ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Ben çıplak gözle izledim, pek beğenmedim Selçuk'u açıkçası. Sinirliydi, bıkkındı. Bence 1. sebep Melo, 2. sebep de Drogba ve Sneijder'in taraftardan gördüğü ilgi.

Ama rezalet değildi adam. Dün akşamın rezaletleri Melo ve Dany'di.

TV'den oldukça nerede duracağını bilen ve istekli gözüktü. Şimdi biz geçen yılki Selçuk ile kıyasladığımız için söylediğinde haklısın ama Drogba ve Selçuk en iyilerdi bence..

Almanya'da bu futbol Çeyrek'e yeter mi o ayrı bence yetmez..

Jones yok ona seviniyorum..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Sneijder'i asla kesmez. Keseceksen ne aldın o adamı?

Hamit'i bile kesmesi zor görünüyor.. Hakan Balta bu kadar maç eksiği ile ancak PES'te oynatılır..

Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Emre, Sneijder, Melo, Selçuk, Burak, Drogba bekliyorum şahsen ama seninki fantezi olmuş hocam..

Ben başından beridir diyorum Sneijder bize lüks..

Eğer Sneijder'i oynatmak istiyorsan

---------------------------Taffarel-----------------------

Capone------Popescu-----------bülent--------H.Ünsal

----------Okan----------Suat------------Emre

-----------------------Hagi---------------------------------

-----------Arif---------------------Hakan

Böyle bir ortasaha olması gerekir... koşan basan..

Rica ederim, katılmak zorunda değilsin tabii, ama Selçuk dün kesinlikle sıkıntılıydı. Belki televizyondan farklı görünmüş olabilir, ben statta gördüğümü söylüyorum. Sürekli arkadaşlarına bağırdı çağırdı. İnanılmaz gereksiz bir sarı kart gördü, hakem insaflı olmasa, arkadaşları onu uzaklaştırmasa kırmızıyı da görüyordu.

Gereksi sarı kart konusunda haklısınız ama bence sebebi takım arkadaşlarının isteksizliği...Onlara kızıp patladı...2. yarı bile ceza sahamıza kadar rakibi kovaladı.. Çok iyiydi demeyebilirsiniz ama isteksizdi , bıkkındı hiç de Selçukun hak edeceği laflar değildi bana göre..

MUSLERE--EBOUE--SEMİH--DANY--RİERA--MELO--SELÇUK--HAMİT-AMRABAT--SNEİJDER--DGORBA

Bu 11 ile çıkalım rahat rahat izleriz maçımızı ve turu alır geliriz.Kasmaya,şapkadan tavşan çıkarmaya çaılşmaya gerek yok..

Schalke avantaj falan sağlamadı. Bizim deplasman performanslarımız ilginç bir şekilde daha iyi. Bir de dün gördüğümüz kadarıyla Galatasaray-Schalke maçları iki takımın da kötü defansından dolayı bol pozisyonlu geçiyor. Schalke'yi orada yenemesek bile 2-2 gibi bir skorlar turu atlarız. En kötü 1-1 ile uzatırız.

MUSLERE--EBOUE--SEMİH--DANY--RİERA--MELO--SELÇUK--HAMİT-AMRABAT--SNEİJDER--DGORBA

Bu 11 ile çıkalım rahat rahat izleriz maçımızı ve turu alır geliriz.Kasmaya,şapkadan tavşan çıkarmaya çaılşmaya gerek yok..

Burak sakat mı?

Renktaş tek forvet oynamamız lazım.Sneijder'i kesmemeliyiz ve sol kanatta falan oynatma saçmalığına gitmemeliyiz.Bu şartlarda en doğrusu 4 lü orta saha ve önlerinde Sneijder ve ileride tek forvet oynamaktır.Drogba da tek forvetli sistemde en başta topu çok iyi tutabilme özelliği ile benim ilk tercihimdir..

Medyanin gazına gelmeyin, adamlar utanmasa Bate'den daha kotu diyecekler. Schalke ligdeki konumu ne olursa olsun cok ciddi ve guclu bir ekip

Uzun bir aradan sonra tekrardan geldigimiz bu turnuva da Schalke'ye elenirsek, kimseyi suclamam ama ligde sampiyonluk giderse bunun hesabini vermeleri gerekir.

Bizim yerimiz avrupa olmadina ragmen uzun bir ara verdigimiz bu turnuvada 2.tura cikmak benim icin basaridir.

Bu Schalke yi nasil yenemedik gibi dolduruslara gelmeyin.

Bu takim Almanya da turuda gecer, karamsarliga gerek yok.

Gereksi sarı kart konusunda haklısınız ama bence sebebi takım arkadaşlarının isteksizliği...Onlara kızıp patladı...2. yarı bile ceza sahamıza kadar rakibi kovaladı.. Çok iyiydi demeyebilirsiniz ama isteksizdi , bıkkındı hiç de Selçukun hak edeceği laflar değildi bana göre..

Doğru, ama dediğim gibi zaten 1. sebep Melo bence. Onun yaptığı andavallıklar Selçuk'u da oyundan düşürdü. Normalde Selçuk hiç öyle moral bozup oyundan düşen bir adam değil, o yüzden şaşırdım.

Ama kesinlikle takımın en kötülerinden değildi, sadece insiyatif alıp yeterince liderlik yapamadı. Bence taraftarın onu biraz onore etmesi gerek, çünkü Drogba-Sneijder fazla ilgi görüyor ve bu Selçuk gibi takımın yıldızı olmaya alışmış oyuncuların moralini bozabilir.

Melo'yu ise bu maçtan sonra ilk 18'e almam. Terim'in Baros'a geçen seneki şampiyonluğa katkısına rağmen yaptığı muameleyi gördükten sonra, Melo'nun hakettiği tekme tokat kovulmak çünkü.

Doğru, ama dediğim gibi zaten 1. sebep Melo bence. Onun yaptığı andavallıklar Selçuk'u da oyundan düşürdü. Normalde Selçuk hiç öyle moral bozup oyundan düşen bir adam değil, o yüzden şaşırdım.

Ama kesinlikle takımın en kötülerinden değildi, sadece insiyatif alıp yeterince liderlik yapamadı. Bence taraftarın onu biraz onore etmesi gerek, çünkü Drogba-Sneijder fazla ilgi görüyor ve bu Selçuk gibi takımın yıldızı olmaya alışmış oyuncuların moralini bozabilir.

Melo'yu ise bu maçtan sonra ilk 18'e almam. Terim'in Baros'a geçen seneki şampiyonluğa katkısına rağmen yaptığı muameleyi gördükten sonra, Melo'nun hakettiği tekme tokat kovulmak çünkü.

Hocam Melo'ya ben de çok kızdım ama yekta'nın güçlü Schalke orta sahası karşısında hiç şansı yok... Gerçi Jones cezalı bu çok büyük avantaj bizim için.. Acaba Hamiti göbeğe çekip sağa Engin iyi gider mi ??

Hocam Melo'ya ben de çok kızdım ama yekta'nın güçlü Schalke orta sahası karşısında hiç şansı yok... Gerçi Jones cezalı bu çok büyük avantaj bizim için.. Acaba Hamiti göbeğe çekip sağa Engin iyi gider mi ??

Bence Yekta en başta top kaybı yapmayacağı için o farkı kapatır. Ama Hamit ve Engin de olabilir, itirazım yok.

Melo aynen Ayhan gibi, ama daha kötüsü. Ayhan da çok yetenekli ve yeri geldiğinde çok iş yapabilen oyunculardan biriydi. Ama yaptığı top kayıpları ve doğrudan gol yememize sebep olan top kayıpları çıldırtıyordu.

Melo bu konuda Ayhan'dan daha beter... Çünkü taraftarın pek odaklanmadığı şekilde yapıyor bu hataları. Ön libero dediğin gole giden adamla arasındaki 1-2 metrelik mesajeyi kapatıp rakibin ona pas vermesini engellemeye mi çalışır yoksa rakibin arkasından jogging mi yapar??? Bu en az 5. embesilce tembellik benim gördüğüm, gol yememize sebep olan. İnanılmayacak kadar rezilce, kabul edilemez bir davranış. Buna nasıl tahammül edebiliyor Terim, anlamak gerçekten çok zor.

Bence Yekta en başta top kaybı yapmayacağı için o farkı kapatır. Ama Hamit ve Engin de olabilir, itirazım yok.

Melo aynen Ayhan gibi, ama daha kötüsü. Ayhan da çok yetenekli ve yeri geldiğinde çok iş yapabilen oyunculardan biriydi. Ama yaptığı top kayıpları ve doğrudan gol yememize sebep olan top kayıpları çıldırtıyordu.

Melo bu konuda Ayhan'dan daha beter... Çünkü taraftarın pek odaklanmadığı şekilde yapıyor bu hataları. Ön libero dediğin gole giden adamla arasındaki 1-2 metrelik mesajeyi kapatıp rakibin ona pas vermesini engellemeye mi çalışır yoksa rakibin arkasından jogging mi yapar??? Bu en az 5. embesilce tembellik benim gördüğüm, gol yememize sebep olan. İnanılmayacak kadar rezilce, kabul edilemez bir davranış. Buna nasıl tahammül edebiliyor Terim, anlamak gerçekten çok zor.

Maçın başında çok istekliydi Avrupada piyasa yapma peşinde gibi geldi ama gazı 20 dk. sürdü ...O goldeki hatası gerçi hata da denmez umarsamalığı kredisini tüketti... Keşke Jermain Jones'u alabilsek ilaç olur bizim takıma...

Ben dünkü maçı izledikten sonra baktım schalkede kim eksik diye. 2-0 arsaneli deplasmanda yendikleri maçın kadrosuyla karşılaştırdım. 3 oyuncu eksik uchita, holtby ve affaley. Holtby satıldı zaten. Onların yerindeki oyuncular Bastos, draxler, jones. Draxler'in holtbyden eksik bi yerinin olduğunu düşünmüyorum. Bastos bence affleyden iyi. Jones zaten arsenal maçında da sonradan oyuna girmiş yani bence schalkenin eksik bi tarafı yok.

demekki neymiş: aslansın,kaplansın,başaracaksın, bam, bam,bam basıcaksınla bu işler yürümüyormuş şampiyonlar liginde. hocamızda anlayıpta kendini geliştirirse taraftar olarak daha çok takdir edeceğiz

bu jones zamanında kapımızdan dönmüştü hey gidi günler adnan polat zamanında almadılar adamı da mustafa sarpları izledik

bizim bir şekilde iki forvet artı sınayderli sistem oturtmamız lazım. bu maça yeni transferler nedeniyle taktik olarak çok hazırlıksızdık. belki drogba arkasında staynerli tek forvet 5li orta saha ile gol yemeyebilirdik. hala birşey bitmiş değil. onlarında defans hattı çok kötü.

topal gibi tek yönlü orta sahalardan nefret ederim ama dün öyle bir orta sahamız olsa golü yemeyebilirdik.o tarz bir orta saha alalım demiyorum ama melo kadar vurdum duymaz ve ofansı bu kadar düşünüp, adam kovalamayan oyuncuyu da olmasın alacağımız oyuncu.

almaktan bahsediyorum çünkü sene sonu gönderileceğine kesin gözüyle bakmaya başladım.ben meloyu sonuna kadar destekleyenlerden biriyim ama artık hep aynı senaryoyu görmekten bıktım.ilk yirmi dakika süper oynayan melo, sonrası yok.gerekirse kıyalım paraya iyi bir dmc alalım.

bu oyunla bi *** olmaz

ama

deplasmanlarda daha iyiyiz avrupada

almanya'da tribün sıkıntısı da olmaz, 1 kale arkası dolar aşağı-yukarı bizimkilerle

ve zemin orada çok çok daha iyi olur

0-0 hariç skor dezavantajımız yok zaten.. gol bulduk mu işi götürürüz.. ama dediğim gibi bu oyunla değil..

Ben başından beridir diyorum Sneijder bize lüks..

Eğer Sneijder'i oynatmak istiyorsan

---------------------------Taffarel-----------------------

Capone------Popescu-----------bülent--------H.Ünsal

----------Okan----------Suat------------Emre

-----------------------Hagi---------------------------------

-----------Arif---------------------Hakan

Böyle bir ortasaha olması gerekir... koşan basan..

kıyaslayalım

muslera=Tafo

Eboue=capone

popescu>>>dany

Bülent=Semih (tölerasnlı davranıyorum )

hakan ünsal >>>>>Rirera

Okan Suat Emre >>Melo selçuk Hamit

Hagi=Wesley( zaman tanınması acısından)

Arif=Burak

Drogba=Hakan

Not: Arif sağa deplase olurdu Burak onu yapmıyor beklerin katkısı özellikle sol bekte bariz fark var Stoper farkı bariz

Bizim kadro bu sistemi OYNAYAMAZ 4-2-3-1 4-4-1-1 gibi oynmamız lazım

Zemin rezalet,taraftar rezalet.Sistem-oyuncu tercihleri kötü.Eboue varken,Sabri gibi eli ayağına dolaşan biri sağ bekte,Riera gibi sol açık oyuncusu sol bekte(doğru tercih orasını sorgulamıyorum) oynadı.Bunun üstüne stoperlerimiz baskıya karşı hata yapan oyuncular.Melo 3 haftadır oynamıyordu.Sneijder,Drogba hazır değildi.Ki Sneijder sol açık oynadı.Hamit zaten taraftar tarafından ıslıklanıyor.Bu kadar kötüye rağmen,Dany o hatası yapması belkide bugün çeyrek finaldeki rakibimizi konuşacaktık.

Geri
Üst Alt