ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

ulan ne maçtı hala kendime gelemedim. kadıköydeki şampiyonluk maçını izlerken bile bukadar heyecanlanmamıştım. son 5 dk geçmek bilmedi ama allahıma şükürler olsunki çeyrek finaldeyiz.

Maçı tekrar izledimmm rahat rahat :yenieek::yenieek::ayatollah:

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

takimi köln yoldik ama buyuk olaylar cikti otobisin icine mesela girdi otobus duman altinda kaldi gökhan zan cok hazar aldi kendini zorla disari ati bir savunmaci o vardi oda o dumanlarin altinda zor kendine ati

sunu bi de türkce alalim...

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]fbulo35 - 13.03.2013 00:11[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

sinir içindeyim yazmak içimden gelmiyor‚ adamlar balla malla çeyrek finale yükseldiler. tonla para kaldırdılar‚ 2 senedir başımıza bela oldular biz hala o çıksın bu çıksın eler derdindeyiz. zaten hedeflerine ulaştılar. ne b.k yerlerse yesinler... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:haha:

Anca maçtan eve gelebildim. Yollar hep kar. Otobanların cogunda kaza var. Çok büyüksün cimbomum. Maçın yıldızı Hamit'ten başka kimse değildir. Dinamo gibiydi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bu maçta hamit altıntop'un gol atacağı çok belliydi gençlerbirliği maçından sonra. çünkü futbol bir hikayeler oyunudur. sene başından beri eleştirilen hatta yuhalanan hamit direklere sezon boyu takılmış bu da biraz şakalara malzeme olmaya başlamıştı. gençlerbirliği maçında ise doruğa ulaştı. hamit'in golü artık belli ki kritik bir maçta gelecekti. üstelik önümüzdeki en kritik maç hamit'in doğup büyüdüğü şehrin yıldızlaştığı takımı schalke idi. hamit o golü atacak ve uzun yıllar unutulmayacaktı ve oldu. bir güzel hikaye daha kazandı futbol.:ayatollah:

burak yılmaz da keza öyle. çünkü ronaldo attı mı o da boş geçmiyor kereta :D

4-1-3-2 çıktık. Hamit kendi yerinde çok iyiydi, Selçuk biraz yadırgadı. Sneijder takımın en kötüsüydü bence, bikaç tane güzel pas attı ama fizik olarak da form olarak da takımın çok gerisindeydi.

Yediğimiz iki golde de faul şüphesi var, ama esas defansın topu uzaklaştırmaktaki acizliği problem. Melo ileri çıkmadığı zaman geri koşmak zorunda kalmıyor ve etkili oluyor. Ama onun çabasına rağmen hava topları açık ara en zayıf yanımız.

Bu maçı 1-0 geriye düştükten sonra dahi güvenli ve sonuna kadar savaşarak oynadık, bu ruhu verebilmek sanırım en zor iş. Helal olsun Terim'e. İkinci yarı neden bu kadar kötü başladık anlamadım, ama bu tip maçlar oynamaya devam ettikçe düzelir umuyorum.

Semih sakatlanınca çok korktum, Allah'a şükür birşeyi yokmuş. Burak'ı halen eleştirenler olduğuna inanamıyorum gerçekten.

Drogba - Sneijder derken 3 golü de yerli oyuncularımızın atması manidar :)

Son olarak Porto-Malaga'nın galibi ve Juventus ikilisinden birini istiyorum. Borussia Dortmund ve Paris Snt. Germain kabulüm. Real, Bara ve Bayern'e üzülürüm.

Allah bir sonraki turda yardımcımız olsun.

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]fbulo35 - 13.03.2013 00:11[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

sinir içindeyim yazmak içimden gelmiyor‚ adamlar balla malla çeyrek finale yükseldiler. tonla para kaldırdılar‚ 2 senedir başımıza bela oldular biz hala o çıksın bu çıksın eler derdindeyiz. zaten hedeflerine ulaştılar. ne b.k yerlerse yesinler... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

:haha:

bate borisov ve viktoria plzene karsi oynayan takim bana baldan bahsetmesin:D

Eve kaç da döndük bilmiyorum. Mutlu olmak güzel. Teşekkürler Galatasaray.

Goooooooooooooolllllllllllllllll

Rıdvan ordamı?:D

Allahını seven maçın tamamını izleyebileceğim bi msj atsın özelden

Allah'ım sana şükürler olsun..!

182483_10151489220582173_1721001112_n.jpg

ziyaretçiler..?

Kazanması gereken maçı kazanıyor bu takım arkadaş. Böyle de bir garip huyu var. Kimin aklına gelirdi Shalke gibi bir takıma deplasmanda 3 gol atarak turu atlayacağımız ? Hele böyle bir ortamda.

Hamit'e ilk yarı bayıldım. Sanki özel olarak hazırlamış kendini bu maça. Selçuk nereye koyarsan koy muazzam oynuyor. Allah nazardan sakınsın. M.Demirkol'da boşuna demiyor Avrupa'da oynayamayacağı takım yok diye. Baştan beri söylüyorum bu adam sözleşmesini bizde tamamlayamaz diye.

Kral yine gösterdi kendini. Değerine değer kattı attığı golle. Umarım kariyeri istediği şekilde gelişiyordur. Hepinizin ayaklarına emeğine sağlık.

Sağolun, varolun.

:005::005::005:

sabah kalktım hala kalbim gümbür gümbür atıyor nasıl bir maçtı öyle :b5:

3 saat uyudum ama sanki 30 saat uyumuş gibiyim. Buna sihir değil Galatasaray denir.

Her zaman ki gibi izleyemedim 2. yarıyı. :sad007: Malum eşşek olunca semer vuran çok.. Ama buram buram terledim. 3 olunca Allah diye bağırmışım. Teşekkürler Galatasaray. Şereftir seni sevmek.

[video=youtube_share;e9UoO-o6zhM]https://youtu.be/e9UoO-o6zhM[/video]

Geri
Üst Alt