ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Geçen sene klasik 4-4-2 oynadık. Hatta kanatlarda ortasaha özelliği olan emre ve engin gibi oyuncuları oynattığımız için hem topa çok sahip olduk, hemde takım savunması çok iyi işledi. Bu seneye de 4-4-2 ile başladık ancak, bu seneki ikili Burak ve Umut, Necati ve Elmander'e göre daha golcü olmalarına karşın, hem teknik kapasiteleri, hem Burak'ın savunma zaafiyeti hem de top saklayamama sorunu vardı. Geçen sene Necati ve Elmander ortasahaya kadar geliyor, top saklayıp, takımın hucuma çıkmasını sağlıyorlardı. Kanatlarda ise ortasaha özelliği olan emre ve engin sayesinde de Selçuk ve Melo çok gol attı.

Geçen sene ile ilk yarı oynanan sistem aynı idi. ancak oynanan oyun çok farklı. (iyi veya kötü karşılaştırmıyorum.) kanatlarda hamit ve amrabat değişti geçen seneye göre, yani ortadan giden takım yerine bu sene kanatlardan giden takıma döndük.

Sezonun ilk yarısında ortasaha ile forvet arasında bir bağlantı sorunu vardı. Ben ve froumdaki çoğu arkadaşımız devre arasında bir 10 numara ve 1 sol bekin gerekli olduğunu söyledik ve ileride Burak, arkasında da 10 numara oynar dedik. Snejider ve Drogba'yı aldık. Belki ilk alındığında hocanın aklında 4-4-1-1 sistemi, ileride Drogba, arkasında Sneijder vardı. Burak çok formda olunca işler karıştı.

Schalke ilk maçında 4-3-1-2 oynadık, Sneijder solda oynadı ve bizim sol tarafı otobana çevirdiler. Anladık ki hem Sneijder solda oynamaz hem de Schalke'nin kanatlarından başka silahı yok. Bu akşam da Eboue dışında aynı kadro oynayacak sanırım. peki değişen ne olacak. Muhtemelen 4-3-1-2 oynayacağız. Hamit-Melo-Selçuk'lu bir ortasaha olacak. Hamit sağa, selçuk sola yakın oynayacak. akşamki maç için bazı çekincelerim var.

1.cisi; bu sistemle schalke kanatlarına karşı nasıl bir önlem alınabilir.

2. cisi; Melo ve Hamit bu kadar formsuzken, bizim ortasaha, schalke ortasaha ve kanatlarına karşı üstünlük kurabilecek mi?

Anladığım kadarıyla akşam dengeli futbol değil, kaos futbolu oynayacağız. İki takımın da ileri hattı çok iyi, savunmaları çok kötü, diğerinden daha fazla atan tur atlayacak. Fatih hocanın açıklamalarına dayanarak akşam fantastik bir maç bekliyorum. skor tahminim.

Not: Benin kadro tercihim Muslera-eboue-semih-danny-riera-hamit-melo-selçuk-emre-sneijder-Burak (Drogba) olurdu. ama eminim ki böyle çıkmayacak

Ynt: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart

Hamitten gol bekliyorum hemde direge carpip aglarla bulusucak :)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz Avrupa takımıyız,bugün acayip pis dehşet oynayacak bizim takim,akşam izleyin görün...:ka21:

Rüyamda 2-1 yeniyorduk. İlk golü kimin attığını görmedim ama 2. golü Burak Yılmaz'ın vuruşunda kaleciden seken topu yüzünü hiç görmediğim 27 numara atıyordu. Kıvırcık sarı saçlıydı. 27 numara Eboue atar 2. golü.

Muslera

Semih - Gökhan - Dany

Hamit - Melo - Sneijder - Selçuk - Riera

Burak - Drogba

​

Birisi fantezi mi dedi? :D

ALLAHIM TURU GECELIM:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

az önce hıncalın yazısını okudum adam 1-0 Galatasaray'a yetez ilk maç gol yediği için maçı 2-0 kazanmalı diyor 1-0 da maç penaltılara gider diyor şaştım kaldım

Bende okudum aynen öyle 2 gol atması lazım 1-0 yetmez gol yediği için demiş yani böyle adamlar şu ülkede spor yazarı oluyorlar ya anlam vermek çok güç kaldı ki bu adam sadece futbol gibi en bilindik spor hakkında değil aynı zamanda diğer tüm spor dalları hakkında yazılar yazıyor voleybol basketbol tenis badminton güreş aklınıza gelebilecek her spor dalı hakkında yazı yazıyor düşünün spor medyasının halini.

[video=youtube;xvzIDVrQ_a8]https://www.youtube.com/watch?v=xvzIDVrQ_a8[/video]

Almanya deplasmanı...

Göreyim benim takımımı!

az önce hıncalın yazısını okudum adam 1-0 Galatasaray'a yetez ilk maç gol yediği için maçı 2-0 kazanmalı diyor 1-0 da maç penaltılara gider diyor şaştım kaldım

adam yataginda sagda bir manken solda bir manken

ne yapsan sen de sacmalarsin bende:asd::asd:

amrabatsiz cikarsa self-destruct

Veli Yigit ‏@veliyigit

Drogba'nın dün aksam takim arkadaslarina yaptigi konusma müthisti ! Arkadaslarının O'nu alkislamasi... Hissediyorum Cuma Nyon'da olacagız

Muslera

Semih - Gökhan - Dany

Hamit - Melo - Sneijder - Selçuk - Riera

Burak - Drogba

​

Birisi fantezi mi dedi? :D

napoli bu sistemle oynuyor bildigim kadariyla ve gayet basarililar.. güzel sistem aslinda :yenieek:

9707_schalke.jpg

Offff feci heycan sardı valla ..

Geri
Üst Alt