ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

sadece sana demedim zaten evet yediğimiz golu tartışıyoruz evet ebouenin hatası var ama en azından maçın en iyilerinden di benim için affetdici bir neden. Gökhan içinde demek istediğim benim için pozisyonunun nasıl başladığı önemli..

Sol kanadımıza uzun bir top atılıyor, tomic koşuyor topu alıyor rahat rahat düzeltiyor, bakıyor ve orta yapıyor ama adama basan yok kademe yok! Orta merkezein biraz arkasına geliyor yani stoper mevkisine ve gökhan yanlış pozisyon alıyor .. anlatabildim mi? eboue'nin hatası konuşulacak en soy şey.. :yenieek:

sol bek Riera sanıyordum?

doğru onunda hatası var..

bizim bekler şu anda gerçekten kötü durumda.

Defansın göbeğinden önce buraların sıkıntısı çözülmeli.

biraz hızlı ve zeki kanat oyuncuları bizi her zaman sıkıntıya soktu.

Riera olduğu yerden 4 geliyorlarsa Eboue nin oradan da 2 gelmeye başladılar bu sene.

bizim bekler şu anda gerçekten kötü durumda.

Defansın göbeğinden önce buraların sıkıntısı çözülmeli.

biraz hızlı ve zeki kanat oyuncuları bizi her zaman sıkıntıya soktu.

Riera olduğu yerden 4 geliyorlarsa Eboue nin oradan da 2 gelmeye başladılar bu sene.

öyle.. ortasaha'da defans'a hiç katkı vermiyor.. Melonun yerine bir yabancı üst düzey birde yerli almak şart sezon sonu :yenieek:

öyle.. ortasaha'da defans'a hiç katkı vermiyor.. Melonun yerine bir yabancı üst düzey birde yerli almak şart sezon sonu :yenieek:

Melo' nun da hataları oluyor ama bizim kanatlar da geçen seneki Emre/Engin etkisi vermiyor

O golde hata aramaya gerek yok. Riera değil Evra da olsa orta yapılır. Gökhan değil Vidic de olsa Pique de olsa o topa müdahale edemez. Ama orada kendini atıp cddi şekilde psiokoljik rahatsızlığını ortaya koyan Eboue'den başka kimse suçlu değildir.

Melo' nun da hataları oluyor ama bizim kanatlar da geçen seneki Emre/Engin etkisi vermiyor

zaten geçen sene kanatsız gibi birşey oynuyorduk.. emre-engin ortasaha gibi oynuyorlardı pres+top çalma baskı vs.. :yenieek:

Nevizadeliler, efendiler! gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim

korkuyu görüyorum.

gün gelir insanlar cesaretlerini yitirebilir,

dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik

bağlarını koparabilir.

Ama o gün bugün değil,

bugün savaşacağız!!

BFFln_vCUAE5dNj.jpg:large

Veltins Arena'nın üstü kapalı şu an.. Zemin muazzam.

taktik sistem oyuncu isimleri dizilişimiz hepsi teferruat şuanda. Çeyrek finalden önceki son 90 dakika. Allah yardımcınız olsun

Schalke teknik direktörü defans yapip rakibi beklemeyeceklerini acikladi, cünkü rakip, yani Galatasaray, her an gol atacak potansiyele sahip oldugu icin.

Yani Schalke tipki Dortmund macinda ki gibi ofansif baslayabilir ve iste o zaman iyice dökülürüz defansta.

Kaybedecek birşeyimiz yok, özellikle tüm taraftar bunun farkında olmalı. Şampiyonlar Ligi futbol adına zirvedir. Bizde o zirvede son 16'ya kaldık, herşey bir an da olmaz. Elersek süper süper olur. Ama elenirsek karalar bağlamaya gerek yok, önümüzde çok önemli bir lig şampiyonluğu var. Lütfen biraz keyfini çıkarın, boşverin taktikmiş, hakemmiş...

Aciklamalara göre Schalke yarin 100% ofans yapacak.

Kadro ve sistem secimi her turlu onemlidir gelecek adina, yani onemsizmis gibi konusanlar ders cikarmamis anlasilan.

Cift forvet olmaz, bu takim tek forvet oynar bu gayet acik ve net.

Skor tahmini 2-2. Uzun suredir bu skoru dusunuyorum, hissiyat mi bilmiyorum.

Muslera-Eboue-Semih-Gökhan (!)-Riera-Melo/Yekta-Selcuk-Hamit-Amrabat-Sneijder-Drogba

Yekta icin karar veremedim, defans'ta cok zayif kaliyor ve yarin Schalke kesinlikle kapanmayacaklarini acikladigina göre burda daha defansif bir oyuncu lazim olur. Oraya Hamit'i de Melo'nun yerine cekebiliriz.

Ve simdi aciklamalara bakarsak, burda Drogba'nin yerine Burak belki daha mantikli olabilir. Eger Schalke dedigi gibi saldiracak ise Sneijder'in toplari ile Burak'i kullanabiliriz.

Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Drogba varken burak oynamaz sneijder varken 4-4-2 olmaz o zaman burak kulubede olmali kesinlikle

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Christoph Daum: Galatasaray Türkiyenin FC Bayern München gibi.

Bu arada Keller yarin Süpriz yapabillir. Obasi oynayabilir... (Sky Sport)

Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Muslera-Eboue-Semih-Gökhan (!)-Riera-Melo/Yekta-Selcuk-Hamit-Amrabat-Sneijder-Drogba

Yekta icin karar veremedim, defans'ta cok zayif kaliyor ve yarin Schalke kesinlikle kapanmayacaklarini acikladigina göre burda daha defansif bir oyuncu lazim olur. Oraya Hamit'i de Melo'nun yerine cekebiliriz.

Ve simdi aciklamalara bakasak, burda Drogba'nin yerine Burak belki daha mantikli olabilir. Eger Schalke dedigi gibi saldiracak ise Sneijder'in toplari ile Burak'i kullanabiliriz.

Katılıyorum. 4-5-1 = Tur.

Geri
Üst Alt