ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Lig şampiynluğu için endişelenen varmı? yoksa sadece ben mi endişeleniyorum şampiyonluk için? biri beni rahatlatsın

Son 2 maçı izlemedin heralde. Schalke 2. maçına kadar ben de endişeliydim ama son 3 maçtır çatır çatır oynuyoruz nasıl kaybedecez şampiyonluğu. Eğer Madridi elersek sadece iş kadıköye kalabilir onun dışında sıkıntı olmaz rahat ol :)

Zaten madride elenirsek şampiyonluk %10000 bizim

Lig şampiynluğu için endişelenen varmı? yoksa sadece ben mi endişeleniyorum şampiyonluk için? biri beni rahatlatsın

Forumun genelinde endişe var lig şampiyonluğuna karşı. Ben şahsen pek sorun görmüyorum o konuda. Fenerliler gibi Kadıköy'de 3 puan Fener'in diye hesaplamaya gerek yok. Bizim takım onlardan 1.5 gömlek üstün en az.

Ceza sınırında ki oyuncular:

Danny, Selçuk İnan, Nordin Amrabat, Albert Riera ve Burak Yılmaz

Büyük handikap bizim için umarım kart görüp rövanşa cezalı duruma düşmezler....

Selçuk sarı kartı çok haksız yere vermişti schalke maçında hakem. Selçuk da kartı yiyince çok sinirlenmişti hakemin üstüne yürümüştü ki çok nadir yapar selçuk bu hareketi

Morinho Galatasarylı oyuncuları ve taraftarı dizginliyo diyo Hıncal uluç.Dikkat etsinler çok iyi dost o gitsin yarıfinale bizebukadarda yeter gol atmayalım adama ayıp olur zaten bizi çok övdü yeter psikolojisi yaratılıyo dikkat diyo.Sizde de öyle bir psikoloji varmı?

Bunak diyorum inanmıyorsunuz.

Açıkcası ben bizim schalke kayseri ibb maçlarındaki 60 dakikalık oyunumuzu çok beğendim ama

1 Sadece 60 dakika sürdürebiliyoruz

2 Fenerin son 3 maçını izledim özellikle içeride hakem ve rakip takım resmen maçın bitmesi için dua ediyo çünkü çok baskı yiyolar. Fenerin maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum

547545_4843975620698_1538940593_n.jpg

elimi kalbime koydum, dualarim aslanlarimiza, allah yardimcimiz olsun.

Korkmadan oynarsak çok güzel bir skor alırız

güzel bir futbol oynayalım ve kazanan biz olalım inşallah

^ Arda'nın saç stili olsa, gözlüklerinide kullansan fiyakalı olursun.

Açıkcası ben bizim schalke kayseri ibb maçlarındaki 60 dakikalık oyunumuzu çok beğendim ama

2 Fenerin son 3 maçını izledim özellikle içeride hakem ve rakip takım resmen maçın bitmesi için dua ediyo çünkü çok baskı yiyolar. Fenerin maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum

Ağır fenerlisin sanırım ? Ne içiyorsunuz sabah sabah onuda anlasak :D

Real Madrid maç konusu na şikecileri öven mesaj atmak bişe bulamıyorum sana sölücek.

Arkadaslar mac nasil biter nasil olur diyememde.

Sadece bir sey diye bilirim, Galatasaray onun teknik heyeti bu yil icin yakalanacak basarinin zaten userine cikmisdir.

65815397812.jpg

fener son maçında hiç de ahım şahım top oynmadı. biraz dişli bi takım olsaydı fenerden puan alırdı. merileş ve cristian oldukça düşük tempoda oynuyolar. beleşoğlu oynadığında tempoları artıyor biraz o kadar. kalecileri formsuz. defansta bekirle egemen oynuyor. abartmayın.

fener son maçında hiç de ahım şahım top oynmadı. biraz dişli bi takım olsaydı fenerden puan alırdı. merileş ve cristian oldukça düşük tempoda oynuyolar. beleşoğlu oynadığında tempoları artıyor biraz o kadar. kalecileri formsuz. defansta bekirle egemen oynuyor. abartmayın.

Sonuna kadar haklısın..sadece şike baskısı rakibe ve hakeme yapılan.

Ama bu Real maçı dünyanın gözüne parmak olsada bizi buraya getiren lig şampiyonluğudur.İnşallah iki kulvardada alnımızn akıyla olur.

Real Madrid maç konusu na şikecileri öven mesaj atmak bişe bulamıyorum sana sölücek.

Övmedimki sürekli rakibe ve hakme baskı yapıyolar.. topa pres değil rakibe ve hakeme yıldırmak ürkütmek amaçlı...Bu yüzden dedim

Geri
Üst Alt