ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

gençler maçı ilk yarısından sonra tur için umutlanmıştım ama bizim gençlere bulduğumuz pozisyonun neredeyse 3 katını adamlar dortmunta buldu ve yendiler

yinede deplasmanda daha iyi oynadığımız düşünüyorum şansımız yaver giderse bol gollü beraberlikle turu geçeriz

CL de tur atlarsak şampiyonluk gider çünkü,

sezon başından beri CL maçlarından önce konsantrasyon problemi yaşıyoruz ve puan kaybediyoruz,

Kıl payı düzgün oynayan bir ilk 11 çıkartıyoruz, Rotasyon yapacak adam yok gibi.

CL maçlarında harcanan enerji ve ekstra motivasyon ve olası bir sakatlık (özellikle defansta) rotasyonsuz takımda lige çok kötü yansır,

bir üst tura çıkmak motivasyon olursa, o turda gelecek olan takımlara karşı alınabilecek farklı mağlubiyetler ne olur,

Henüz iki kulvarı birden yürütecek futbol kültürüne sahip değiliz. En iyi dönemimizde UEFA kupasını alırken bile ligde düşe kalka gitmiştik, şu an en iyi dönemimizden çok uzağız.

Ilk mac'ta da diyorduk, o kadar oyuncular yok, yok söyle böyle yapariz bunlari, gerci ben demiyordum da, seni bilemiyorum, ama bir cok kisi diyordu. Sonra zemin bahane oldu, adamlar geldi bize o les (!) zemin de pas yapma dersi verdi. Cok rahat oynadilar ve o dönem form tutamiyorlardi. Simdi müthis form tuttular, avantaj mavantaj yok.

Sorun Huntelaar degildi zaten, Huntelaar'i pozisyon'a sokacak oyunculardi (Draxler, Farfan [Bastos]). Cok rahat pozisyon'a giriyor adamlar, ve yine girerlerse her türlü atabilirler.

Isimiz gercekten zor.

Olay da orda ya zaten. Biz Jones ve Huntelaar yok diye sevinicez diyelim ama Farfan ve Bastos kanatlardan yardırıcak gene. Bişey değişmicek bana kalırsa. Devre arası takviye gelmeliydi özellikle sol beke. Foruma kaçıncı yazışım bunu bilmiyorum ama öyle işte.

Bu kadro sahada muhtemelen :yenieek: Tutarsa da Burak kesik yer bazı maçlarda artık

Sampiyonluk önemli ama cl de önemli schalkeyi elersek ondan sonra gelecek rakip önemli belli olmaz yari final olabilir :D

böyle çıkabiliriz.

gollu beraberlik olucak 2-2 veya 3-3 gibi.

robert pattinson bu maca geliyormus diye duydum

fatih hoca dan sürpriz bekliyorum.

bence sneijder yedek, onun yerine burak-drogba ikilisiyle baslayacak maca

661156_Galatasaray_SK.jpg

sneijder'le colak'in yerini degistir yahut farketmez, ikisi de agile tobcular

schalke gibi kanatlari olan takimla oynuyosan her bolgede deli pres farzdir, o yuzden orta sahayi kalabalik tut sol aciga amrabat'i koy ki riera'yla anca yavaslatirlar farfan'i. diger tarafta bastos, colak/sneijder/eboue kapatsin

mantikli yay takimi sahaya adamina gore davran

schalke gibi kanatlari olan takimla oynuyosan her bolgede deli pres farzdir, o yuzden orta sahayi kalabalik tut sol aciga amrabat'i koy ki riera'yla anca yavaslatirlar farfan'i. diger tarafta bastos, colak/sneijder/eboue kapatsin

Sneijder'in orada bir faydası olmaz. Bir kişi eksik oynarız. Ayrıca Eboue zaten defansa gelmiyor, önüne de Sneijder koyarsak Bastos o kanada tecavüz eder.

sanki sneijderi bi yere monte edemiyoruz adam fazla geldi.

onun görevini zaten selcuk üstleniyor ne yapacagini sasirmis gibi sahada topda gelmeyince.

onun yerine bi saglam önlibero ve kanat alsak daha iyi olurmus gibi nebilim.

sneijder gibi oyuncumuz var dogru dürüst bi dizilis yapamiyoruz hayret.

aslinda selcugun görevi bundan sonra meloyla ikili önlibero mevkisini doldurmak artik

sneijdere biraz daha fazla topu birakmak gerekir yoksa bu transfer bos transfer olacak.

Senin degimin ile:

leş ûl kepazad

Abiler Schalke sandığınız gibi cümbür cemaat gelemeycek ve gelemezler üstümüze. 0-0 üstüne yatmak için çıkacaklar maça. Yani bence Farfan ve Bastos kanatlardan dediğiniz gibi bindirmeler yapmayacaklar. Taki gol attığımız dakika'ya kadar. Sonra onlar üstümüze gelecek..

---------muslera---------

eboue--semih--dany-riera

-------selcuk--melo----

engin----sneijder----emre

-------drogba/burak-----

benim icin en güzel kadro bu hem defansta acik vermeyiz kanatlar arkaya calisyor gecen sene sapmpiyon olduk bu cocuklarla.

hem sneijder daha verilmli olur forvet burak veya drogba hangisi formdaysa!

genel anlamda diyorum sadece schalke maci icin degil !

Sneijder'in orada bir faydası olmaz. Bir kişi eksik oynarız. Ayrıca Eboue zaten defansa gelmiyor, önüne de Sneijder koyarsak Bastos o kanada tecavüz eder.

sneijder'in her yerde faydasi olur, akliyla oynadigi icin. zaten deli gibi top kapiyor

eboue defansa gelmiyor derken ne demek istedin anlamadim. bastos o kanada sadace sabri ve onunde hamit varsa tecavuz eder 3 tane cevik topcu olan kanada tecavuz edemez.

ilk maçtaki gibi 4 4 2 çıksak daha iyi

bu nasıl sistem tercihler

bjk nin tarihi fark rekorunu geçeriz böyle bir sistemle:SS:

ilk maçtaki gibi 4 4 2 çıksak daha iyi

bu nasıl sistem tercihler

bjk nin tarihi fark rekorunu geçeriz böyle bir sistemle:SS:

eboue--semih--dany-riera

-------selcuk--melo----

-------drogba/burak-----

en iyisi bu sistem cift önlibero orta saha kalabalik defans olarak daha iyi oluruz.

eboue--semih--dany-riera

-------selcuk--melo----

-------drogba/burak-----

benim icin en güzel kadro bu hem defansta acik vermeyiz kanatlar arkaya calisyor gecen sene sapmpiyon olduk bu cocuklarla.

hem sneijder daha verilmli olur forvet burak veya drogba hangisi formdaysa!

genel anlamda diyorum sadece schalke maci icin degil !

melo yerine hamit oynasa keske.. gercekten hamiti elestirdik falan ama o olmadimi top tutamiyoruz ayakta

Geri
Üst Alt