ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart | Star TV

Şuan tüm ülkede biz elendik havası var..Star Avrupa kupası reklamlarında 2 kere bizi gösteriyorsa 4 kere fenerin maçının gününü saatini gösteriyor..Kanallarda en ufak bir özel yayın yok çeyrek finale çıkma maçı bu ama kimsenin umrundadeğil..Allah aşkına çıkın eleyin şunları pis şerefsiz basında kanallarada kal gelsin..O kadar istiyorum ki bugünü..

onuda gectim sanirim braga macinda kareografi hazirlanmisti onu bile göstermedi serefsizler !!

Galatasaray tv de solda selçuğu gösteriyo bizim sol taraf çökebilir :ss:

Eyvah eyvah.

kesin 11 kardeşiğm gstv gösteriyo ve selçuğuda solda gösteriyolar ya ne yapacak selçuk sol tarafta :SS:

poku yedik schalke bizi rahat eler, hoca da sinifta kalmis demek

Muslera.riera.dany.semih.eboue.selcuk.hamit.melo.sneijder.burak.drogba

Sneijder soldaysa eğer 2. yarı oyundan çıkar Amrabat girer ve gene hiçbirşey olmaz, eleniriz.

hoca ya biri soylesin acil Farfan diye bir oyuncusu varmis Schalke nin, haberi yokmus sa ilk macin video sunu izlesin :SS:

___________________________________Muslera___________________________________________

______Eboue_____________Semih____________________Dany___________________Riera________

_________________________________Felipe Melo_________________________________________

________________________Hamit_________Sneijder____________Selcuk_____________________

_________________Burak_________________________Drogba_______________________________

yv2v5yzk.png

Ya selçuk cidden soldaysa kafayi yerim ya oynatma meloyu koy amrabati ne olacak sanki !!:ss::ss::ss:

vallah ben hocadan suphelenmeye basladim, ne yapmaya calisiyor ya, ilk macta adamlar bize futbol dersi verdi, orta saha kontrolu tamamen onlardaydi, ayni dizilis le nasil cikarsin !

Vardır hocamızın bir bildiği diyip susuyorum! İnşallah yanıltırsın bizi Sir TERİM!!

Cidden fark yiyeceğiz bu orta saha ile FAAAARRRK!

Galatasaray tv de solda selçuğu gösteriyo bizim sol taraf çökebilir :ss:

selcuk sol kanat degildir bence hamit melo selcuk merkezde birbirlerine yakin oynarlar ve ortadan cikariz hücuma.. güzel kadro ama keske tek forvet ciksaydik

Meloyu oynatmayip amrabati oynatsaydi keşke

selcuk sol kanat degildir bence hamit melo selcuk merkezde birbirlerine yakin oynarlar ve ortadan cikariz hücuma.. güzel kadro ama keske tek forvet ciksaydik

ortadan cikariz heee onlarda F16 gibi kanatlardan ucar

4-1-3-2 gibi olacak

gecen ne guzel oynuyorduk genclere karsi, cik tek santrafor, ikinci yari gene risk alabilirsin ciftleyip, simdi sen yenik duruma dusersen daha yapacak hamlen de kalmayacak!

Yeter artık bir maç daha melo yüzünden sinir krizine girmek istemiyorum niye oynatıyo şu adamı ya!

Geri
Üst Alt