ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

bu maçı 2-3 bizde herkes rahat olsun.

Re: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

10 lira basicam kasmaya gerek yok :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Maç 3-1 mağlubiyetimizle biterse şansımız nolur?

Yaratilan hava isimize geliyor bence, mac esnasinda da hissedilecek bu. Biz Real Madrid seviyesine cok yakin bir ManU maci oynadik.

Bu yüksek tempoyu, yüksek seviyeyi kaldiracak ve cevap verecek durumda oldugumuzu gösterdik.

Nani de Ronaldo kadar hizli ve tehlikeliydi, Wellbeck Benzema kadar kaliteli bir golcüydü vs. Madrid macinda gördük.

Üstelik o zamanlar bu kadar güclü degildik. Biz bu seviyedeki takimlara karsilik verebiliyoruz, gerektiginde baski da yapiyoruz.

Elenebiliriz, ama ciddi anlamda ezilecegimizi düsünenler yaniliyor bence. Elimiz ayagimiz tutulursa, Real de firtina gibi eserse anca.

Karamsarlık gibi olmasın da kendimizi de dev aynasında görmeye gerek yok.

Savunmamız felaket. Bireysel olarak da takım olarak da. Duran toptan da çok kolay gol yiyoruz ve karşımızda başka hiçbir odak noktası olmayan yıllardır ŞL'ye hasret başında Mourinho gibi kurt bir hocası olan yedek beklettiği oyuncuları Kaka,Modriç,Benzema olan bir takım var.

Ben Schalke maçında dahi beklentimi kesmiştim. Özellikle 2.yarı o baskıyı yedikten ve işi Muslera ve şansa bıraktıktan sonra. Umudun golünde bile yerimden fırlamadım.

Bu senelik CL hedefimiz bitti bence. Sonuçta bu takımın oynamadan teslim olacağı anlamına gelmiyor. Lakin tek şansımız Reali 2.maçın son 10 dakikasına kadar uyutup onları skoru korumaya teşvik edip son dakikalarda turu alıcak skoru bulmak veya penaltılar. Böyle bir durum olacağını da sanmıyorum.

Skor tahminim 3-1 4-1 veya 4-2

Maç 3-1 mağlubiyetimizle biterse şansımız nolur?

En azindan umutlu olursun. Kendi evinde Madrid´in dengesini bozma sansin var. Imkansiz birsey degil bence.

Benim icin kabul edilebilir skorlar icerisinde en son secenek 3-1´lik skor. Ama en azindan belki diyebilirim.

Karizmamızı bozacak bir sonuç almayalım razıyım aslında. Güzel futbol oynayalım, kendimizi böyle bir takım karşısında test edelim, ne yapabileceğimizi ölçelim, malum bir skorla yenilelim yeter bana.

Garip bir his ilk golü biz atacaz diyor hemde ilk 5 dk içinde.

Karizmamızı bozacak bir sonuç almayalım razıyım aslında. Güzel futbol oynayalım, kendimizi böyle bir takım karşısında test edelim, ne yapabileceğimizi ölçelim, malum bir skorla yenilelim yeter bana.

Makul mu malum mu :lol:

Fenerli arkadaslarim bile kendi maclarindan cok bizim maci konusuyor, bekliyor hatta dusununce heyecan yapanlar bile var :b5:

Ezecegiz Allahin izniyle :ayatollah:

BGy7AouCEAAPPvW.jpg

bu sene şampiyonlar ligi'nde

koyacağız real madrid'e

kupayı almak boynumuzun borcudur

mayıs ayında wembley'de

2001´de taraftarlar sinirden aglamisti "Biz bu hiyarlara nasil eleniriz" diye. Cok ciddiyim. Öyle inaniyorduk takima.

Yavas yavas o duygu yeniden olusmaya basladi. Bu sene futbol zirvesinin seviyesini bi görelim bakalim. Nerdeyiz, nasiliz bi görelim.

Bu sistematik büyüme devam ettigi sürece, en kisa zamanda bu seviyede basa bas yarisiriz bence cekinmeden.

Bence real gibi bir takımın bu organizasyondan elenmesi kötü olucak.Neyse yapıcak bir şey yok

Geri
Üst Alt