ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

kıyaslayalım

muslera=Tafo

Eboue=capone

popescu>>>dany

Bülent=Semih (tölerasnlı davranıyorum )

hakan ünsal >>>>>Rirera

Okan Suat Emre >>Melo selçuk Hamit

Hagi=Wesley( zaman tanınması acısından)

Arif=Burak

Drogba=Hakan

Not: Arif sağa deplase olurdu Burak onu yapmıyor beklerin katkısı özellikle sol bekte bariz fark var Stoper farkı bariz

Bizim kadro bu sistemi OYNAYAMAZ 4-2-3-1 4-4-1-1 gibi oynmamız lazım

Capone Eboue'den de daha iyi bir oyuncuydu..

Bizim takıma bir Popescu-Bir Hakan Ünsal birde Okan lazım..

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

cbr1fpttpum74mh1p.jpg

1-0 öndeyiz 45.dk gol yediğimiz pozisyona bakın

cbr1fpttpum74mh1p.jpg

Dany nin öyle bir hata yapacağını kimse tahmin edemedi.Bence o topu içeri doldurcaktı ama danny de öyle olsun istemezdi ben kimseyi suçlamıyorum

cbr1fpttpum74mh1p.jpg

Ben hayatımda bu kadar amatör bi takım görmedim.. 1-0 önde ki bi takım nasıl böyle bir şuursuz pozisyon verebilir? Şuna bak topumuzla tüfeğimizle ileri gitmişiz, saçmalığın daniskası yani..Normalde yenik olan takımın kontra yemesini beklersiniz ama bizim maçlarda bu geçerli değil maalesef..Kendi kullandığı kornerden bile rakibe pozisyon veren bi takımdan ne beklersin ki zaten!

...............muslera........

eboue..semih..dany..hakan

............selçuk..melo.........

...burak....sneijder.....riera...

................drogba...........

cbr1g90n4cwenu47h.jpg

hocaya küfüredenler, hakaret edenler, iftira atanlar, kendi çapında aşağılayanlar...

ne ararsan var. antuyla dalga geçiyoruz ama bu maçtan sonra yapılan yorumlar gösterdi ki, pek bir farkımız yok.

isteyen mesajlarıma bakabilir. hocanın bu maçtaki tercihlerinin hatalı olduğunu, kötü futbolun bir numaralı sorumlusunun ft olduğunu net bir şekilde söyledim. insan gibi eleştiride bulunanlara tek kelam etmedim.

ama nankörlük, iftiracılık başka şeyler.

neymiş hocanın sırtı kalınmış, cemaatin adamıymış da o yüzden buralara gelmiş. bu kadar nankörlük ve iftira inşaallah size döner bir şekilde.

Selçuk da tam anlamıyla rezalet oynadı, çünkü yanında Yekta gibi bir adam yok. Son zamanlarda ciddi form düşüklüğü yaşıyor, o da ayrı.

Schalke maçını izlediğine eminsin di mi aga?

Dünyanın sonu değil, bu tur olmazsa çeyrek final de elenecektik.

Tadını çıkartmaya bakın, ahlar vahlar yerine Ordu maçını konuşmak daha mantıklı. 2 senelik oluşum ne yapacak, final mi oynayacak.

ayrıca hoca her zaman iyi bir taktisyendi. bu maçtaki kötü tercihleri bunu değiştirmez.

hagi, hakan, arif üçlüsünü avrupa arenasında birlikte oynatacak sistemi takıma entegre eden de kendisiydi.

ws, dd ve burak birarada oynasın istiyorsak(4132/4312) potuk ve karacan transferlerini yapmalıyız. sağ ve sol içte dinamik+çift yönlü oyuncular olmadan o sistem oynanmaz.

bi popescu almamız lazım ama okan bulamayız kendi içimizden bi okan çıkarmaya bakmalıyız

Ben hayatımda bu kadar amatör bi takım görmedim.. 1-0 önde ki bi takım nasıl böyle bir şuursuz pozisyon verebilir? Şuna bak topumuzla tüfeğimizle ileri gitmişiz, saçmalığın daniskası yani..Normalde yenik olan takımın kontra yemesini beklersiniz ama bizim maçlarda bu geçerli değil maalesef..Kendi kullandığı kornerden bile rakibe pozisyon veren bi takımdan ne beklersin ki zaten!

dany orda direk uzaklaştırsa böyle bi pozisyon yok zaten

4 - 2 - 3 - 1

cbr1fpttpum74mh1p.jpg

Anlatmak istediğim tam olarak buydu. 45. Dakikada ne var ne yok yüklenmişiz. Ya biraz pas yap rahatla bu yapılır mı hiç? Dünyanın neresinde görüşmüş son dakikada 1-0 öndeyken kontra ataktan gol yenildiği. Burada hata Fatih Terimdedir. Başta yanlış diziliş, yanlış sistemle kaybetti. Sonrada oyuna hamle yapmamasıyla. Canı sağolsun. Almanyada bunları eleyeceğimizi düşünüyorum.

Fatih hocada malesef iyi değildi. Eğer sakat değilse Eboue gibi tecrübeli bir oyuncun varsa onu oynatacaksın arkadaş. Bu hata kabul edilebilir gibi değil. İlla formda diye sabriyi oynatacaksan (ki bana göre her haliyle G.Saray'ın oyuncusu değil olamaz) ileride hamitin yerine oynat. en azından mücadelesiyle dinamizmiyle iyi ortalar yapamasa bile oraları karıştırırdı. Hamitten iyi olurdu en azından. 2. hatası ise hala daha hamitte ısrar etmesi. Resmen elimizdeki maçı verdi sağolsun. 7 Metrelik hangar gibi kale sen git gene her zaman ki gibi direğe nişanla bu sefer neredeyse altı pastan. Schalkenin golünden öncede bomboş pozisyonu öldürdü. Hadi onu yaptın bari taç al korner al birşey yap ama öldür o topu orada. Zaman geçsin ilk yarı bitsin. Ama bizim hamit efendi ne yaptı yine saçmaladı topu kaptırdı ve ileri atılan top gol oldu. Burada dany nin hatası var mı var ama ben burada asıl hatayı hamitte ararım. Yeter abi bu adam oynamasın artık lütfen bıktık usandık artık. Hep aynı hareketler. Üretkenlik sıfır. O zaman sabrinin suçu ne diye sorarlar adama. Diğer hata ise ikinci yarıda sneijderi oyundan alıp ambaratı oyuna sokması. Oyundan çıkan konusunda mı giren konusunda mı eleştireyim bilemedim. Tam bir rezillik. Git abi hamitin yerine al ambaratı alacaksan illaki. Sneijder oyundan çıktı resmen 2 pas yapamadık pozisyon üretemedik ikinci yarıda. hele hele 1-0 önde olan bir takımın cl gibi üst düzey bir yerde kontradan gol yemesi ayrı bir olay zaten. Almanyada bu takımı eleyeceğimizi biliyorum ama şu elimizdeki maçı şu şekilde verdik ya çok sinirliyim. Fatih hocada kendi ayağına kurşun sıkmaya devam ediyor. Umarım bazı ısrarlarından saplantılarından vazgeçer artık severim kendisini çünkü.

Ben buradaki yorumların çoğunun abartı olduğunu düşünüyorum. Tamam Fatih hoca bir fantezi yaptı tutmadı.

Bakıyorum da hoca değil neredeyse küfür kafir gidecek bazılarımız. Hakaret ettiğiniz Fatih Terim beyler.

Unutmayın yakın zamana kadar 5., 8., pozisyon için oynuyorduk.

Gelecek sezon acilen stoper sol bek sag kanat ve Arda şart...

Geri
Üst Alt