ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

O değilde draxter büyük futbolcu hakkaten

iste bu lan !!! Iste bu!! Koyduk mu lan ?? Koyduk mu ? Ya renkdas yemin ederimki hayatimda hic bir zaman bir macta bukadar sevinmemistim - emegi gecen herkeze sonsuz tesekkürler ! Büyüksünüz be !

bu arada bu galibiyet istanbul'un tum asya tarafina girsin ( galatasaray'lilar haric :d)

yemin ederimki resmen agladim lan sevincten, ses gitti, el ayak titriyor, kalp carpinti yapiyor, kafa 1 milyon ama galatasaray icin deger !

İmparator'u acımasızca eleştirenler hemen kötü bir sonuçta yine ortaya çıkarlar. Merak etmeyin...

Helal olsun, büyük maçlar yildizlarla ve İMPARATOR la kazanılır.Şaşırdık mı ? hayırrrr

helal olsun.

aga çfinaldeki takımlara bak.

dortmund

bmünih

realmadrid

barcelona

juventus

bunlardan biri gelecek güzel maçlar olur heralde

[h=5]Tarih Nedir? Galatasaray'ın yazmaktan usanmadığı diğer takımların ise sadece okumakla yetindiği bilim dalıdır...

[/h]

Oh be şimdi rahat rahat Barcelona Milan tekrarının başlamasını bekleyeyim :ayatollah:

[video=youtube;lz6Ici5LvqA]https://www.youtube.com/watch?v=lz6Ici5LvqA&feature=youtu.be[/video]

Mükemmel mücadele ettik belki kontrol bizde değildi ama tur artık bizim :) Amrabat'ı çok beğendim bu arada :troll:

Olumsuzcular kayseri maçına kadar çıkmazlar....

ama sneijderi çıkartınca bende sinirlendim drogbayı niye çıkarmadı diye ama varmış bir bildiği diyelim...

Evet renktaş bende drogbayı çıkartmasını bekliyordum ama demek ki bir şey düşündü hoca hava toplarını falan düşünmüş olabilir ama yendik ya mühim değil bu galibiyet takımı ateşler şampiyonluğu da kutlayın şimdiden.

bu gece 5 milyon euro geldi:D

Bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrrr laylayl lilayda laylaylay lilaydaaaaaaaa

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | 2.Y | 12 Mart

Her maçta Ft'ye sallayanlar bir dahaki yenilgiye kadar kabuklarına çekildiler. Göremiyoruz onları ? . Maçtan önce kesin yenildik bari hoca gitsinde oyuncuları oynatabilen biri gelsin diyenler neredesiniz ?

Tunahan, Behsat Abi, Fatih Çalışkan ve aramızda olmayanlar için bu zafer

Geri
Üst Alt