ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart | Star TV

Arkadaşlar bu haftaki dortmund maçını izledim ve bir japon sabri gördüm..Kesinlikle korkulacak adam değil uchida bildiğiniz sabri..Görseniz kendini yırtıyo koşuyo mücadele ediyo görülür ama dortmund göteyle deldi o sağ kanadı..Tam bi panik bal yapmayan arı uchida.. ilk maçtaki gibi sağlam bi adam değil

Uyusak mı napsak

Uchida ve Farfan'ın birlikte etkili oynadığı sağ taraftarlarına karşı tek ümidimiz Riera'nın içine A.Cole kaçması :)

Hadi be Hamit :D

150422_607731289241200_25738761_n.jpg

İnşallah Serhan abi :) Hamit gol atacak inşallah bende inanıyorum.Evet takım kötü oynuyor.Doldur boşalt , 2 pas yok malesef.

Sene boyunca girdiğimiz organize atak sayısına, fener sadece Bursa maçında girdi.

Adamlar ceza sahası çizgisi üstünde, birbirlerine ne kadar yakın ve paslı oynadıklarını görmediniz mi ?

Bizde ise pasın veren, hadi bana eyvallah deyip uzaklaşıyor.

Pası alanda yalnız bırakılıp, ya geriye dönüyor, ya da şişiriyor topu metrelerce...

Zaten bunu bu akşam da yaparsak, adamlar elini kolunu sallaya sallaya üst tura çıkarlar.

Biz, organize ataktan ümidi kestim, Hamit'in uzaktan şutlarından bir veya birkaçının gol olacağını tahmin ediyorum.

Sneijder'de Hamit'e katılırsa, coşarız inşallah.

Daha 1 saat var,

Arkadaşlar bu haftaki dortmund maçını izledim ve bir japon sabri gördüm..Kesinlikle korkulacak adam değil uchida bildiğiniz sabri..Görseniz kendini yırtıyo koşuyo mücadele ediyo görülür ama dortmund göteyle deldi o sağ kanadı..Tam bi panik bal yapmayan arı uchida.. ilk maçtaki gibi sağlam bi adam değil

schalkenin iki golünü de uchida attırdı oraları da izledin değil mi sabri toplasan 1 yılda 2 assit yapar adam 1 maçta yaptı:o

Sene boyunca girdiğimiz organize atak sayısına, fener sadece Bursa maçında girdi.

Adamlar ceza sahası çizgisi üstünde, birbirlerine ne kadar yakın ve paslı oynadıklarını görmediniz mi ?

Pası alanda yalnız bırakılıp, ya geriye dönüyor, ya da şişiriyor topu metrelerce...

Zaten bunu bu akşam da yaparsak, adamlar elini kolunu sallaya sallaya üst tura çıkarlar.

Biz, organize ataktan ümidi kestim, Hamit'in uzaktan şutlarından bir veya birkaçının gol olacağını tahmin ediyorum.

Daha 1 saat var,

Biz fener kadar pas yapsak ,organize olsak zaten puan farkı 12 falandı şuan :)

Tribundekilere dikkatli bakın bu gece Schalke deplasmana cıkacak anlasılan..:asd:

849a27868b4111e2919022000a1f8daa_7.jpg

allahın ıznıyle tarıh yazacagızzz

haydı aslanlarrr beeee:ayatollah:

2-2 bitecek gibi doguyor icime. Insallah oyle olur.

klasik 4-4-2 solda sneijder çıkıyormuşuz diye duydum ilk maçtan ders almadan çıkıyoruz galiba eğer aynı durum olur top göremez ve goller yersek çok sevdiğim terim'in defolup gitme zamanı gelmiş demektir ha farklı şeyler olur da farklı düzende oynarla biz yenersek helal olsun iyi oynatmış derim hadi hayırlısı bakalım

schalkenin iki golünü de uchida attırdı oraları da izledin değil mi sabri toplasan 1 yılda 2 assit yapar adam 1 maçta yaptı:o

Hepsini izledim bizim bi maç vardı 124 km hızla şut çekti sabri o maçın bazı anlarına baksan bu adam kim alsak 3 lü çektirsek dersin ya hani.. işte öyle uchida.. Geri bomboş çabuk çalım yiyo adam kaçırıyo ama klasik sabri gibi hızlı ileri çıkıp yırtınıyo..

Daha 1 saat var,

Ft iki pas yapamiyoruz görmüyor her mac sonu artik topu direklere vurmayalim diyo beni korkutan da bu.Ft görmüo mu yoksa bilerek mi böyle aciklamalar yapio.Umarim 2.sidir.

sol bekte eboue gibi sprinter bir bek olsa..hiç kormıcam ama yok malesef. inşallah yanlış düşünüyorumdur..:sad007:

Ümidinizi yitirmeyin renktaşlar, bakarsınız Schalke ilk yarım saatte 9 kişi falan kalır, Allah'tan ümit kesilmez :(

Şu 11'i çıkarmak bildiğin rus ruletinden farksız...Ne diyim bir insanın hatalarından ders alması için daha neye ihtiyaç var bilemiyorum, çözemiyorum.

Geri
Üst Alt