ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

6.kez Ceyrek Final :ayatollah:

Kus'lar hala Sevilla diyip angirsin

Allah'ıma şükürler olsun, yok böyle bir mutluluk

Helal olsun... GALATASARAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Eretna nerdesinnnnnnnnnnnnnn

bırakın bu işleri fatih terim veriyordu turu nerdeyse , amrabatı geç aldı drogbayı oyunda tuttu 90 dakika , hepiniz çıldırmışsınızdır eminim de turu geçince kimse bir şey demiyor , hocayı tebrik ederiz maça başladığı taktik ve oyuncuların motivasyonu üst düzeydi ama müdaheleleri geç oldu ve drogbayı çıkarmamakla hata etti bence

hocayı dinle niye almadığını anlarsın, bol keseden sallamayın takdir etmeyi de bilin biraz.her şeyi ben bilirim ayaklarından vaz geçin artık arkadaş ya.

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Ben maç sonrasında daha da inanarak söylüyorum: Fatih Terim hemen gitmeli.Müthiş ballı bir adam. Yoksa bu kadroya yazık edecek.

Lan asıl sen git şuradan . Ağzımdan kötü bir şey çıkacak.

26 yaşındayım uzun seneler sonra gollerde çocuk gibi babamla hoplayıp birbirimize sarılarak bana maç izlettirdiğin için sana teşekkürler galatasarayım..

Şu kuşları banlayın ya. Bugun hiçbir kuşu görmek ve sevmek(!) istemiyorum

bırakın bu işleri fatih terim veriyordu turu nerdeyse , amrabatı geç aldı drogbayı oyunda tuttu 90 dakika , hepiniz çıldırmışsınızdır eminim de turu geçince kimse bir şey demiyor , hocayı tebrik ederiz maça başladığı taktik ve oyuncuların motivasyonu üst düzeydi ama müdaheleleri geç oldu ve drogbayı çıkarmamakla hata etti bence

Öncelikle neredeyse diye birşey yok o zaman bizde ilk maçta hepsini ataydık fark atıyorduk neredeyse sonra hafta sonu o kadar kaçırmasaydık fark atıyorduk neredeyse. Eleştirmek için eleştirmeyin takım iyi oynar puan kaybeder eleştiri yapılır.İlk yarı iyi oynar 2. yarı skoru tutar tur atlarız yine eleştirirsiniz.

Adam belki drogbayı oyunda tutarak uzun boylu bir adamı oyunda tutmayı düşündü kaldı ki drogba o dakikadan sonra 3 4 faul aldı kaç tane kafa topu aldı ayrıca drogbanın oyunda olması defansın oyuna katılmasını imkansız hale getiriyor.

577397_550357021664021_1679629118_n.jpg

2-2 den sonraki maçı izledim...:D

Legal link var mi

Maçın adamı MUSLERA ....

26 yaşındayım uzun seneler sonra gollerde çocuk gibi babamla hoplayıp birbirimize sarılarak bana maç izlettirdiğin için sana teşekkürler galatasarayım..

Aynen bende babamla beşiktaşlı olmasına rağmen gollerde birbirimizi kucakladık

İmparator'u acımasızca eleştirenler hemen kötü bir sonuçta yine ortaya çıkarlar. Merak etmeyin...

Ben eleştirdim bu maçta kardeşim, sonuçla alakası yok. Hala daha eleştiriyorum. O kadar baskıda shalke 3.yü atabilirdi, atsaydı nolcaktı? atabilcek miydik acaba bi daha? 60. dakikada Drogba'nın çıkması ve Emre'nin girmesi lazımdı. Bu kadar basit.

Geri
Üst Alt