ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

dany orda direk uzaklaştırsa böyle bi pozisyon yok zaten

Ya Dany'e suç atıyorsun da Dany topu kaptırdığı anda mı yedik sanki biz golü? Adamlar 50 m top sürdüler orta sahadan..Riera orda Farfan'ı indirse en fazla alacağı bi sarı kart var, ama faul yapmıyor arkadan refakat ediyor.Hem zaten benim bahsettiğim olay Dany'nin topu uzaklaştırması falan değil, sen 1-0 öndeysen böyle şuursuzca yüklenemezsin, böyle eksik yakalanma gibi bi lüksün yok, bunun adı amatörlük, başka bişey değil

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Ben buradaki yorumların çoğunun abartı olduğunu düşünüyorum. Tamam Fatih hoca bir fantezi yaptı tutmadı.

Bakıyorum da hoca değil neredeyse küfür kafir gidecek bazılarımız. Hakaret ettiğiniz Fatih Terim beyler.

Unutmayın yakın zamana kadar 5., 8., pozisyon için oynuyorduk.

karıştırma geçen seneleri bu kadro ne zaman vardı son 10 senedir ayrıca şampiyonlar liginde fantezi yapılır mı

ayrıca hoca her zaman iyi bir taktisyendi. bu maçtaki kötü tercihleri bunu değiştirmez.

hagi, hakan, arif üçlüsünü avrupa arenasında birlikte oynatacak sistemi takıma entegre eden de kendisiydi.

ws, dd ve burak birarada oynasın istiyorsak(4132/4312) potuk ve karacan transferlerini yapmalıyız. sağ ve sol içte dinamik oyucnular olmadan o sistem oynanmaz.

Hagiyi oraya monte edebilmek için Tugayı gönderdi şimdi snejderi oraya monte etmek için Selçuğumu gönderelim.

Ben buradaki yorumların çoğunun abartı olduğunu düşünüyorum. Tamam Fatih hoca bir fantezi yaptı tutmadı.

Bakıyorum da hoca değil neredeyse küfür kafir gidecek bazılarımız. Hakaret ettiğiniz Fatih Terim beyler.

Cana'lı, Barış'lı, Mustafa Sarp'lı, Zapata'lı kadroyu ver bakayım Fatih Hoca'nın eline bak bakalım kaçıncılığa oynuyor

Ya Dany'e suç atıyorsun da Dany topu kaptırdığı anda mı yedik sanki biz golü? Adamlar 50 m top sürdüler orta sahadan..Riera orda Farfan'ı indirse en fazla alacağı bi sarı kart var, ama faul yapmıyor arkadan refakat ediyor.Hem zaten benim bahsettiğim olay Dany'nin topu uzaklaştırması falan değil, sen 1-0 öndeysen böyle şuursuzca yüklenemezsin, böyle eksik yakalanma gibi bi lüksün yok, bunun adı amatörlük, başka bişey değil

halklısın hem riera konusunda hem fazla yüklenme konusunda ama dany nin o hatasının ağır olduğunu kabul edelim.Ama suçlu dany mi hayır fatih terim şampiyonlar ligini süzemiyor çok pas yapan bi takım oluşturmalı önce gol yemiceksin bulduğun pozisyonu atıp alan daraltarak savunma yapacaksın ayrıca bu kadro schalkeyi hiç analiz etmediğini gösterir hocanın

lucescu olsaydı bu takımı çok iyi oynatırdı tam ona göre bi takım oluştur.fatih terim bizim için bambaşka ama artık kendini 4-2 - 3- 1 e adapte etmeli

---------muslera---------------

eboue---semih---dany---riera

---------hamit---selçuk-------

burak-------sneıjder----umut

------------drogba------------

sol kanatta umut bulutu hasan sas gibi oynatmalıyız. olmaz mı?

sağ kanatta burak2ın yabancısı olduğu bir yer değil.

DROGBA VE SNEIJDER TAM YERİNDE ZATEN.

ORTA SAHADA HAMİT VEYA MELO OYNASIN

SELÇUK ZATEN BANKO

DEFANSTA BELLİ ZATEN PEK SEÇENEĞİMİZ YOK ORDA

NOT: SOL VE SAĞ İLERİ BURAK UMUT OLURSA DEFANSTA RAHATLAR ÇÜNKÜ RİERA VE EBOUE FAZLA İLERİ ÇIKMAZLAR GERİYİ SAĞLAM TUTARLAR.

ANCAK BU SİSTEMDE BURAK VE UMUT MUTLAKA RAKİP SOL VE SAĞ BEKLERİ GEREKTİĞİNDE TAKİP EDEREK BASKI ALTINDA TUTMALI VE AYRICA DROGBAYI DUVAR YAPIP DEFANSIN ARKASINA DEVAMLI SARKMALILAR.SNEIJDER O BÖLGEYİ ÇOK HAREKETLENDİRECEKTİR ZATEN

Gelecek sezon acilen stoper sol bek sag kanat ve Arda şart...

...............muslera........

eboue..semih..lescott..adriano

............selçuk..inler.........

robben......sneijder.......arda

.............burak./drogba........

Dany nin öyle bir hata yapacağını kimse tahmin edemedi.Bence o topu içeri doldurcaktı ama danny de öyle olsun istemezdi ben kimseyi suçlamıyorum

O pozisyonda sadece dany suçlu degildi beyler, melo topa yonelir gibi yapip yonelmedi. Buda dany'yi sasirtti. Zaten selçuk melo'nun yerine kostu durdu zavallim, bir ara one cikabildi oda buraga yaptigi asistti.

Melo'yu 4 hafta sahalardan uzak tutan S*******siz FEDERASYONA selamlar ! Turk futbolu nasil baltalanir bir ornek daha, ben sizin yapacaginiz ise!!

Cana'lı, Barış'lı, Mustafa Sarp'lı, Zapata'lı kadroyu ver bakayım Fatih Hoca'nın eline bak bakalım kaçıncılığa oynuyor

birçok vasat oyuncuyla(birkaç oyuncu hariç) şampiyon yaptı zaten. hatta 2 tane de altyapıdan çocuk ekledi.

Hani eleştiri yapılır da, karşınızda ki adam aykut kocaman da değil yani. Ne bekliyorsunuz final oynamak mı?

Ben size katılıyorum Hikmet Bey.

Buraya kadar gelmek bile büyük başarıdır. Hedef ligi almaktır. En son iki sene üst üste ligi ne zaman şampiyon bitirdik?

İnsanoğlu doyumsuz gerçekten.

...............muslera........

eboue..semih..lescott..adriano

............selçuk..inler.........

robben......sneijder.......arda

.............burak./drogba........

gelecek sezon Ardayi almak hicte zor degil adam nisanlandi yakin bi zamanda evlenecek eee sinemde türkiyede yasamak istiyor o yüzden arda gelebilir yeter ki yönetim istesin...

karıştırma geçen seneleri bu kadro ne zaman vardı son 10 senedir ayrıca şampiyonlar liginde fantezi yapılır mı

Bu kadro ne zaman vardı ne demek, yıldızların cirit attığı kadrolar da gördük, iş oyuncularda mı bitiyor yani? Fatih Terim'dir başarıların mimarı. Hatalar yapıyor mu evet yapıyor, ama bugün çeyrek final tartışmaları yapıyorsan Fatih hoca sayesindedir.

Dün gece her yönüyle felaketti, zemin berbat, taraftar daha kötü ve inanilmaz kötü (hatta sezonun en kötü GS'si vardi sahada) hicbirsey yapamadik futbol adina, Hamit o golü atsa 2-0 olacak ve bitecekti, Drogba pas vermeyip vursa yine de 3-1 yenecektik rövansta futbol oynayacagimza inaniyorum cok kötü bir performans sergiledik dün, Schalke'nin de en kötü Galatasaray'i yenemedigini gördük, rövansta iyi performansla sahadan sileriz bu dümdüz takimi

rijkaardın elinde vasat oyuncular da vardı, iyiler de. tıpkı şimdi olduğu gibi.

elano, kewell, baros, gio, arda, keita, nonda gibi oyuncular bu ligin üstündeydi.

Hani eleştiri yapılır da, karşınızda ki adam aykut kocaman da değil yani. Ne bekliyorsunuz final oynamak mı?

Ben size katılıyorum Hikmet Bey.

Buraya kadar gelmek bile büyük başarıdır. Hedef ligi almaktır. En son iki sene üst üste ligi ne zaman şampiyon bitirdik?

İnsanoğlu doyumsuz gerçekten.

kesinlikle katılıyorum.

daha 2 sene üst üste şampiyon olmamış, oturmamış bir takımız.

son16 bu sene için yeterlidir. seneye daha iyisini yapabiliriz.

gelecek sezon Ardayi almak hicte zor degil adam nisanlandi yakin bi zamanda evlenecek eee sinemde türkiyede yasamak istiyor o yüzden arda gelebilir yeter ki yönetim istesin...

robben de ayrılmak istediğini bildirdi münih yönetimine.. zor değil ikisinide getirmek.özellikle defansa bir lider lazım. lescott müthiş olurdu yada twentede sözleşmesi bitecek olan douglas.sol bek adrino ilk tercihim.hoca nin kafasını taktığı carlinhos nasil hiç izlemedim bilmiyorum

Sniejder oynayacaksa 4-3-1-2 oynatmak zorundasın oynamayacaksa 4-4-2 oynarsın. Hem sniejder hem 4-4-2 olmaz. Olursa hem sniejdere hem takıma yazık olur. Ha dünkü maçın sonucunu bu mu belirledi dersek %100 değil ama büyük bir etkendi. Hamitten ve sniejderden kanat olmazoğlu olmaz. Ayrıca bütün maçlarda maç içerisinde sistemi oturtamadığımızdan türlü türlü sistem değişikliğine gidiyoruz. Fatih hoca artık tek bir sistemi(Sniejder, Drogba ve Burak varsa 4-3-1-2 i bence) benimsemeli ve ona yoğunlaşmlıdır. Maç içerisinde sistem değil, sistemin içerisinde oyuncu değişimi yapmalıyız.

Geri
Üst Alt