ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

real madridden tarihi fark yesekte takıma burda kimse laf etmesin.bu olabilcek bişey çünkü.ama bi yandan gerçekten ümidim var.deli gibi koşan,mücadele den bi GS,selçuk ve sneijderin dehası....

beyler mac sonucu ne olursa olsun takıma destek verelim.

Bize Totem lazım

Bugünden uykularım kaçmaya başladı Allahım yardımcımız ol alnımızın akıyla geçelim şu turu.

[video=youtube;BHkPVYGlO80]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BHkPVYGlO80[/video]

adamlar işsiz. :D Reale koymak şart oldu :D

Ynt: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Maci 2-1 alicaz gibi hissediyorum daha once de soylemistim biraz once Kaya Cilingiroglu da ayni tahminde bulundu :)

Tapatalk ile gonderildi.

Futbol sahada oynanır. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsak korkmadan oynamalıyız. Hep böyle diye diye eleniyoruz. Başımız dik, kahramanca mücadele edip turu geçmeliyiz. Yeter ki gol yiyince kendimizi salıvermeyelim. Savunmamız çok önemli rol oynayacak. Ya fark yedirecek. Ya da tur atlatacak. BAŞARILAR ASLANLARIMIZA

Şaka maka 2 gün kalmış la.

Ülkedeki çoğu bilmem ne çocuklarına inat saldır Galatasaray.

Futbol sahada oynanır. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsak korkmadan oynamalıyız. Hep böyle diye diye eleniyoruz. Başımız dik, kahramanca mücadele edip turu geçmeliyiz. Yeter ki gol yiyince kendimizi salıvermeyelim. Savunmamız çok önemli rol oynayacak. Ya fark yedirecek. Ya da tur atlatacak. BAŞARILAR ASLANLARIMIZA

Korkmamiz gerekmez, yensekte yenilsekte Mardin bu Boru degil ama Biraz cekinmek iyidir... Gozumuzu acik zihnimizi diri tutar... :f50:

Varane yetiştirilmeye çalışıyormuş.

Dün itibariyle Şampiyonlar Ligi müziğini açtım ve maça konsantre oluyorum.Allah'ım sen aslanlarımıza yardım et.İnşallah en kötü gollü beraberlikle döneriz.Allah yar ve yardımcımız olsun...

Hiç üşenmemişler angutlar beste yapmış Real için .

Korkmamiz gerekmez, yensekte yenilsekte Mardin bu Boru degil ama Biraz cekinmek iyidir... Gozumuzu acik zihnimizi diri tutar... :f50:

Tabi ki rakip normal bir rakip değil. Haddimiz bilerek oynamalıyız. Ama öyle bir ortam yaratılmaya başlandı ki sanki maça çıkmasak daha iyi der gibi. Kontrollü oyun ile, az hata yaparak, yakaladığımız fırsatları verimli kullanarak neden olmasın. HAYDİ ASLANLAR BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN. :yoji:

çok az da olsa bi ümit var ama çok çok zor tabi..fark yesekte sorun değil.buraya kadar gelmek güzeldi.

Geri
Üst Alt