecek...

2 gol atarsak biz bunları eleriz..

Bu Hamit'e daha ne kadar dayanacağız çok merak ediyorum.

Kritik bir pozisyonda degiliz. O yüzden rahatim. Onlar bi tane atsa bile mac aynen devam eder. 1 tane atarsin uzatirsin vs.Ben takima cok güveniyorum. O finali oynayacagiz ve sonucunu görecegiz.
Orada goler atacaz................deyil gol!:DHatirlayin,Braga ve Cluj takim oyuncularin demeclerini...mac oncesi!Mactan sonra surat ifadeli .........DEDEMIN ESEGIN ALTINDAN GECMIS GIBILERDILER:D :D :D:sgr: :sgr::sgr: :sgr:

Geri
Üst Alt