ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart | Star TV

Ünal Aysal : Sizin için sürprizim var, Maçtan sonra hocamız bu sürprizi açıklayacak.

Oyunculara büyük prim var aga kazanırsak :)

Hangi formayla çıkacağız renktaşlar bilen var mı?

Küçük bir sürprizim var dedi, sonra gülerek o kadar da küçük değil diyor :D

Özetle, yenin sizi paraya boğayım diyor yani :D

Yönetimi son derece tebrik ediyorum, kücük sayilmayacak bir hediye varmis mactan sonra.

11 Aslan + Armaya gönül vermis Milyonlarca taraftarin bu maci anlinizin akiyla kazanmak icin elinizden ne geliyorsa yapin. Bugün elenmemizi dört gözle bekleyen serefsizlere, GALATASARAY ULAAAAAN deyin.

Ünal Aysal : Sizin için sürprizim var, Maçtan sonra hocamız bu sürprizi açıklayacak.

Oyunculara büyük prim var aga kazanırsak :)

hic sevmem aslinda su prim olayini.. para icin degilde forma icin kazanmak isteseler keske.

Ben hala hocanın Drogba,Sneijder,Burak hepsi oynayacak demesini bir kelime oyunu olarak algılamak istiyorum. Oyunun herhangi bir bölümnde oynayacaklar anlamında söylemiş olsun diye umuyorum.

Bu sistem işine çok kafa yoruyoruz. Sistemle olacak iş değil bu. Oyuncular maça kafalarını verecekler gerçek oyunlarını yüreklerini ortaya koyarak oynayacaklar . Hocanın istediği baskıyı yapacaklar , gereksiz pas kayıpları olmayacak. Kaybedilen toplardan sonra oyun bırakılmayacak. Herkes birbirinin açığını kapayacak. Budur yani. Sistem falan hikaye.

Alman,İtalyan,İspanyol hiç farketmez.

Hadi aslanlarım bizi sevinçten sabaha kadar ağlatın bu gece.

Rabbim sen bu akşam bize galibiyet nasip eyle AMİN.

drogba reis bir yaş daha yaşlanmış beyler:sad007:

Bu sistem işine çok kafa yoruyoruz. Sistemle olacak iş değil bu. Oyuncular maça kafalarını verecekler gerçek oyunlarını yüreklerini ortaya koyarak oynayacaklar . Hocanın istediği baskıyı yapacaklar , gereksiz pas kayıpları olmayacak. Kaybedilen toplardan sonra oyun bırakılmayacak. Herkes birbirinin açığını kapayacak. Budur yani. Sistem falan hikaye.

Sistem filan sadece bizim gibi günümüzde olursak yeneriz mantığıyla hareket eden topluluklarda önemsizdir. Sadece futbolda değil, herhangi bir sosyal olguda sistem, kimin nerede ne yapacağını bilmesi önemlidir.

iste senin o dedigin her mac olmuyo sistem sureklilik icin iyi bireysel performanslar kotu olsa senin dediginle takim berbat olucak ama belli bi sistem olsa ne oynadigin belli olucak en azindan

SON DAKİKA: Ünal Aysal, Galatasaray'ın maçı kazanması durumunda oyunculara bir sürpriz yapacağını açıkladı.

Derken ?

düdüklü tencere seti , camasir makinasi ve 140lik porselen yemek takimi :asd::asd:

ne olacak kardes, money money money

Sistem filan sadece bizim gibi günümüzde olursak yeneriz mantığıyla hareket eden topluluklarda önemsizdir. Sadece futbolda değil, herhangi bir sosyal olguda sistem, kimin nerede ne yapacağını bilmesi önemlidir.

Günümüzde olursak diye bir mantıkla yola çıkarsak iş bitmiştir. Ben mesajımda günümüzde olursak diye bir şey söylemedim yapmamız gerekenleri söyledim diziliş önemsiz benim için .

başkan futbolculara ssk + full akbil alıcak :D

hic sevmem aslinda su prim olayini.. para icin degilde forma icin kazanmak isteseler keske.

ah be dostum onlar sen ben gibi değil malasef içlerinde olanlarda var tabi ama sonucta prof adamlar böyle takviyeler tetikleyici olur

drogba reis bir yaş daha yaşlanmış beyler:sad007:

geldiginde bir angut diyordu bi futbol programda afrikalilarin yok kemik yasi daha büyükmüs ondan drogba aslinda 38 yasindaymis falan filan :asd:

Geri
Üst Alt