ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Bu mac kesinlikle Drogba ilk 11 baslamamali. Adamin yürüyecek hali yok hem tüm duran toplara salca oluyor heba oluyor sonra. isimlere göre kadro kurmamamiz lazim, sampiyonlar liginde burak disinda gol atan oyuncu yok, bir tek braga macinda aydin'in attigi gol var.. burak 1.yazilir gerisi sonra gelir

--------nando----------

eboue-danny-semih-riera

hamit-melo-selçuk-engin

--------wesley---------

--------burak----------

wes kesinlikle forvet gibi oynamamalı hücüuma çıkarken orta sahaya gelip top almalı

Sniejder'in arkasına Tiote-Alper-Selçuk-Gökhan İnler gibi bir ortasaha kuramayacaksan ALMAYACAKSIN.... bu kadar basit..

O ortasahayı kurmuyorsan da ben onu koşmuyor diye eleştiririm .. Çünkü o koşmadığı zaman Selçuk'un anası ağlıyor..

Sneijderin dün kosmasinin yani sira, Yekta, Emre, Selcuk üclüsüde süper oynadilar. Sürekli Genclerbirligi yari sahasinda tuttuk oyunu. Elimizde var bu firsatlar, ama ikinci yari kendimiz bozduk gine.

FEnerbahçelilere gülerdim alex koşmuyor deyince başımıza geldi :o

Abi şu x koşmuyor muhabbeti bitsin artık kaç yılındayız insaf :D Alex bu koşmuyor eleştirisi altında yıllarca ligi domine etti.

Sneijderin dün kosmasinin yani sira, Yekta, Emre, Selcuk üclüsüde süper oynadilar. Sürekli Genclerbirligi yari sahasinda tuttuk oyunu. Elimizde var bu firsatlar, ama ikinci yari kendimiz bozduk gine.

Tamam işte benim de anlatmak istediği bu ..

Gelecek sene ortasahaya süpürücü iki kişi almalıyız bu Sneijder oynayacaksa takımda..

Tiote-Alper gibi

Abi şu x koşmuyor muhabbeti bitsin artık kaç yılındayız insaf :D Alex bu koşmuyor eleştirisi altında yıllarca ligi domine etti.

Koşmuyor lafı yanlış anlaşılıyor..

Oyunun içine fazla girmiyor dersek daha iyi olur gibi..

Tamam işte benim de anlatmak istediği bu ..

Gelecek sene ortasahaya süpürücü iki kişi almalıyız bu Sneijder oynayacaksa takımda..

Tiote-Alper gibi

Tabiki, ancak dünkü macta Sneijderin yükü rahatlikla kaldirilacagini gördük ve bu adamin hücümda ne kadar verimli oldugunuda gördük. Kesinlikle oynamali , arkasindada Emre, ile Selcuk gibi pas yapabilecek en az 2 kisi olmasi lazim.

Neyse, muhabbet baya baydi. Herkeze iyi günler.

Bu mac kesinlikle Drogba ilk 11 baslamamali. Adamin yürüyecek hali yok hem tüm duran toplara salca oluyor heba oluyor sonra. isimlere göre kadro kurmamamiz lazim, sampiyonlar liginde burak disinda gol atan oyuncu yok, bir tek braga macinda aydin'in attigi gol var.. burak 1.yazilir gerisi sonra gelir

Bu maçta kesinlikle burak yerine drogba olmalı ilk maçta da drogba ya uzun top şişirdik sadece ama drogba o halde bile burak ı çok net pozisyonlara soktu Drogbanın oynaması özellikle sneijderin performansını katlıyor :yenieek:

Tabiki, ancak dünkü macta Sneijderin yükü rahatlikla kaldirilacagini gördük ve bu adamin hücümda ne kadar verimli oldugunuda gördük. Kesinlikle oynamali , arkasindada Emre, ile Selcuk gibi pas yapabilecek en az 2 kisi olmasi lazim.

Neyse, muhabbet baya baydi. Herkeze iyi günler.

Komik olacak benim daha önce Emre ile ilgili söylemlerime ama Emre oyundayken topu iyi taşıdı..

Ama işin savunma yönü yine sıfır Emre'de de..

Açıkcası ben takım savunmasına taktım..

Ikinci yari yapilan degisiklikler maci kaybetmemize sebeb oldu.ilk yarisa bircok pozisyon bulduk ama atamadik ve buna karsi hic pozisyon vermedik.

[video=youtube;ypiLQLVb8cc]https://www.youtube.com/watch?v=ypiLQLVb8cc[/video]

değil schalke sıradan bir alman takımı bile bizi çok rahat eler bu oyunla. hiç birşey oynamıyoruz.

--------nando----------

eboue-danny-semih-riera

hamit-melo-selçuk-engin

--------wesley---------

--------burak----------

wes kesinlikle forvet gibi oynamamalı hücüuma çıkarken orta sahaya gelip top almalı

melo yerine yekta

melonun vurdumduymazligina tahamülüm yok

gecen seneki melo olsa basüstüne

Çok iyi kontra yapan bir takım, bizim savunma zaafiyetimiz ortada. Ayrıca, kimin nerede, ne şekilde oynayacağı belli de değil üstelik. Oyuncuların hemen hepsi, dokunsalar dağılacaklarmış gibi duruyor. Bu moralsizlikle, Bayer Leverkusen maçına dönebilir olay bir anda.

Çok şeylere gebe bir maç, sürpriz gelişmelerin habercisi olabilir sezon sonu için.

Allah yardımcımız olsun.

İnşallah böyle çıkarız, 4-4-1-1 ve 4-2-3-1 gibi oynarız, Drogba komple bir forvet, kafa toplarında iyi, yakaladımı affetmez, Drogba'yı daha, çok net diyebileceğimiz bir pozisyona sokmadık hep Burak girdi pozisyonlara, çift forvette oynayamayacağımıza göre böyle çıkalım.Zaten tek tartışılan Drogba'mı yoksa Burak'mı başlar diğer oyuncular banko oynar.

Büyük ihtimal korkarak oynariz ve eleniriz.

Bence 4-2-3-1 baslamaliyiz ve Sneijder'i iyi kullanmaliyiz. Onun atacagi paslari zaten dagilan Schalke defansini yikabilir. Simdi burda takildigim nokta, Drogba'mi baslasin Burak'mi ?

Burak'in hizli oldugunu düsünerek Burak diyorum, ama Drogba'nin kalitesini bilerek kafam Drogba'ya gidiyor..

Ne olursa olsun 4-2-3-1 baslamaliyiz.

Drogbadan elmander gibi koşmasını, pres yapmasını bekleyen kişi daha çok bekler.

Drogbaya düzgün pas vereceksin kaleci ile karşı karşıya bırakıacaksın atacak. veya önünde 1-2 adam olacak onları eksiltip gol atacak.

Fakat burak oldugu icin adam gol atmıyor. hep pas vermeyi düşünüyor.

beni dün tek sevindiren ve sali gününe biraz da umutlu bakmami saglayan bir sey var o da 4-2-3-1'in bizim takima uydugunu görmek..

ehh tabi is bide gol pozisyonlarini da harcamamaya kaliyor..

Geri
Üst Alt