ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

48170_597176230322597_1291502209_n.jpg

543138_560910283942980_1956973408_n.jpg

292231_597162150324005_2106704908_n.jpg

485184_597147153658838_96176180_n.jpg

555463_597124200327800_1623794801_n.jpg

563861_597117396995147_1562805977_n.jpg

:bansign:

-------

Maçtan önce kimse 3 atarız 5 atarız demiyordu. Düşünen sadece dileğini söylemiş olurdu...

Ama Galatasaray mahkum oynamadı... Aman kapanayım demedi.

Semih'in 3 golde de bariz ve affedilmez hataları , Drogba ve Burak'ın etkisizliğine;

Hakemin bariz aleni açıkça yaptığı " Futbol sahada top ile 11 oyuncu ile oynan bir spordur " kavramını silip bitiren kararları bu sonucu hazırladı...

Sonuna kadar katılıyorum abi.Seneye 4 transfer ile bu takımlarla kafa kafaya oynucak bir takım olabiliriz

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | 2.Y | 3 Nisan

Semih'e laf etmeyeyim diyorum fakat çocuk çoğu pozisyonda uyuyor. Eboude çok ileri cikiyor. Hakem + defans. Macerayı bitirdi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Biz Galatasaray olarak çok büyük başarılar hedefliyorsak Semihle falan olmaz bu işler.Gerçeklerle yüzleşmeliyiz.Bunu canımız kadar sevdiğimiz Galatasaray için yapmalıyız.Ulan Semihin yaptığı hatalara kızdıysam adam değilim.Eyvallah derim canı sağolsun.Ama maç bitiminde gidip o hakemi tebrik etöeyeceksin kardşim.O zaman benim için bitersin.Ben kahroluyorsam burada sendeki o kahrolmayı,hırsı görücem gerisi boş.

Pozisyona girince eveleyip gevelemiyceksin işte Drogba ve Eboue nin kaçırdıkları ilk aklıma gelenler yanarım yanarım o pozisyonlara yanarım yakaladığında atmak zorundasın böyle maçlarda.Drogba ise artık belli bir mesafeden sonra duran toplarda Selçuk'un eline saldırmasın.

Kaçırdığımız gollerin çokta yanıp dövülecek pozisyonlar olduğunu düşünmüyorum Eboue'nin pozisyonu gol olabilirdi tabi ama kalecinin üstüne vurdu..

Onun dışında Real madrid Di Maria ile bir pozisyon yakaladı o da gol olabilirdi..

Bence moralinizi bozmayın Real Madrid dünyanın en iyi 2 takımından biri ve her zaman CL'nin 2 favorisinden biridir.

Ya siz neden bahsediyorsunuz beyler ya :) Real Madrid Bayern München´i Bernabeu´da 3-0 yense kim sasirir?

Dünya futbolunda arayi bi hayli acmis 2 takimdan biri Real Madrid. Atletico, Valencia gibi takimlara 4 cakiyorlar.

Yani oynadigimiz futbolu o kadar da kücümsemeyin. Kimle, nerde oynadiginizi hatirlayin. Yeni takimiz biz.

Bu maci ölcü alip zayif bölgelerimizi bu seviyeye yakin futbolcularla takviye etmeliyiz. Gurur duyun bence.

şu takımda dany ve riera yerine varane ve coentrao bizde olsa bu maçı asla kaybetmezdik. 2 zayıf noktamız var ama dany bugün idare etti biraz

İlk yarıda bulduklarımızı atmamız gerekiyordu. Ayrıca Mesut ve Alonso çok rahat top kullandılar. Keşke 1 gol atabilseydik. Ha bu arada hakemi az anmadık.

barça facebook sayfasında hakeme sövüyorlar

Yine bize tek eğlence fenerbahçe kaldı :sad007:.Napsak acaba bilerek puan kaybedip yine karıköydemi alsak kupayı :rolleyes:

Umarim rovansta 4-2-3-1 oynariz

Yahu birşeyi atlıyorsunuz.Tamam evet futbol dünyasının iki üç patronu var.Bunlardan birisi de Madrid ama adaletli oyunda verilmeyen iki penaltı ile daha da farklı olurdu.Yok şöyle yok böyle büyük.Zaten kimse inkar etmiyor ki.Bizim isyanımız o annesiz hakeme.Takıma tek şey dersem adiyim.Hatta gurur duyuyorum.

barçalılar hakeme sövüyor facebook barça fan sayfasına bakın

Lan bu kadar olmaz be Manu maçındada oldu bunlar ama bu daha beterdi. Bu seviyede çeyrek finalin hakemine bak :mad: 2.ve 3. gollerinde Drogbaya yapılan çok net faulleri vermedi orda golü yedik. 2 tane çok net penaltımızı vermedi..

Hakem hani Burak kendini yere attı diye gösterdin ya sarı kartı Di Maria ve Mesut atınca niye görmedi ? Mesut kendini yere atmaktan top oynamadı be :mad:

Ayağına bariz şekilde basılmış, bunu görmesi için orada zaten o hakem ya da el pozisyonunu. Penaltıları verse de maçı kazanamazdık ama hakkımız neyse onu alalım ki bu skoru haketçek bir futbol yoktu.

Hayır kardeşim haklısın ama ayağına bilek kısmına basmıyor dikkat edersen ayağının üstüne basıyor yani orda pozisyonun tekrarını izlemeden ben penaltı değil diye düşündüm hakemin de mesafe min 10 ya da 15 metreydi ayağının bilek kısmına sert ş şekilde bassada görmese doğru ama bu pozisyonu çoğu hakem atlardı.

Böyle bir maçta hakemin maçı katletmesiyle ikinci maçın önemi kalmıyor.

Allah belanı versin hakem.

Maçın skoru 2-1 2-2 olmalıydı net.

olabilecek en kötü senaryo oldu

şu takımda dany ve riera yerine varane ve coentrao bizde olsa bu maçı asla kaybetmezdik. 2 zayıf noktamız var ama dany bugün idare etti biraz

Varaneyide amma abarttiniz.. Koy Semihin yanina Sergio Ramos gibi 8 senelik stoperi.. Ispanya sampiyonunu.. Takim kaptanini bak neoluyo..

hakem efsane yönetti ikinci maçta burağın olmaması kötü oldu zaten ama ayağımızın yere basması lazım defans hala çok kötü

Bu takımın frikikçisi SELÇUK'dur abi. Neden böyle yapıyolarla neden başkası kullanıyor anlamış değilim....

Geri
Üst Alt