ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Bu kadro ile başlarsa ikinci yarı da maçın seyrine göre amrabat ile burak'ı alır. Ama melo çok formsuz yerine yekta da tercih edilebilir.

Tarık Allah aşkına Yekta deme çok savunurdum kendisini ama eline gelen fırsatı değerlendiremedi düz futbolcu artısı yok Gençler maçında Reiraya 2 kere yanlış yere top attı mücadele yok çıt kırıldım Melo`nun formsuz hali bile Yektadan iyidir bence.

Hamit kadroya ilk yazilacak adamdir. Tek sart saglam bir abdest almasi.

Ben Galatasaray'i %51 sansli görüyorum. Jones ve Huntelaar önemli eksikler.

Neredeyse 1 sezondur bekledigimiz güzel oyunu sergilersek kesinlikle kazaniriz.

Bu sefer sans bizim yanimizda olur umarim. Cekinmeye gerek yok. Saldiralim

2 gol bulursak is biter. Gol yesek de mac aynen devam edecek cünkü. Ama gol bulmamiz sart. O yüzden baski, pres, hücum

bence maçın başlamasıyla birlikte saldırırsak kontra golü yiyebiliriz. Bu seviyede dengeli oynamak daha mantıklı. maçın sonlarına doğru zaten o riskleri alırız. Schalke savunması çok kötü olan bir takım, ev sahibi avantajıyla da baskılı başlayacaklardır, kontradan çok pozisyon bulacağımızı düşünüyorum. CL'de çeyrek finale kalma maçında 1-0 öndeyken kornerden kontra golü yiyen bir takımız.

FT şansıyla geçeriz bu turu. Tek güvendiğim hocanın şansı başka birşey değil. Yaptığı o kadar büyük hatalara rağmen hala bütün kulvarlarda devam ediyoruz.

bence maçın başlamasıyla birlikte saldırırsak kontra golü yiyebiliriz. Bu seviyede dengeli oynamak daha mantıklı. maçın sonlarına doğru zaten o riskleri alırız. Schalke savunması çok kötü olan bir takım, ev sahibi avantajıyla da baskılı başlayacaklardır, kontradan çok pozisyon bulacağımızı düşünüyorum. CL'de çeyrek finale kalma maçında 1-0 öndeyken kornerden kontra golü yiyen bir takımız.

Gol atmak zorunda olan takim biziz. Zaman gecerse daha da strese gireriz biz.

Gol yemekten korkmamaliyiz. Bizim icin degisen birsey olmaz. Mac aynen devam eder

Tarık Allah aşkına Yekta deme çok savunurdum kendisini ama eline gelen fırsatı değerlendiremedi düz futbolcu artısı yok Gençler maçında Reiraya 2 kere yanlış yere top attı mücadele yok çıt kırıldım Melo`nun formsuz hali bile Yektadan iyidir bence.

Evet yekta sorumluluk almıyor, forması bile terlemiyor bu konuda haklısın, bu kötü meloya forma göstermemesi lazım aslında. Selçuk'un yanında oynayacak adam yok aslında, melo'da çok kötü oynuyor, çok hatalar yapıyor. heran 10 kişi kalma durumu da var. Valla Yekta hastası değilim, geçen seneki melo olsa keşke de kimseye değişmem.

İlk yarı Amrabat olmalı belki ikinci yarı Emre girebilir ama kanadı kapatmak için Amrabat daha etkin. Snijder yerine Çift forvet Umut ve Burak başlıyacak gibi geliyor bana

4-4-2 çıkıp ikinci yarı Snijder ve Drogbayı alacak oyuna sanki.

amrabat kadar topu hızlı bir şekilde rakip alana taşıyan bir oyuncumuz daha yok

ayrıca gençler maçında 5 6 tane adrese teslim ortalar yaptı...

muslera

eboue-semih-dany-riera

hamit-selcuk-melo-amrabat

sneijder

burak

bence boyle cikacak

drogba 2. yari icin saklanir

emre colakta

Evet yekta sorumluluk almıyor, forması bile terlemiyor bu konuda haklısın, bu kötü meloya forma göstermemesi lazım aslında. Selçuk'un yanında oynayacak adam yok aslında, melo'da çok kötü oynuyor, çok hatalar yapıyor. heran 10 kişi kalma durumu da var. Valla Yekta hastası değilim, geçen seneki melo olsa keşke de kimseye değişmem.

Alper olmalıydı bu sezon transfer edecektik ah ah Melo formsuzda olsa oyunun yönünü iyi çeviriyor artısı var mücadele ediyor Yektada yok bunlar.

Danny oynayabilecek mi ? Yetişemeyebilir diyorlardı .

Alper olmalıydı bu sezon transfer edecektik ah ah Melo formsuzda olsa oyunun yönünü iyi çeviriyor artısı var mücadele ediyor Yektada yok bunlar.

yekta'nın sakatlığı kendisini en az 1 sene geriye itti...

farfan i etkisiz hala getirmek sart

Gol atmak zorunda olan takim biziz. Zaman gecerse daha da strese gireriz biz.

Gol yemekten korkmamaliyiz. Bizim icin degisen birsey olmaz. Mac aynen devam eder

yaa gol yemek veya elenmek değil alında benim anlatmak istediğim. CL seviyesinde dengeli futbol oynanmalı bana göre, biz bunu yapmıyoruz. Ben 10 kişi savunma yapmaktan bahsetmiyorum. Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. takım her alanda saldırmalı, boş alan bırakmamalı, kapılan toplarla hızlı çıkılmalı, ileride çoğalmalıyız. Schalkenin ilk maçında olduğu gibi, biz korner kullanırken 3-4 tane kontra yedik. Aynı sorun Manu maçında da vardı. Ben bu sorundan bahsediyorum

hocanın nasıl çıkacağı sistem oyuncu isimleri hiç zerre kadar önemli değil tek yapması gereken şey topu ayağında tutabilen tecrübeli oyuncularla oynması örneğin emre çolak hayatta bu maçta oynamaz ben olsam hakan balta riera ile başlarım sağ tarafıda eboue engin yaparım ortayada selçuk hamit yapar ileride snejdeir drogba oynarım burak bu maçta oynarsa zaten şansımız hiç yok gol atıp atmaması umrumda değil burak yarın 2 gol atıcak deseler yine tercih etmem çünkü 3 gol yeriz topu ilerde tutamıyor son maçta açıkca görüldü mağlup durumdayız topu ilerde tutup baskı yapamadık yenik durumdaki kuşlar webo ve sow ile topu orda tutup oyunu rakip alana yıkıyor bu bağlamda drogbanın yanında keşke elmander olsaydıda oynasaydı hem presi hem tecrübesi bu maçı etkilerdi

Bu maç için tribün üstünlüğü söz konusu olmaz değil mi? Hani Almanya, çok Türk yaşıyor vb gibisinden.

özgüven sorunu var bence, yoksa kötü topçu değil. ortasahada 10 metrelik bir alanda oynuyor. sorumlulukalmıyor. tamam dostum Melo oynasın bence sorun yok:trollface:

Bu sezon ki Meloya Yektadan iyi demek vicdansızlık aynı zamanda özetten maç izlemekle olabilir Yekta geçen seneki Melo gibi oynamıyor ama aldığı topları olumlu kullanıp Selçuku çok rahatlatıyor bunun dışındaki aksi yorumlar dediğim gibi 4 dklık özete bakıp gereksiz laflar.Bu sezonki Melo 2 li mücadelerde bile ayakta değil gelmiş burda Meloda Melo diyorsunuz.

Geri
Üst Alt