Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart
antudan alinti okrken aglamam geldi:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:
Uzun zamandır yazmadım buralara.çünkü uzun zamandır -nasıl bir psikolojik terimi var bilmiyorum- olanlar karşısın da dilimi yuttum‚yılgınlığa düştüm.Sebebini de bu geceyle açıklayabiliyorum.
Bu kadar haksızlıkla‚adam kayırmayla‚göz göre göre yasa çiğnemeyle‚adaleti yanıltmayla‚ali ile cengiz´i alıp sporun değil devletin dolandırılmasıyla haksız rekabetin su kaçırılır düzeylere çıkarılmasına karşı çaresiz hissettim.
Sabahlara kadar uyumadığımız‚Çağlayanlar´da‚hastanelerde sabahladığımız günleri düşündüm.Sıranın artık idarecilerin ve topçulara geçtiğini düşündüm‚güvendim‚kısa süreli de olsa bir oh dedim yazın ilk günleri.
Krononolojiye göre duygularıma bakıyorum‚ geçen sene Fenerbahçe´mi CL´den men eden herifler rakibin en üst düzey koltuklarında mevki makam sahibi oluyor‚ülkenin kuzeyindeki‚ maalesef düşünme problemleri olan bir topluluk kupa vaatleri ile yağmalanıyor.
Başkan yargıtay kılıcı başında sallanırken suskun‚eski ısıran tuttuğunu koparan yönetim kuzu sessizliğin de‚Aykut hoca yalnız‚kurtlarla tek başına mücadele ederken görüyorum onu hep.Takım top oynamıyor‚burada hoca ana etken diyorum.Ama sonra rahatlatıyorum kendimi‚Alex var‚sırtlar taşır yine‚bu kadar endişelenme.
Alex gidiyor ardından.Hoca ona ‚o hocaya sallıyor.İki tarafta büyük hatalar yapıyor.Sudan çıkmış balığa dönüyorum.
Birileri SPK´yı küçük yatırımcıyı kandırıyor‚yok pahasına kondukları muhteşem stadın‚ loca kombine satışlarıını uçuruyor‚hocası maganda hareketleri‚haksız itirazları ile hakemleri daha ligin başında yani Kasımpaşa maçında sindiriyor.Medyaya ayar çekiyor.2000´lerin başındaki lobisinden daha güçlü bir lobi ediniyor.
Yönetimi vergi borçlarını atlatıyor‚ utanmadan gözlere soka soka 3 senelik 30 40 milyon euro maliyetli adamları kadroya katıyor.Düşünüyorum‚ 3 sene önce açlıktan nefesi kokan‚para dilenmek için gitmedikleri kurum‚banka kalmayan ‚stancularla culiolarla barışlarla oynayan takım 3 sene içinde 150-200 milyon euro´luk bir takım kuruyor.
Fenerbahçe‚ şampiyon olduğu senenin ardından‚ Gökhan İnler ile ‚Selçuk İnan ile söz keşmişken birden 3 Temmuz darbesine günler kala Hasan Şaş Selçuk´u bir AVM´de ikna (!) ediyor‚şuan da avrupanın elit orta saha oyuncularından birini elimizden kapıveriyordu.
Sonrası malumunuz.Şu satırları yazarken evimin önünde korna davul Gs´lılar geçiyor.
Geçen sene leş kargaları gibi Fenerbahçe´yi UEFA denen rüşvetçi‚boğazına kadar pisliğe batmış bir kuruma mail kampanyaları ile şikayet eden‚Chelsea maçı öncesi havaalanında rakip karşılayan‚CSKA´ya başarı dileyen‚her kurumu her cemaati arkasına almış‚CEO´su FB´yi içki masalarında katletmiş‚başkanı devleti‚tüyü bitmemiş yetimi dolandırmış‚hakem raporlarını değiştirtmiş‚diğer kulüplere yaşam hakkı tanımamış bir standartı devlet ayağıyla federasyona‚SPK´ya dayatmış ‚ 20 milyonu iktidara oy vermiş bir kulübün karşısında ben artık mücadele gücümü yitirmiş hissediyorum.
En çokta bunları yaşamış daha doğrusu yaşattırılmış‚büyük acılar çekmiş‚beraber gaz yediğim‚coptan tomadan koruduğum adam(!)ların‚ bugün kötü bir sıfat bile yakıştıramadığım camiayı şak şak tebrik edip‚amiyane tabiriyle kol kola girmeleri karşısın da göz yaşlarımı tutamıyorum. Bugünü gördükten sonra diyebiliyorum ki‚evet ilk kez bu standartı koyan insanlara pay veriyorum‚herkesin FB´liliği bir değil‚herkes FB´yi aynı sevmez.
Bu satırları okurken rahatsızlık duyan‚ne saçmalıyor bu diyen‚hep bu kıskanç çekemeyen güruh yüzünden FB büyümüyor diyen adam(!)lara da özellikle sesleniyorum.FENERBAHÇE´yi sattınız.Hepiniz‚her biriniz bir gün ama bir gün ‚Allah´ın adaletinin tecelli edeceği gün‚benim ve benim gibi düşünenlerin‚haksızlıkları unutmayanların‚bugün çaresiz dursa da içinde fırtınalar kopanlarınların vicdanların da değil‚ kendi vicdanlarınızda asılacaksınız.Hepinize yazıklar olsun.
Eyvallah.
[alıntı yap]
mumcu716 - 13.03.2013 01:34
Muslera nin ilk iyi macinda gelip Volkan gibi nice maclar kurtarmis bir adama‚ ruhuyla oynayan bir adama yukleniyorsunuz ya yaziklar olsun sizin Fenerbahceliliginize. Su yaptiginiz ayip.
[alıntı yap]
176 / 176
kafayi yemis bunlar yemin ediyorum paranoyak bunlar