ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Beyler icim cokk rahat.. bilmiyorum ama ne zaman icim rahat olursa, ya yeniyoruz ya da oynadigimiz takima gore berabere bitiyor.

Bu mac cok rahatim. ya berabere biter ya bir farkla yenilir maci istanbula birakiriz.

Renkdaş bende rüyamda gördüm, maçı izliyorum real, schalke kadar bizi zorlanmadı diyorum. Bir önceki akşamda 3-2 yendigimizi gördüm. Birde Ronaldo yu yedek kulubesinde suratı perişan bir surat ifadesiyle gördüm. İnşallah bizim için çok güzel bir sonuçla ayrılacağız Madrid'den.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Ilk yarida yükleneklip 2,3 gol bulup, ikinci yarida maci rolanteye alalim...malum mersin maci var.

547588_484353908304396_1881094211_n.jpg

Bu işler dua ile falan olmaz. Allah bu işlere bakmaz, baksa Suudi Arabistan milli takımı bütün dünya kupalarını alırdı. Real bu Ronaldo, Mesut, Modric vs.. say say bitmez adamlara bak.

nu reali 2 kere yendik biz ki o dönem de adamların kadrosu inanılmazdı.futbol bu herşey olur.adamlar favori ama bizde boş takım değiliz.

4:17 'de spikerin

''Cristiano Ronaldo hiç biryere gidemezsin, Burak seni takip ediyor cumlesi.. icimdeki 40.000 tane tilkinin tuglerini urpertti!!''

Kesinlikle. Allah mi söyletti diye düsündüm hemen

zaman geçmiyorr titriyorum vallaa

zor maç Allah yardımcımız olsun.

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Renkdaş bende rüyamda gördüm, maçı izliyorum real, schalke kadar bizi zorlanmadı diyorum. Bir önceki akşamda 3-2 yendigimizi gördüm. Birde Ronaldo yu yedek kulubesinde suratı perişan bir surat ifadesiyle gördüm. İnşallah bizim için çok güzel bir sonuçla ayrılacağız Madrid'den.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

insallah renktas, herkez cok korkuyor alay ediyor ama aksine cok rahat bir mac yapacagiz. cok degisik bir mac olacak aksam..

Schalke maçında daha çok heecanlıdım çünkü o maçı her ne olursa olsun almalıydık..Bu maçta elenselerde kızmayacağım için problem yok daha rahatım..Sadece isteğim yenilsek bile ikinci maçta umutlu olacağımız bir skor olsun çünkü İstanbulda ki maç çok güzel olacak..Aslanlara büyük başarılar şans ve Allhaın takdiride bizden yana olur umarım..Karşı takım ciddi büyük çok büyük bir takım

o değil de bazı garipler tarihlerinde ilk kez çeyrek final yaptılar ama yine bizim gölgemizde kaldılar kendi maçlarına bakmıyorlar bile ulan ne acıların çocuğuymuş bunlar arkadaş :)

[video=youtube;azmaQ2nLwqU]https://www.youtube.com/watch?v=azmaQ2nLwqU[/video]

ne kadar mutluyuz seninle

ne kadar mutluyuz bilemezsin

zor günlere katlandık birlikte

zor yollardan geçtik el ele

ne kadar mutluyuz seninle

Şampiyon

1 2 3 4 Cimbom Şampiyon

1 2 3 4 Aslan Şampiyon

GAZA devam :asd:

[video=youtube;Q71iA8MTUFk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q71iA8MTUFk[/video]

idda da 0 dan 2 ye 50 tl atım çok rahatım:)

Nerden Nereye...​

"Hersey Kümede Kal ile Basladi"... 5.lig 8.lig.

2-3 sene sonra sampion takim 1. ve "ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray" basliginda konusiyoruz.

video paylasip durmayin yau acayip havaya giriyorum ,maca daha 4,5 saat var ..dayanimiyorum lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BG7cpwyCEAA-SpD.jpg

Real-Galatasaray maçında +7

Fener-lazio macına iy0 oynadm bakalım tutar umarım.

Geri
Üst Alt