Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan
Ilk defa Galatasarayimizin bir macini ruyamda gördüm.. insanlar derya böyle rüyamda gördüm.. bende hep hadi la. ordan derdim..
Insallah hayirlisi olur.. tv'den bakaken sag taraftaki kaleyi savunuyoruz.. sag kanattan yerden bir orta geliyor ceza penalti noktasindan biraz daha geride tam ortada.. soldan iceri giren oyuncu ayagin ici ile hem falsolu hem kontrollu kalenin sag kösesine birakiyor.. Muslera kimildamiyor bile...
Ardindan bizim de diger taraf sol taraftaki kaleye ayni sekilde sag kanattan iceri bir pas Burak soldan iceri kosuyor penalti noktasinin üstünden topu geldigi yöndeki 90'a resmen cakiyor... ayni pozisyonu birdaha görüyorum bu defa top ise yerden ve direkten dönüyor...
hatirladigim kadariyla da macin gerisinde.. Madrid geliyor da geliyor ama bir türlü savunmamizin arkasina giremiyor... söyle 20 ile 30 metre arasinda kurdugumuz duvari gecemiyorlar.. ve oyuncularimizda yani ruya anliyorum ama sahadaki rahatliklari beni resmen sok ediyor...
Haydi hayirlisi ...heycan dorukta ama mac konusunda icim rahat .. nasil tuhaf bir duygu anlamis degilm.