Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saatlerdir antudayım bizim maçın konusunu okuyorum daha yeni 2-2 oldu . Biz öndeyiz diye 40 sayfadır yerin dibine soktukları , Sarıyerspordan beter ettikleri Schalke'nin 4'e -5'e gideceğini düşünüp seviniyorlar . Yazık.
Saatlerdir antudayım bizim maçın konusunu okuyorum daha yeni 2-2 oldu . Biz öndeyiz diye 40 sayfadır yerin dibine soktukları , Sarıyerspordan beter ettikleri Schalke'nin 4'e -5'e gideceğini düşünüp seviniyorlar . Yazık.

Riera'nın ayağına çarpıp kornere giden topta gol yiyeceğimiz bir tek ben düşünmedim değil mi ? Hep böyle oluyor ne zaman bir saçmalık yapıyoruz , golü yiyoruz hiç sekmiyor.
Schalke taraftarının %80 i yaşlıydı zaten abi![]()

twitter da barçalılar bizi istiyor millet ,yanış anlamayın güçsüz olduğumuz için değil heyecan verici zevkli maçlar ve tabiki tt arena atmosferi için![]()
twitter da barçalılar bizi istiyor millet ,yanış anlamayın güçsüz olduğumuz için değil heyecan verici zevkli maçlar ve tabiki tt arena atmosferi için![]()
Beyler ntv maçı veriyor birazdan Hamit atacak .Rahat rahat izlemek de ayrı oluyormuş :lol: