ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

muslera

eboue-------semih----dany------------riera

hamit-----selçuk-------melo-----------------emre

senijder

drogba

bu takimla çikarsak tur şansimiz var. ama amrabat denen futbol fakiri adam oynarsa o maçi direk kapatirim internetten sonucunu takip ederim. ben mustafa sarpin futbolundan bile nefret etmedim bu adamin futbolundan nefret ettigim kadar. inşallah gene saçmalamaz hocamiz.

bencede bu 11 cikar ve cikmalida ama dany'nin sakatligi sürüyor diye yazanlar vardi forumda,orada belki gökhani görebiliriz.. amrabat konusunda da sana 100% hak veriyorum

Bizim durumumuz ne olursa olsun böyle maçları iyi oynarız, ezilme gibi bi ihtimali aklımın ucundan bile geçirmem kontrol bizde olacaktır hatta.

Bu sene çok defa çoğumuzu iyi ve kötü anlamda şaşırttı bu ekip , benim şahsi inancım da bi eksiklik yok umutlu ve iyimserim

Drogba felan baslamaz adam bikere hazir degil

Drogba felan baslamaz adam bikere hazir degil

kimd diyor yahu hazir olmadigini. herifin girdigi maçlarda doldur boşalta girersen adamin bir etkisi tabi olmaz. bu hazir degil konusu hep safsata. ilk schalke maçinda takimin en iyisi bu adam degilmiydi.

Bu maçı izlemek bile sıkıntı, kalp dayanmaz

kimd diyor yahu hazir olmadigini. herifin girdigi maçlarda doldur boşalta girersen adamin bir etkisi tabi olmaz. bu hazir degil konusu hep safsata. ilk schalke maçinda takimin en iyisi bu adam degilmiydi.

Bence 100% hazir degil.. Drogba eski hizinda degil. Seyrettigim maclarda bildigin yuruyor.. Schalke maci iyiydi ama Drogba bu degil.. Henuz.. 60% ile oynuyor

Kayseri maçı 16.30da.Akşam 20.00 de fenerin maçı var.Yani yenersek strese sokarız.

Bence 100% hazir degil.. Drogba eski hizinda degil. Seyrettigim maclarda bildigin yuruyor.. Schalke maci iyiydi ama Drogba bu degil.. Henuz.. 60% ile oynuyor

abi bu maçta oynasin bence 90 dakika oyjnamasin 70 dakika oynasin farketmez. bizim gol atmamiz lazim. buraga o açik alani vermeyebilirler bu maçta. zaten büyük ihtimal vermezlerde gole ihtiyacimiz var. önde top tutmak lazim. bu maçta oynatmayacaksak niye aldik bu adami. oynamadanda hazir hale gelemez bu adam. düzgün sahada pas yapan takimin içinde iş yapar.

Halı gibi zeminde görün siz şimdi drogba'yı.

bence riske girmeye degmez ,adam bildigin eli belinde yürüyor

insallah utandirir beni-ben raziyim

O kadar parayı akhisar maçında gol atsın diye vermedik heralde renktaş. ölüsü yeter drogbanın schalke savunması çok ağır ok gibi fırlar aralarından.

içerdeki maçtan kat kat iyi oynayacağımızı düşünüyorum

O kadar parayı akhisar maçında gol atsın diye vermedik heralde renktaş. ölüsü yeter drogbanın schalke savunması çok ağır ok gibi fırlar aralarından.

güzel kardesim

1.ben akhisar yada baska türk takimina karsi atsin demedim

2.senin mantigina göre dortmund bunlari beslemelidi

3.malesef sampiyonlar liginde ölüsü yeter lafi yetmiyor

4.hazir olmayan sneijder ve drogbayi ayni anda ölüsü yeter diye oynatirsan ,top diye oynarlar seni

5.süper ligde 2-3 formsuz hazir olmayan topcuyu kaldirir ,ama sampiyonlar ligi biri bile kaldirmiyor

hocadan tek beklentim formda olanlari oynatsin isimleri büyük olanlari degil

Rüyamda gördüm 2-1 maç skoru oynicam sizede tavsiye ederim

Büyük konuşmam genellikle lakin çok rahat turu geçeceğiz...

star tvde biss girmemiz gerekecek mi?

Schalke04-koyelinikalbine.jpg

Ekli dosyalar

• Schalke04-koyelinikalbine.webp
    Schalke04-koyelinikalbine.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 93

Drogba yerine 1 tane defans 1 tane defansif os adam alsak puan farkı en az 10du şuan...

Drogbaya lafım yok.Salı günü aslanlar gibide oynar..Lafım sisteme...

güzel kardesim

1.ben akhisar yada baska türk takimina karsi atsin demedim

2.senin mantigina göre dortmund bunlari beslemelidi

3.malesef sampiyonlar liginde ölüsü yeter lafi yetmiyor

4.hazir olmayan sneijder ve drogbayi ayni anda ölüsü yeter diye oynatirsan ,top diye oynarlar seni

5.süper ligde 2-3 formsuz hazir olmayan topcuyu kaldirir ,ama sampiyonlar ligi biri bile kaldirmiyor

hocadan tek beklentim formda olanlari oynatsin isimleri büyük olanlari degil

ben senin öyle bir şey dediğini iddia etmedim zaten drogba'nın alınma amacı şampiyonlar liginde tecrübesi ve yeteneğiyle oynamak inşallah formda olanlar oynar demişsin eğer tek forvetle çıkacaksak kesinlikle drogba oynamalı burak son haftalarda rezalet çünkü.

Geri
Üst Alt