ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

drogba, sneijder, burak.. 3ü de ilk 11 oynayacakmis..

ayvayi yedik yani anlicaniz..

bir insan nasil bu kadar inat olup hatalarinda direnebiliyor anlamiyorum ya.

Belli olmaz yine de ya...

Ben de taktik olarak saçma buluyorum ama Hocayı da seviyorum, İnşallah yine zaferle döneriz.

yarın kesinlikle çift forvet oynayacağımızı düşünuyorum ortasaha gene selçukla meloya kalır, meloda sağa sola koşmaktan saçma sapan bir oyun çıkarır yarınki maçın gunah keçisi bellli felipe melo oynayamıyor çok kötü defans çok kötü! ne olur yarın gençler maçındaki gibi çıksak

ya sen drogba, sneijder, burak 3lüsüyle daha tr deki orta sinif takimlara dis geciremiyorsun schalke gibi takima karsi nasil basarili olacaksin ??

var mi böyle bisey ??

offff yaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bu kafayla sampiyonlukta gidecek

hoca tek bir hamle yapmasi gerekiyordu: burak out, drogba in.. bu kadar basit.

macin durumuna göre yine alirsin buraki oyuna joker olarak..

ama bütün kozlarini ilk 11 de sahaya süremezsinki

yarin icin taktigimiz: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!

Muslera-Eboue-Semih-Melo-Riera-Hamit-Selçuk-Sneijder-Umut-Burak-Drogba

Not: Ağır fantezi içerir.

Aslında asıl soru dany nin oynamaması hızı defanstan çıkarken her ne kadar bizi heyecanlandırsa da gökhan zan'a göre daha iyi bir stoper oldupu kesin ve özellikle şampiyonlar liginde riera nın yaptıgı kademe hataları vs pozisyonlarda hemen müdehale ederdi dany yarın özellikle riera bölgesinden zorluklar çekebiliriz.

bu maç yakın geçmişteki leverkusen maçını anımsatıyor bana.

istanbulda bol bol pozisyon harcayıp, ''orda biz bunları yeneriz , tek kale oynadık'' diyorduk.

şu takım geçen seneki futbolu oynasa hiç korkum olmazda, maalesef artık lig sonuncusunu bile yeneriz diyemiyorken, bu maç için hiç ümidim yok.

inşallah kazanırızda, hem çeyrek finali tekrardan yaşar, hemde almanyadaki kardeşlerimizin yüzlerini güldürürüz

shalke ortasahayı çok hızlı geçiyor inanılmaz hızlı pas yapıyorlar yarın burakla drogba başlasın birde defansta dany yok ileride kaptırdığımız her top kalemizde gol pozisyonu olur halbuki shalkenin savunması o kadar ağırki geride kapan defansın arkasına burağı sarkıt ortasahada takım olarak butunleş! bak bakalım ozaman nasıl oyun bizim lehimize dönuyor

shalke ortasahayı çok hızlı geçiyor inanılmaz hızlı pas yapıyorlar yarın burakla drogba başlasın birde defansta dany yok ileride kaptırdığımız her top kalemizde gol pozisyonu olur halbuki shalkenin savunması o kadar ağırki geride kapan defansın arkasına burağı sarkıt ortasahada takım olarak butunleş! bak bakalım ozaman nasıl oyun bizim lehimize dönuyor

Bende aynen böyle düşünüyordum ama FatiH Hoca'nın yaptığı açıklamadan sonra tüm şevkim kırıldı.

tek forvet oynayıp orta sahayı beşlediğimiz lig maçlarında iyi oynadık her zaman,burak 11 başlayıp drogba ikinci yarı girmeli idi!

Bende aynen böyle düşünüyordum ama FatiH Hoca'nın yaptığı açıklamadan sonra tüm şevkim kırıldı.
ben butun içirideki maçları izliyorum statta inanın ilk shalke maçını sırf şu çift forvet ve solda sınejder tercihi yuzunden butun oyunu shalkeye verdik adamların savunması gerçekten çok ağır hucum gucu çok iyi çok hızlılar hunteların yerinde oynayacak oyuncu tecrubesiz ama inanın çok hızlı, cidden moralim bozuldu şu 3 oyuncu aynı anda başlıyacak demesinden terimin, farktan korkuyorum acı ama gerçek

yüzde 15000 4-5-1 oynariz ayni genclerbirligi macindaki gibi.. hic bir hoca sampiyonlar ligi maci öncesi baska sistemle cikmaz eger cikarsada büyük bir.sacmalik olur.. ilk yari drogba ikinci yari burakin hizliligini kullanabiliriz.. ben yenecegimize inaniyorum ama yenilirsekte pek üzülmeyecegim cünkü ozaman takim sadece lige konsantre olur.. Allah yardimcimiz olsun

taktik olmasın bu açıklama yada ne olur taktik olsun

Zor bir durum, Zan - Semih olacak gibi stopperler bu nedenle defans arkasina atilan toplarda basimiz belaya girebilir... ama ne diyelim mecburen basmamiz lazim ki Schalke kesinlikle daha kontrollu ve kontra üzerine oyniyacagi mantik acisindan inkar edilemez. üzerimize gelirlerse ters köse ederiz... Sahsen kontrollu olsada ileride basacagimizi düsünüyorum ki bu takim bunu yaparken en iyi oyununu oynuyor ayni sekilde Melo olsun Selcuk olsun anca bu oyun anlayisimiz ile ciddi pozisyonlara giriyorlar.

Zaten bizim oyun burda ya kopar ya bayram olur. Schalke dedigin gibi cok cabuk ileri cikiyor bunun en büyük nedeni ise sahadaki "pozisyon" oyunu yani dogru yerlesme ve dogru oyuncuyu pas verererek iste temposunu da buluyor.. Beklerimiz ve en önemlisi Melo - Selcuk ikilisi girdikleri ikili mücadelerde ne kadar basarili olursa bizim takim da bu macta o kadar basarili olur.

Bu macin yine kirilma anlari duran toplar olacaktir. :yenieek:

tumblr_mjgygapJSP1qeiog8o1_1280.jpg

beynimizi kullanırsak turlarız tabikide takım halinde büyük mücadelede lazım

Kadro , form , ilk maç avantajı , taraftar falan tamam onlar daha avantajlı olabilir.

Ama bir şey var ki o yukaridaki her şeyi bir hiç yapabilecek

Bu bir Avrupa maçı ve biz de GALATASARAY'ız.

Saldıracaksınız bam bam bam. Oynadınız, oynayacaksınız ! Allah yardımcınız olsun !

Yarın emin olduğum bir şey varsa oda Hamit tüm CL maçlarında olduğu gibi yine direkle münasebete girer.

Geri
Üst Alt