ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart | Star TV

Şuan tüm ülkede biz elendik havası var..Star Avrupa kupası reklamlarında 2 kere bizi gösteriyorsa 4 kere fenerin maçının gününü saatini gösteriyor..Kanallarda en ufak bir özel yayın yok çeyrek finale çıkma maçı bu ama kimsenin umrundadeğil..Allah aşkına çıkın eleyin şunları pis şerefsiz basında kanallarada kal gelsin..O kadar istiyorum ki bugünü..

afrikada askere geç gönderilsinler diye kimlikleri geç alınıyormuş ondan :D

geldiginde bir angut diyordu bi futbol programda afrikalilarin yok kemik yasi daha büyükmüs ondan drogba aslinda 38 yasindaymis falan filan :asd:

Arkadaşlar memur olduğunuzu düşünün, daire başkanı ya da müdürünüz size maaş alarak yapmanız gereken iş için, bugün de yaparsan sana prim vereceğim diyor. Saçmalığa bak.

Şuan tüm ülkede biz elendik havası var..Star Avrupa kupası reklamlarında 2 kere bizi gösteriyorsa 4 kere fenerin maçının gününü saatini gösteriyor..Kanallarda en ufak bir özel yayın yok çeyrek finale çıkma maçı bu ama kimsenin umrundadeğil..Allah aşkına çıkın eleyin şunları pis şerefsiz basında kanallarada kal gelsin..O kadar istiyorum ki bugünü..

Hakkını yemeyelim. Bugün NTVSpor, gün boyu sık sık özel yayın yaptı. Dün gece yapacakları programı Almanya'dan yaptılar. Önceki maçlar için haklısın ama bugün öyle değildi.

arkadaslar, A2 takimiz bugün rövans'da almanyada schalkenin A2 takimiyla karsi karsiya geldi.

mac nasil biti? bilen var mi? :S

ah be dostum onlar sen ben gibi değil malasef içlerinde olanlarda var tabi ama sonucta prof adamlar böyle takviyeler tetikleyici olur

benim gibi onlarda her mac öncesi vidyolara baksinlar asil ozaman gaza gelirler para falan hikayeee :D

Yahu onu anladık da detay soruyorum işte ben twitterda gördüm , konuşmayı duymadım . :trollface:

Galatasaray xi:muslera-eboue-semih-dany-riera-melo-selçuk-hamit-sneijder-burak-drogba

Koreografi olacakmı? :lol:

4 3 1 2 oynuyoruz dany de var kadroda gs tv açıkladı.

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Melo-Hamit-Sneijder-Selcuk-Drogba-Burak GS TV açıkladı 11'i.

öyle mi? :(

üzüldüm.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK

XI: Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Melo, Selcuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... TD: Fatih TERIM!

eleğe döneceğiz:o

Arkadaşlar memur olduğunuzu düşünün, daire başkanı ya da müdürünüz size maaş alarak yapmanız gereken iş için, bugün de yaparsan sana prim vereceğim diyor. Saçmalığa bak.

memur değil de özel sektör olarak düşün. bugün özel bir gün, işini en iyi şekilde yaparsan firman çok iyi bir anlaşmaya imza atacak. sen üst düzey performans gösteriyorsun ve firma işi alıyor. bunun sonunda da sena prim, tatil vs bir ödül veriyorlar. gayet normal bence :)

Geri
Üst Alt