ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Soyunma odasinda, Imparator böyle konusursa..:

[video=youtube;kytIEKLJZfc]https://www.youtube.com/watch?v=kytIEKLJZfc[/video]

BU MAÇI ALICAZ DEMEKTIR!

sesli düşünüyorum da birşey soracam diyelim clde final oynadık yada kupa aldık Süper ligden 2. takım direk katılması için yetmez dimi ? aynı şekilde fener yarı final falan görse ? yinede yetmez mi :sad007:

Yetmez.

Keske casillas olsaydi diyorum. Simdi halihazirdaki kalecileri bir gomlek iyi ondan.

Yok ya Casillas inanılmaz bir psikolojik baskı yaratırdı... Adam dünyanın en iyisi sayılır sakatlıktan çıksa bile... Benim isteğim Pepe oynamasın da Varane oynasın.. Pepe ,Jermain Jones tarzı agresif,güçlü oyuncular bizi yıldırabiliyor...

sadece bu maç için. Açılması lazım link.

malesef acilmiyor.

tekrar baska bir sekilde bana göndersen o link'i ?

veya internet üzerinden bedava bir sitededen daha simdiden smart spor'u izleyebilirmiyim?

öyle bir link varsa, bana özel bir mesajlan gönderirmisiniz lütfen?

Allah yardımcımız olsun

Bir kaç haftadadır Çevremin nabzını tutuyorum. Fenerlillerde çok büyük korku var olurda Galatasaray elerse, 20 yılda yarı final hikayesi dinleyecez diye ağlıyorlar.:D Aman aslanlar lütfen şu madrite koyalım. Adamları öyle bir korku salmış ki bugün Barçayla oynasak Gs her şeyi yapabilir diyecekler. Ee nede olsa alıştılar. Bu akşam sadece madrite koymayacağız. Şikecilerede koyacaz. Ona göre oynayın.

Moral bozucu da olsa bir kaç istatistik:

Real Madrid sahasında 37 maçtır yenilmiyor.

Ronaldo Bernaneu'da çıktığı 93 maçta 105 gol attı.

bilmiyorum bende mi bişey var ama maç karıköyde şampiyonluk maçı olsa şuan ellerim terlemeye başlamıştı acayip rahatım yenicez sanırım:)

Kazanacağımızı kesinlikle düşünmüyorum. Ha kazansak pfff yorum yok. Ama işin esprisi şyle olmasını umuyorum. Orada 2-1 yenilelim Arena'da 1-1 kalıp usul usul veda edelim:):) Hezimet olmaz inşallah. Yoksa Real çok güçlü takım bizi darmadağın edebilirler.

....

Real gruplarda çok dengesiz görüntü çizdi... manuyu kırmızı kart olmasa eleyemezdi maç tek kale gidiyordu bence bi yerde takılacaklar genelde öyle olur çünkü ... umut bağlamak için yazmıyorum inanın kupayı haketmiyorlar bu sene ...

acık konusmak gerekırse bıze ağır basan yerlerı stoperler sol bek sağ acık sol acık.bızım ustun olduğumuz yer kale forvet.ortasaha esıt.

Kazanacağımızı kesinlikle düşünmüyorum. Ha kazansak pfff yorum yok. Ama işin esprisi şyle olmasını umuyorum. Orada 2-1 yenilelim Arena'da 1-1 kalıp usul usul veda edelim:):) Hezimet olmaz inşallah. Yoksa Real çok güçlü takım bizi darmadağın edebilirler.

En kötü yeniliriz hezimet falan olmaz en kötü 2-0, 3-1, 4-2 gibi yeniliriz. Bu takımları gözünüzde o kadar büyütmeyin. Çıkıp mücadele etcez. Bizde japonya ligi takımlarından değiliz.

Şu turu geçersek Şampiyonlar Ligi finaline kadar dünyadaki en popüler takım olarak kalırız.

bugun herkes sarı kırmızı formayla sokaklardayız yaslısından gencıne bu mac konusuluyo bızım koyde hayat duracak..

Emir reis totem yapmadi yanilmiyorsam, o da kuyrugu tehlikeye atmayayim diyor sanirim :lol:

edit:yapmis :ayatollah:

Geri
Üst Alt