ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke - Galatasaray | 21.45 | 12 Mart | Star TV

Fatih HOCA'yı çok eleştiren bir insanım bu dönemde ancak HOCA'mız bu tip kritik ve çalkantılı dönemleri iyi kullanıp başarılar elde etmesiyle ünlenmiştir.

O gün maaile toplanmıştık, daha önceki maçlarda milli takımımız silik oyunlar oynamış ancak bir şekilde kazanmayı bilmişti.Maçı izlemeye başladık her zaman ki gibi küfürler,hakaretler havalarda uçuştu sinirler gerildi çayları dökenler, çerezleri etrafa saçanlar derken evin hanımlarının gerginliği daha da arttı.Dakika 90 olmuş 2-0 gerideyiz, milli takımımız doldur boşalta dönmüş artık montlarımızı giymiş, söve saya evden ayrılmaya hazırlanıyoruz.Ancak tam o an bir gol oluyor bu dakikada gelen golden ne olacak diyoruz ancak evden çıkmaktan da vazgeçiyoruz madem öyle sonunu izleyelim diyoruz.O anda bir gol daha oluyor, 2-2 imkansızı başarıyor milli takımımız ancak bu yetmiyor, dünyanın en iyi kalecisi olarak tanınan Petr Cech öyle bir hata yapıyor ki, futbolunun son dönemlerini yaşayan Nihat KAHVECİ golü buluyor.Biz tabi bu süre içerisinde buz kesmiş televizyona hayretle bakıyoruz.İşte FATİH TERİM isminin olduğu yerde ben maç oynanmadan ve oynanan maç bitmeden bir yargı belirtemem.O maça inanmaktan vazgeçemem siz de vazgeçmeyin, vazgeçmek bize yakışmaz.

ilk 11'e bakacak olursak Fatih Terim ilk maçtan hiç ders çıkaramamış anlaşılan. Schalke gibi hücum odağı kanatlar olan bir takıma neden ikidir kanatsız bir dizilişle çıkarız anlam veremiyorum.

Adamlar kanatlardan estiriyorlar biz üçlü orta sahayla çıkıyoruz. Allah akıl fikir versin..

Yıldıray Baştürk:Schalke Galatasaray maçından sonra çok güzel bir çıkışa çıktı :asd:

Adamlar kanatlardan estiriyorlar biz üçlü orta sahayla çıkıyoruz. Allah akıl fikir versin..

Bu mantığa göre o zaman biz de ortadan delik deşik edebiliriz isimler üzerinden gidersek. Kaldı ki ilk maç attığımız gol böyleydi. Orta sahadan kanatlara yardım gelecektir savunma sırasında.

Yensek de yenilsek de ilk sezondan bize bu heyecanı yaşattığın için teşekkürler imparator , bu forumda ki çoğu ergen her ne kadarlık nankörlük yapsa da hep bizimle kal 80 yaşına da gelsen görelim seni bu takımda.

ümit defansa dönmücez gol atmak zorundayız full hucüm oynucaz diyor

Umit Davala 20 bin taraftar bekliyor.

Bu maç öyle para şişirmesi ile yürümez, Şampiyonlar ligindesin bundan başka yok ... Birinci maçta tecrübesi yok denecek kadar az olan savunmacı Schalke'li oyuncu Hamit'e adım attırmadı. Birincisi inanacaksın ikincisi takım olarak dayanışman üst düzey olacak yok ben ağayım paşayım demekle olmaz.

Yıldıray Baştürk:Schalke Galatasaray maçından sonra çok güzel bir çıkışa çıktı :asd:

ne konusuyor, kaybolup gitti 30unda adam.. önce kendine baksin biraz

Son 30 dakikaya kalırsak bu iş biter yıldıray hangı kafada

Başarılar Galatasaray'ım.

Geri
Üst Alt