ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Moralim bu saaten sonra..sivasin bjk ya, kasimpasanin eziklere cakmasiyla, bizimde orduyu yenmemizle duzelir artik...:rolleyes:

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Allah turkiyede ki olumsuz meyda nin bin turlu cezasini versin... lan CL sampiyonu yaptilar nerdeyse....

Melese sadece pozisyon değil oyun üstünlüğü de bariz Schalke'deydi..Kolunu sallayan bizim sahaya geçti ilk yarı..

İlk yarı da tamamen Sneijder'in saçma bir şekilde sol kanat oynatılmasından kaynaklanıyodu bu durum ikinci yarı o durum kalktı ortadan ...

Bir daha gördük ki Amrabat, Riera, Dany, Hamit, Sabri artık bu takıma zarar veriyor. Yüzyılın fiyaskosu oldu Amrabat benim için. Rieara'ya lafım yok çünkü adamo mevkinin adamı değil. Bizim hücum organizasyonumuz yok. Dany-Semih arasında iki üç defa gidip gelen top ya Riera'ya ya da Sabri'ye geliyor. Onlar önündeki kanat oyuncularına veriyor. Ve top orada ölüyor. En büyük sıkıntımız rakip ceza sahası yayının oralarda topu getirip oynayamıyoruz. Sürekli kanatlara veriyoruz ve kanatlarımız iyi olmadığı için keleye gidemiyoruz. Bizim ortadan dikine oynamamız gerekiyor. Melo ve Selçuk bu bölgelere gelebilseler ya dakanatlardan biri oraya girse iyi olacak. Takım çok sıkıcı oynuyor bu yıl. Hem de çok sıkıcı. İnşallah turu geçeriz ama çok zor.

Oynanan oyuna bakacak olursak maç Schalke'nindi şüphesiz.

Bizim Hamit'in direkten dönen topu dışında adam akıllı pozisyonumuz yok.Burak 2 kez zor pozisyon yakaladı bir de.

Hamit'in direkten dönen topu öncesi Drogba'nın şutu

Hemen arkasından Hamit'in şutu

Yine ilk yarı Burak'ın şutu

İkinci yarı Burak'ın ofsaytta kaldığı pozisyon

Bunların hepsi net gol olabilcek pozisyonlardı ... He tabi onlarında vardı ve onlarınki ilk yarı bizden daha organize pozisyonlardı Sneijder'in sol kanat oynatılmasından kaynaklanan boşluklardan ... İkinci yarı o boşlukları bulamadı Schalke ne yaptı peki ?

-------------------------Muslera-------------------------

Eboue-----------Semih------------Dany-----------Mecburan BALTA

Aydın-----------Selçuk------------Yekta-----------Riera

-----------------------------Burak------------------------------

----------------------------Drogba----------------------------

Ben böyle bir kadro bekliyorum..

[TD="align: left"] ------------

Shots
On Target Possession Corners Bookings

Red cards

[/TD]

[TD="align: center"] Galatasaray

12

6

43%

3

4

0

[/TD]

[TD="align: center"] Schalke

15

2

57%

6

3

0[/TD]

Sanırım dünkü maçın istatistikleri bunlar görüldüğü gibi iki takımında ortada ezici bir üstünlüğü yok ama dün en çok bizi kötü gösteren top tutamamızdı ... Topla uzun süredir bu kadar az oynadığımız bir maç hatırlamıyorum ...

Hamit!in direklr ile nasıl bir ilişkisi var anlamadım.Adam sürekli direklere atıyor

Iyi oynadik demiyorum ki zaten. Schalke orta sahayi cok rahat, zorlanmadan geciyordu. O bölgelerde iyi paslasiyorlardi.

Ama onun disinda bir üstünlükleri yoktu yani. Mac genelde ortadaydi. Gol pozisyonu acisindan da ortadaydi.

Bocaladik bence. Sneijder basmadi, Drogba basmadi, birden diger oyuncular da sapitti. Sistem etkilendi. Cözeriz 3 haftaya kadar

İnşallah çözeriz ama Drogba ve Burak fazla koşmaz... 2'si de 90 dk. iyi oynamak için enerjilerini verimli kullanmak zorunda...85 dk. dururuz bir pozisyon olur Burak gider atar turu geçeriz düşüncesi var... Bu yüzden 2'si de diri kalmak istiyor... Basan bir Sneijder olsa bu kadro güzeldi ama bu şekilde defansta büyük zaafımız oluyor..

- Selçuk takımın en iyisi diyenler, sürüyle top kaptırdığı için mi? Mücadelelerde isteksiz, yorgun ve bıkkın olduğu için mi? Gereksiz gördüğü sarı kart sebebiyle mi?

- Melo iyiydi diyenler sadece yediğimiz golü tekrar izlesinler sadece Melo'ya odaklanarak, ondan sonra başlarını duvara vuracaklardı zaten.

- Schalke bizden daha iyi oynadı diyenler için de, ilk yarı Hamit'in topu girse ve 2-0 bitse, ezdik yedik bitirdik diyeceklerle aynı kişiler olduğunu düşünüyorum. Burada bir taktik savaşı vardı, Schalke topu ayağında tutarak, oyunu kanatlara yayarak ve pres yaparak oynamayı seçti. Biz ise, topu ayağımıza aldığımız anda doğrudan kaleye gitmeye odaklandık. Bu maçın hakkı 3-1 bizim lehimizeydi. Terim'e maçtan önce sorsanız, Schalke en az 5-6 gol pozisyonu bulur ama %100lük pozisyon vermeyiz derdi. Melo yerine Yekta'ya güvenseydi yenmiştik zaten muhtemelen.

- Son olarak Melo 3-5 tane başarılı müdahele yaptı diye eksilerini görmezden gelmeye çalışan arkadaşlar, Terim'in Melo aşkı size de bulaşmış ne yazık ki. Adam sizi arkadan bıçaklasa, ki bıçakladı dün akşam golü atan adamı tutmaya yeltenmeden hafif tempo koşulya yediğimiz golü izleyerek, diyeceksiniz ki ne kadar güzel sapladı beee... Biraz gözünüzü açın.

Yahu bırakın Allah aşkına akşam Selçuk'un iyi oynadığını söylemek için futbol gurusu mu olmak gerek.

Riera'nın yetersiz kaldığını gördü bir ara sol beke bile yardıma gitti yok artık...

İlk yarı da tamamen Sneijder'in saçma bir şekilde sol kanat oynatılmasından kaynaklanıyodu bu durum ikinci yarı o durum kalktı ortadan ...

Sneijder göbekte de olsa brşey değişmezdi...3 tane basmayan adamla oynadık ilk yarıda...Modern futbol bunu kaldırmaz...2. yarı tek fark Amrabat'tı o da Farfan'ı takip edince Schalke mecburen yavaşladı... Ben 2. maçta hocanın Amrabatı oynatacağını düşünüyorum..İleride Drogba-Burak ortada Selçuk varken kesinlikle gol atacağımızı düşünüyorum...

Sneijder'i asla kesmez. Keseceksen ne aldın o adamı?

Hamit'i bile kesmesi zor görünüyor.. Hakan Balta bu kadar maç eksiği ile ancak PES'te oynatılır..

Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Emre, Sneijder, Melo, Selçuk, Burak, Drogba bekliyorum şahsen ama seninki fantezi olmuş hocam..

abe bu Selcugun manitasi varmi,len?Azcik bu gece calismalarina ara vermesi lazim!:sgr: :sgr:

- Selçuk takımın en iyisi diyenler, sürüyle top kaptırdığı için mi? Mücadelelerde isteksiz, yorgun ve bıkkın olduğu için mi? Gereksiz gördüğü sarı kart sebebiyle mi?

- Melo iyiydi diyenler sadece yediğimiz golü tekrar izlesinler sadece Melo'ya odaklanarak, ondan sonra başlarını duvara vuracaklardı zaten.

- Schalke bizden daha iyi oynadı diyenler için de, ilk yarı Hamit'in topu girse ve 2-0 bitse, ezdik yedik bitirdik diyeceklerle aynı kişiler olduğunu düşünüyorum. Burada bir taktik savaşı vardı, Schalke topu ayağında tutarak, oyunu kanatlara yayarak ve pres yaparak oynamayı seçti. Biz ise, topu ayağımıza aldığımız anda doğrudan kaleye gitmeye odaklandık. Bu maçın hakkı 3-1 bizim lehimizeydi. Terim'e maçtan önce sorsanız, Schalke en az 5-6 gol pozisyonu bulur ama %100lük pozisyon vermeyiz derdi. Melo yerine Yekta'ya güvenseydi yenmiştik zaten muhtemelen.

- Son olarak Melo 3-5 tane başarılı müdahele yaptı diye eksilerini görmezden gelmeye çalışan arkadaşlar, Terim'in Melo aşkı size de bulaşmış ne yazık ki. Adam sizi arkadan bıçaklasa, ki bıçakladı dün akşam golü atan adamı tutmaya yeltenmeden hafif tempo koşulya yediğimiz golü izleyerek, diyeceksiniz ki ne kadar güzel sapladı beee... Biraz gözünüzü açın.

Hocam saygım büyük sana ama kalın yazıyla işaretlediğim kısımdan sonrasını okumak için hiçbir sebep yok...

Yahu bırakın Allah aşkına akşam Selçuk'un iyi oynadığını söylemek için futbol gurusu mu olmak gerek.

Riera'nın yetersiz kaldığını gördü bir ara sol beke bile yardıma gitti yok artık...

Ben çıplak gözle izledim, pek beğenmedim Selçuk'u açıkçası. Sinirliydi, bıkkındı. Bence 1. sebep Melo, 2. sebep de Drogba ve Sneijder'in taraftardan gördüğü ilgi.

Ama rezalet değildi adam. Dün akşamın rezaletleri Melo ve Dany'di.

Sneijder'i asla kesmez. Keseceksen ne aldın o adamı?

Hamit'i bile kesmesi zor görünüyor.. Hakan Balta bu kadar maç eksiği ile ancak PES'te oynatılır..

Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Emre, Sneijder, Melo, Selçuk, Burak, Drogba bekliyorum şahsen ama seninki fantezi olmuş hocam..

2. maç hoca Amrabatla başlayacak içime öyle doğuyor... Sneijder Schalke maçları için lüks oluyor daha doğrusu Drogba-Sneijder-Burak 3'lüsü lüks oluyor... Dorgba-Burak dokunulmaz gibi görünüyor bu yüzden mecbur Sneijder yedek başlar .

Aydın-Yekta-Balta ile falan Schalke ilebaşetmemiz imkansız.Sneijder-Hamit-Melo gibi adamları yedek bırakmak bir intihardır..

Hocam saygım büyük sana ama kalın yazıyla işaretlediğim kısımdan sonrasını okumak için hiçbir sebep yok...

Rica ederim, katılmak zorunda değilsin tabii, ama Selçuk dün kesinlikle sıkıntılıydı. Belki televizyondan farklı görünmüş olabilir, ben statta gördüğümü söylüyorum. Sürekli arkadaşlarına bağırdı çağırdı. İnanılmaz gereksiz bir sarı kart gördü, hakem insaflı olmasa, arkadaşları onu uzaklaştırmasa kırmızıyı da görüyordu.

Maç berabere bitti Burağın gol de güme gitti bence çok şık bir gol attı

Geri
Üst Alt