ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart | Star TV

Tamam beyler hocanın kafasında bi düşünce vardır elbette herkes saygı duysun bizim üzerimize düşen inanmak dua etmek şu günde nasıl taraftar olunacağını gösterin başka günlerde değil bugün birlik olacağız!

Forum kuralları gereği, argo konuşmak, küfür kısaltmaları ve küfür etmek kesinlikle yasaktır. Lütfen kurallara uyalım.

Bende tek forvet başlamanın daha mantıklı olcağını düşünüyodum ama şuanda saçma sapan konuşup, umutsuzluğa kapılmanın, sinerjiyi bozmanın gereği yok ...

Ben turun gelceğine yürekten inanıyorum olurda olumsuz sonuçlanırsa eleştirilerimizi maçtan sonra yaparız ...

ne diyonuz la siz :mad::mad::mad::mad::mad: insan biraz ders alır ya biraz hepinizden fazla istiyorum tükürdüğümü yalamayı haksız çıkmayı çeyrek finale çıkmayı ama göz var nizam var ilk maçta ne hale düştük görmedinz mi

bulduklarimizi atarsak net eleriz..

Ne dengesiz insanlarsınız. Sneijder oynamasa "en çok işimize yarayacak,çekindikleri adamı oynatmadı böyle hoca mı olur yaa" dersiniz. Drogba'yı oynatmasa "Böyle adamın varken bu önemli maçta kulübede oturtmak aptallık" dersiniz. Burak'ı oynatmasa "CL'de en çok gol atan ,gol krallığı için uğraşan yedek kaldı,işe bak" dersiniz. Melo oynamasa "ısıran bi futbolcu lazım o da Melo;hangi akla hizmet oynamaz şu durumda" dersiniz.Amrabat,Emre oynasa " umudumuz Emre ve Amrabat mı puhaha rezillik" dersiniz.Lafın özü herşeye bir kulp bulacaksınız illa ki.Yaranılmaz hangi kadro çıkarsa çıksın.

Fatih Hoca büyük risk aldı

Elenirsek çok eleştirilecektir bu diziliş yüzünden bunun bilincindedir

Umarım güvendiği bişeyler var

Gscimbom'damıyım antudamıyım?Karar veremiyorum bu aralar.

Şampiyonlar liginde bir yere gelmişsin

Ligde lidersin.

Geçen sene şampiyon olmuşsun süper kupayı almışsın.

En önemli maça çıkıyorsun.Hala herkes umutsuz.Schalke bu kadar övülecek takım olsa turu 2.maça bırakmazdı :)

Kadro iyi kötü farketmez.Bu sene gruptan çıkabilmek başarıydı bizim için bu takım, bu hoca bizi buralara getirdi.Eleştiriler maçtan sonra, şimdi sinerji zamanı.:f50::f50::f50:

bu kadro ile gol yemememiz imkansiz . bu yuzden buldugumuz pozisyonlari harcamamiz lazim . yoksa fark yeriz

Birileri taraftarlığı galibiyetten sonra sevinmek sanıyor . Birileride her şartta takımı desteklemek. Hele böyle bir dönemde...

Fatih Hoca büyük risk aldı

Elenirsek çok eleştirilecektir bu diziliş yüzünden bunun bilincindedir

Umarım güvendiği bişeyler var

inşallah biz yanılırız hepinizdende gelip özür dilerim seve seve

ne diyonuz la siz :mad::mad::mad::mad::mad: insan biraz ders alır ya biraz hepinizden fazla istiyorum tükürdüğümü yalamayı haksız çıkmayı çeyrek finale çıkmayı ama göz var nizam var ilk maçta ne hale düştük görmedinz mi

yahu bende diyodumkı soner abi nerde kaç gündür yada benmi göremedim :ayatollah:

Cim bom bom!

[video=youtube;iRNaAJSX1m0]https://www.youtube.com/watch?v=iRNaAJSX1m0[/video]

biz poziisyon buluruz her sekilde ama önemlisi buldugumuz pozisyonlari degerlendirmek cünkü gol yeme hastaligimiz bu mactada yine devam edecektir büyük ihtimal

cok heyacanliyim hic fener macinda boyle heyacan olmuyor ,insAllah kazanir haydi aslanlar kukremek zamani

ulan arsene wenger bile fatih terimin bi bildiği vardır dior ,bizim taraftar hala hocaya akıl veriyor ...

inşallah biz yanılırız hepinizdende gelip özür dilerim seve seve

Olay özür dileyip dilememeniz değil şuanda yapılacak eleştirinin ve olumsuzluğun kimseye bir faydası yok, boş yere milleti de geriyosunuz en önemli en heycanlı gecemizde ...

Maç bitsin sonra görürüz kimin kadrosu doğruymuş yaparız eleştirilerimizi ...

Yenilirsek artık birinin hocaya çeki düzen vermesi gerek. Hoca bu sene çok formsuz. ESKİ TERİM'İ GÖREMİYORUM ARTIK.

Ama vardır hocanın bir bildiği.

METİN GİBİ OYNAYIN YENİLMEKTEN KORKMAYIN!

Geri
Üst Alt