ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Golü kesin buluruz 2 den fazla yemezsek burda soluklarını keseriz ..

maçı büyük bir ihtimalle kankamla nevizade de izleyeceğiz. schalke maçının rövanşını da orada izlemiştim ve deyim yerindeyse yıkılmıştı ortalık. az ihtimal veriyorum ama ola ki çarşamba akşamı yenersek o nevizade ne hale gelir tahayyül edemiyorum :asd: bu arada tabi dünyanın en iyi iki takımından biri olan real madrid'e (rezil bir sonuç olmaması kaydı ile) elenirsek takıma kızmam. Bilakis uzun zamandır tatmadığımız özlediğimiz duyguları bizlere yaşattıkları için teşekkür ederim. Seneye daha ilerilere gideriz derim. Ama şampiyonluk konusunda bir kaza olursa çok fena saydırırım.

Yok ederiz...

AW: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

İBB maçı bittiğinden beri aklımda bu maç var. Allah yardımcımız olsun. Umutluyum

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Rüyamda 2-0 alıyorduk maçı. İkinci golü serbest vuruştan Sneijder atıyordu. :)

Hangi Stadın önü olduğunu söylemeye gerek duymuyorum..

537306_487728724622728_243934034_n.jpg

bernabeu sanırım abi

Maç günü internet üzerinden maçı satın alabileceğim resmi bir yayın var mı?

İtalya'dayken uefa'nın sitesinden satın alabiliyordum ama Türkiye'den bağlanınca dsmarta yönlendiriyor.

Maç günü internet üzerinden maçı satın alabileceğim resmi bir yayın var mı?

İtalya'dayken uefa'nın sitesinden satın alabiliyordum ama Türkiye'den bağlanınca dsmarta yönlendiriyor.

D-smartı ara sor bence veya internet üzerinden Canli Destek bölümü var ordan bir danış. Eskiden maç satın alıp bilgisayarda izleyebiliyorduk d-smartta.

Haftasonu bizim maçın üstüne Zaragoza-Madrid maçını izledim.

Real Madrid formsuz, biz yanıyoruz. Bir de bizim performansımızın CL' de lige göre çok daha iyi olacagini hepimiz biliyoruz.

Yeter ki Dany sağlam dursun ve kanatlarımız su jölebaş'a şut ve dripling şansını oldukça az versin.

Ben çoğumuz gibi karamsar değilim. Takımda CL'de final oynamış veya kupa almış oyuncularımızın sayısı hiçte az değil.

Şimdi farkı ortaya koyma zamanı...

Alonso'nun oynaması şüpheliymiş.

Dün Telegol'ü bi 5 dakika izledim.Özellikle Kaya Çilingiroğlu bir kaç düşüncemi onayladı.Sneijder geldiğinden beridir ilerde çok hızlı oynuyoruz.Aniden gol pozisyonuna giriyoruz.Hiç beklemediğim anlarda da gol geliyor ki bunu Kaya Çilingiroğlu da onayladı.Orta sahamız da ise Melo,Hamit cidden bi kaç maçtır kademe atladılar.Hem kafa olarak hem fizik olarak gayet sağlamlar.Selçuk'u filan zaten anlatmıyorum ayıp olur.Defans bloğu bomba gibi ama hakkını da vermek gerekirse kaç maçtır iyiler.En korktuğum bölgemiz ise sol bek.Oraya çare bulamassak işimiz yaş.

Bu arada fazla dillendirilmedi ama Schalke'nini kanat adamları (Bastos-Farfan) Madrid'in kanat oyuncularından daha hızlı değiller mi?

Dün Telegol'ü bi 5 dakika izledim.Özellikle Kaya Çilingiroğlu bir kaç düşüncemi onayladı.Sneijder geldiğinden beridir ilerde çok hızlı oynuyoruz.Aniden gol pozisyonuna giriyoruz.Hiç beklemediğim anlarda da gol geliyor ki bunu Kaya Çilingiroğlu da onayladı.Orta sahamız da ise Melo,Hamit cidden bi kaç maçtır kademe atladılar.Hem kafa olarak hem fizik olarak gayet sağlamlar.Selçuk'u filan zaten anlatmıyorum ayıp olur.Defans bloğu bomba gibi ama hakkını da vermek gerekirse kaç maçtır iyiler.En korktuğum bölgemiz ise sol bek.Oraya çare bulamassak işimiz yaş.

Bu arada fazla dillendirilmedi ama Schalke'nini kanat adamları (Bastos-Farfan) Madrid'in kanat oyuncularından daha hızlı değiller mi?

Ronaldo'nun Bastos'tan daha hızlı olduğu kesin.:)

Di Maria - Farfan konusunda emin değilim.Di Maria daha hızlı galiba.

Oradaki maçı 2-1 versek, buradaki maçta da son 10 dakikaya 1-0 önde girsek stadda ölürüz herhalde taraftarlar olarak stresten.. Düşünmesi bile ürkütücü...

Bircok faktör cok önemli. Ideal ilk 11´imizle sürpriz yapma ihtimalimiz var. Ama ceza sinirinda olan 4-5 futbolcumuz var.

Ideal ilk 11 bozulursa, Istanbul´da fark yeriz. 90 dakika senden güclü takima karsi savasmak ve sari kart görmemek kolay degil.

Ben hocanın yenilmekten korkmuyoruz cümlesine taktım.. turistik geziye gidiyoruz deseydi bari.. :o

Teknik - taktikten çok psikolojik olarak çok iyi hazırlanmamız en önemlisi. Takım turu geçeceğine inanmalı, rakibin gücüne saygı duymalı ve dikkat etmeli ancak kendinden de emin olmalı. Takım olarak yardımlaşma üst düzeyde olmalı ve her iki mücadelede bu turun geçen takımın son saniyeye kadar belli olmayacağını göstermeliyiz.

veren kanallarrın listesini paylaşabilecek?

Geri
Üst Alt