ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

2-1 schalke alacak gibi geliyor, ama benim aklım kayseri maçında.

vala heyecanlanmaya başladım Alalhım nolur yüzümüz gülsün hafta sonuda kayseriye maça gidicem şu eziklere inat şu iki maçı alalım başka bişey istemiyorum vala

Maç sonunda da İtalya'ya biletini alsın Sneijder ve Drogba'yı oynatmazsa

Bu adamlar yokken bu takım gruptan çıkmadımı çıktı. iyi veya kötü aynı taktik ve aynı adamlarla çıkarsan rakip ona göre oynar. Böyle bir değişiklik adamları dengesiz yakalayabilir.

Olur olmaz demiyorum ama bu takım 4-4-2 ye daha alışmış durumda ve bunu avantaja döndürebiliriz. Umutun presi rakip takımın defansı hataya zorlar.

2-2 diyorum arkadaşlar vala acayip hissediyorum hatta febeşlilerin ne ballısınız yenemeden tur atladınız dediklerini duyar gibiyim olacak olacak turla döneceğiz Allahın izniyle

AW: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Melo stoper oynar mı acaba?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

bir yere kadar anlayabiliyorum ultraslani ama bunun böyle olacagi belliydi önceden.. maca gitmek isteyen bilet bulur bu kadar kolay aga.. hee tabi normal ücret ödemiyecegin kura cekilisinde belliydi zaten

Adamlar tam uyanik aga guya her Galatasaray macina giden taraftar Ultraslan oluyormus ? bak senn .. Ben duz sadece Galatasaray taraftariyim onlar tribunde olan herkezi UA sayiyor akillilar ...

yok oyle kolayina bilet .. Parayi veren dudugu calar .

Herkeste inanılmaz bir 2-2 hissi var :D

Ben de ilk maçtan beri 2-2 kalır alırız turu diyorum.Sinerji oluşturup,avatarları 2-2 mi yapsak :trollface:

onu bunu bilmem drogba ve sneijder hayatlarının maçını oynarlar inşallah. bunu bize borçlular. burak yine papatya falı inşallah iyi gününde olur.

nedeni bilmiyorum ama hiç mi hiç heyecan yok içimde. son g.birliği maçı bende fazlasıyla ağır bir tahribat yarattı açıkçası. hiç beklemediğim bir mağlubiyetti. umutsuz bir biçimde maçı bekliyorum, ve en kötüsü de fark yiyeceğimizi düşünüyorum. asıl bomba kayseri maçı olacak ama durun

takıma güvenim 0 a inmesine rağmen gençler ve eskişehir rezaletlerinden sonra içimde saçma sapan birşeyler var turu geçeceğimize dağir:rolleyes:

Böyle çıksak ne güzel olur tam Aykut'un sistem avrupada işe yarıyor :lol::lol::lol::lol:

2-2 mi 2-2 mi diye konu açılacak forumda :) alıcaz ulan acayip inanıyorum savaşıcaz ve alıcaz bu maçı..

1-3.

AW: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Herkeste inanılmaz bir 2-2 hissi var :D

Ben de ilk maçtan beri 2-2 kalır alırız turu diyorum.Sinerji oluşturup,avatarları 2-2 mi yapsak :trollface:

Görev senin :D

Ben 2-1 öne geçeriz Son dakikada 2-2yi yer tur atlarız diyorum. Kralın ya golü ya da golleri var.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

İlk maçta ilk yarı biterken gol yemeseydik şuan çıktık gözüyle bakıyorduk. Ben takıma güveniyorum. Çıkarız.

Geri
Üst Alt