ŞL 12/13 2. Tur M:2 | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

Cevap: ŞL 12/13 2.Tur 2.Maç | Schalke 2-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 12 Mart

aynen 3te yattım 6 da kalktım.. 7 saat uyumuş gibi hissediyorum coşkudan :ayatollah:

selçuk inanın o son dakikada topu kaleciden alışı ve attığı pas muazzzamdı. belki çok basit gibi görünüyor ama o pası bu takımda selçuktan başka atabilecek hiçbir futbolcu yok. 90.dakikada bile hala zekasıyla oynayabilen tek futbolcumuzdur kendisi. 2.yarıda amrabatın-drogbanın-sniejderin kaçtan basit pas hatası yaptığını düşündüğümüzde iyiki o top amrabatın falan önüne gelmemiş diyorum. muhtemelen adamın üzerine doğru çalım atmaya kalkar ve topu kaptırır son dakikada yine adamlara atak şansı kalırdı. muslera başta olmak üzere tüm takım elinden gelenin en iyisini yaptı. maçın 2.yıldızı hamit işte büyük maçların futbolcusu olduğunu bir kez daha gösterdi. iyi ki bize geldin hamit.

şimdi lige dönme zamanı. evet büyük iş şampiyonlar liginde çeyrek finale kalmak. ama ligde şampiyon olmak daha önemli bence. şimdi ligde konsantrasyon kaybı yaşayıp puan kaybedersek bu galibiyetin hiçbir önemi kalmayacak.

Yalnız dün oynadığımız sistem bizim ligde iyi iş yapar. Hamit'in performansı falan arttı.

aynen 3te yattım 6 da kalktım.. 7 saat uyumuş gibi hissediyorum coşkudan :ayatollah:

Bugün demek ki bir çok kişide aynı durum var. Kimse beni bu saatte ders yokken kaldıramazdı ama nasıl olduysa kendi kendime kalktım :D

Galatasaray öyle büyük bir şey ki.. Kızlar bile artık "Galatasaray mı? Ben mi?" kıyaslamasını ağzına almaya korkuyor :D

Juventus totemi yapalim mi

Yalnız f.t. aradığı dizilişi sonunda buldu bu maçta. baklava dizilişi ortasaha ile. umarım artık bu dizilişle çıkarız maçlara

Birazdan Ntvspor'da maçın geniş özetini verecekler.

Yalnız f.t. aradığı dizilişi sonunda buldu bu maçta. baklava dizilişi ortasaha ile. umarım artık bu dizilişle çıkarız maçlara

Aynen ya, olana kadar yazacağım demiştim 4-3-1-2 sistemini.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Ligde Melo, Dany ya da Riera oynamaz.

Biraz da antudan neşemizi bulalım :lol:

barça´ dan başkası kesmez beni.

bunların balının işlemeyeceği tek takım barcelona.

Arkadaşlar şu gelse 3 olur bu gelse 5 olur demeyelim bence. Ben bu maça kadar diyordum ama artık demeyeceğim. Çünkü bu adamların maçları normal değil. Mantık üstü yani. Bir ilk yarıdaki Shalke´ye bak bir de ikinci yarıdaki. Anlayamadım bir türlü..

Son dakika schalke için yaptığım duayı cuma namazında yapmamışımdır....

Yok arkadas dortmund mortmund da gelmesin. Schalkeyi gördük ne mal olduklarini. Ya Barca yada Bayern gelsin..

Mesajı Gönderen: jonnyknoxville1907:cLink:1531660

Bayern ya da Manu çıksın diğerleri için maç ortada diyeceğim çünkü 127 bin euroluk gerdanlığa sponsorluğa lobiye falan bakar

Manu elenmedi mi yav?

arkads su 6s liler ne cins yaratiklar yaa... burnumdan getirdiler butun geceyi.. kavga etmedigim adam kalmadi gece gece nette!

yaw sansta hep bu heriflerden yana arkadas! neden boyle! biz cok kotuyuz onlar cok mu iyide hep biz sanssiz onlar sansli!?

hayatin anlamini sorgulamaya baslicam birazdan ....

ulan allah korusun bide biz elenirsek bunun ustune varya!!! kiyamet gunu o gundur heralde bnm icin.. bugun cok koydu bana ya... off hayirlisi!

6s´de bu bal varken bir dahaki turda derby county gelir. nasıl olur demeyin gelir.

Yarın işe de gidilmez.Tantana tantana tantana.Namağlup Schalke´ye bastık paraları adamları bi de ilk bunlar yenmiş oldu.Hangisine kahrolsak ?

Bunlar barcelonayı çekse‚ uçak düşer direk üst tura geçerler.

ilk yarı gs iyi oynadı. çok büyük bir şansla 2. golü attı.

2. yarı şalke cezasahasında çıkarmadı‚ çok baskı yaptı‚ ama adamların şansı yine devredyedi. pukki denen futbol fukarası oynuyordu.

Hunteelar nerde. Tabiki sakat‚ işte terim balı. Nezman kimle oynasa hep rakibin en önemli adamları sakatlanır.

Geçen sezon finalindede öyle olmadımı. Gökhan sakattı‚ orhan oynadı‚ Alex yeni çıkmıştı sakatlıktan.

Şimdide muhtemelen psg´yi çekecekler. Çünkü ibra cezalı.

Gerçi bunlar Barça´yi çekse ertesi gün messi ölür.

Geçen sezon finalindede öyle olmadımı. Gökhan sakattı‚ orhan oynadı‚ Alex yeni çıkmıştı sakatlıktan.

Şimdide muhtemelen psg´yi çekecekler. Çünkü ibra cezalı.

Gerçi bunlar Barça´yi çekse ertesi gün messi ölür.

MAL :asd:

Antuda mallar konuşuyor demek :)

Geri
Üst Alt