ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

valla abi bende bu sene hiç heycan yok.zaten realden fark yiyecez diye düşünüyo herkes ki realden fark yememiz de gayet doğal.

Bende savunma yüzünden sIkInti'ya ugrayacagimiz düsünüyorum, ama Schalke macinda icimde bir ses bana bir skor vermisti ve ben o skor'u kimseyler paylasmamistim.

3-1 veya 4-1 maglup olacagimizi düsünüyorum, ama günlerdir icimde baska bir his baska bir skor var, yine paylasmayacam.

Surda kalmis bir kac saat, umarim güzel futbol oynariz, ama Semih-Dany'nin hatalari cok kriktik olur, adamlar ceza sahasinin icinde penalti kullaniyor gibi sut buluyorlar.

Bende savunma yüzünden sIkInti'ya ugrayacagimiz düsünüyorum, ama Schalke macinda icimde bir ses bana bir skor vermisti ve ben o skor'u kimseyler paylasmamistim.

3-1 veya 4-1 maglup olacagimizi düsünüyorum, ama günlerdir icimde baska bir his baska bir skor var, yine paylasmayacam.

Surda kalmis bir kac saat, umarim güzel futbol oynariz, ama Semih-Dany'nin hatalari cok kriktik olur, adamlar ceza sahasinin icinde penalti kullaniyor gibi sut buluyorlar.

''Gol atmak çok önemli ama bence daha önemli olan maçı kaybetmemek. Biz buraya kazanmaya geldik. Savunmaya beklemeye gelmedik.'' demiş sneijder.

Yarınki maçta bizim için çok önemli bir konuda sarı kart sınırındaki oyuncularımız ... Riera, Selçuk ve Burak sınırda sanırım ikinci maç için çok önemli :SS:

Koskoca Real karşısına Semih-Dany tandemi ile çıkıyoruz. Ne beklerin defansif yönü iyi nede stoperlerimiz ahım şahım.

Allah'ım sen yüzümüzü kara çıkarma.
realin defansi çok iyi sanki her maçta gol yiyorlar:D bende güvenmiyorum bu defansa o başka:cool:

''Gol atmak çok önemli ama bence daha önemli olan maçı kaybetmemek. Biz buraya kazanmaya geldik. Savunmaya beklemeye gelmedik.'' demiş sneijder.

Iste bu yüzden cok gol yiyebiliriz diyorum. Yanlis anlasilmasin, bende ofans futbol'dan yanayim bu mac, ama defans cok kötü, ve Real Madrid gibi hizli kontra'ya cikan takimlara karsi daha da kötü görünür.

Ama söyle birsey var, defansimiz zaten kötü. Yani kapansakta gol yeriz, ondan önemli olan gol atmak.

acımayalım farka gidelim 4-1 yeneriz:trollface:

Iste bu yüzden cok gol yiyebiliriz diyorum. Yanlis anlasilmasin, bende ofans futbol'dan yanayim bu mac, ama defans cok kötü, ve Real Madrid gibi hizli kontra'ya cikan takimlara karsi daha da kötü görünür.

Ama söyle birsey var, defansimiz zaten kötü. Yani kapansakta gol yeriz, ondan önemli olan gol atmak.

bu maç takım savunması çok önemli...toplu savunma toplu hücum..

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Arkadaslar NOS tv app'ini indirim..

Yada www.nos.nl

Bakamayanlar yarin CL macini bura veriyor.. Hollanda yerel kanali.. Baglantidahic bizaman problem olmuyor..

Goruntu sadece 4-5 saniye geride oluyor..

AslOlanGalatasaray'dir

Totem resimleri toplu dualar yokmu bu sefer? Daha fazla ihtiyacimiz var arkadaslar eksik etmeyelm :)

Aynen gecen maclarda toteme katilanlar LUTFEN yine katilsin, katilmayanlar katilmasin... Unutmayin bak, cenabet cenabette MAC IZLEMEK YOK! :asd:

60-70dk da umarim Sneijder cikipta amrabat girmez haftalardir oldugu gibi. 90dk oynasin iste adam, tüm mac birsey yapmasa bile son dk. larda bir gollük pas atar tamamdir.

Yada www.nos.nl

Bakamayanlar yarin CL macini bura veriyor.. Hollanda yerel kanali.. Baglantidahic bizaman problem olmuyor..

AslOlanGalatasaray'dir
abi ben radyodan dinleyecem maçı.real sürekli atak yapacak ve her atakta gol yiyecez diye bakamam öylece..

Koskoca Real karşısına Semih-Dany tandemi ile çıkıyoruz. Ne beklerin defansif yönü iyi nede stoperlerimiz ahım şahım.

Allah'ım sen yüzümüzü kara çıkarma.

defans kötü olduğu gibi takım savunmamızda leş geçen sene millet ortasahamızı geçemiyordu şimdi ligdekiler bile cezasahamıza giriyo 3 adam basıyoruz yine alamıyoz. hele bide press yapıp topa bizimkiler dokunduktan sonra o salak top bilardo topu gibi oraya buraya çarpıp yine rakibe gitmez mi deli oluyorum arkadaş

Haydi gençler,Allah herkese rahatlık versin.

Güzel güzel rüyalar görmek nasip etsin.

Yarın Akşam da alnımızın akıyla barnebau'dan mutlu ayrılmamızı nasip etsin.

AMİN...:melek:

Selçuk,Riera falan sarı kart görsünler bu maçta yarı finalde lazım olacaklar.

uyku tutmuyo ya la

Yada www.nos.nl

AslOlanGalatasaray'dir

App gosteriyormu maat ?

Not: Gosteriyormus :D Bende vardi o app ama sadece haberleri felan okuyordum. tskr ettim :tiphat:

PSG rövanşını kaçıracak olan Messi'nin, Barcelona'nın yarı finale kalması hâlinde de oynamama ihtimali bulunuyor:

Kaynak , Eurosport. Yarın yenelim de finalde Munih ile oynarız :trollface:

ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Saka maka heycan basti..

AslOlanGalatasaray'dir

bu maç takım savunması çok önemli...toplu savunma toplu hücum..

Bizim 3'lü orta saha kesinlikle 90 dk. bunu uygulayamaz. Bildigimiz Real 90 dk. isterse müthis tempo yapar, ve bunu yaparsalar takim savunmasi diye birsey kalmaz 60. dk'dan sonra.

Ama bilemiyorum iste, bu negatif yorumlara ragmen icimde baska bir his var :o

Geri
Üst Alt