ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

iyi oynamadık kimse kendini kandırmasın etkili değildik gökhan zan ı oyuna almak nedir ya al amrabatı gör farkı..ayrıca hep günah keçisi neden sneijder oluyo

Oynayabileceğimiz en iyi oyunu oynadık.Bireysel hataların ardı ardına gelmesiyle golleri yedik ve maçı kaybettik.Hakem de etki yaptı bu skora.GALATASARAY'ımla gurur duyuyorum.

3 yediğimiz goldede alakasız bi faul verdide gol oldu.

Aga iki tane bıçkın gibi bek almalıyız ve stoperlerimizde değiştirmeliyiz kafa topuna iyi çıkmalı ve hızlı ve hırçın olmalılar savunma hattımızı yapılandırırsak seneye yine grupdan çıkarız ve ilerleriz.

Fatih Terim'in takım 2-0 gerideyken savunmayı 5'lemesi yanlış bir hamleydi. İlk yarı bence çok güzel oynadık, yalnız savunma olarak Real Madrid gibi bir devi durdurucak kalitemiz pek olmadığından biraz da onların şanslı bizim şansız olmamızdan 2-0 geriye düştük.

bugün en iyi kesinlikle Melo oynadı

iyi oynamadık kimse kendini kandırmasın etkili değildik gökhan zan ı oyuna almak nedir ya al amrabatı gör farkı..ayrıca hep günah keçisi neden sneijder oluyo

Çünkü kendisinden beklenen yaratıcı oyunları yapmıyor birde üstüne kritik bölgede toplar kaptırıyor.

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

Yalniz real de az cirkef degilmis, kac tane pozisyonda ayaga bastilar direk.

bunlar ispanyada avrupada da aynı şekilde hep hakemler tarafından kollanıyor. cüneyt çakırın yaptığı pislik geldi yine bize bulaştı, adam dolaylı yoldan bize zarar verdi

Hayır takım kötü gidince arkadaşların dediği gibi günah keçisi Sneijder oluyor halbuki adam bugün bile kötü olmasına rağmen o oyunda olunca topu hızlı oynayabiliyoruz bugün Burak ondan daha kötüydü ama 90 dakika sahada kalabildi hoca bence Sneijdere karşı hala ön yargılı.

gruptan cikinca, geri kalan turlar tamamen yazi-tura atmak gibi

sansimiza schalke cikti eledik ama real madrid

(140 kus beyinli, 12 mayis 2012 hatirlayin bakalim bi)

rahatlamıştır rakiplerimiz. reali eleme ihtimalimiz bile o kadar korkutmuş ki.

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid - Galatasaray | 21.45 | 3 Nisan

eboue ve melo dışında bugün bütün oyuncular kötüydü.

danny e laf edenin alnını karışlarım adam mükemmel oynadı ronaldodan kaç top çaldı kaç defa top kesti kademe yaptı tekrar izleyin konuşalım..semih maalesef gelişimini durdurmuş gibi oldum havasında sanki,sana güveniyoruz semi olacaksın daha iyi olacaksın inşallah ama gör hatalarını kardeşim macaristan maçındaki hatanın aynısı olmasada benzeri hatayı yaptı 2. golde..son sözüm hakeme ;ne olduğu klasmanı çok belli olmayan adı sanı duyulmamış hakemi verince uefa kıllanmıştım haklı çıktım..adam resmen katletti bizi.burda şunu gördükki 2000 ve öncesi gibi değil bu evropalılar iyice cılkını çıkarttılar ve ben eminim ki biz ordan iyi sonuçla ayrılsaydık istanbulda mor beyaz forma giymiş hakem görme ihtimalimiz çok yüksekti..unutmadan şunu söyleyeyim herşey bitti sayılmaz istanbuldaki maçta ben ilk yarı 1-0 bulursak ve taraftar desteği ile hakem baskı altına alınarak saha avantajımızı sonunda kadar kullanarak maçı uzatmalara götürebileceğimizi düşünüyorum tabi bu ihtimal %5 en fazla..

Kimse Real madridi ne o kadar abartsın nede küçümsesin.Biz buradan çok güzel skorlada dönebilirdik.

Fakat sağolsun Fatih Terim inanılmaz hatalar yapmaya devam ediyor.

Kardeşim şu Burak oyundan neden çıkmaz.yemin ederim yeter.Nasıl bir futbol bilgisidir bu.Hala futbol bilgisinin,zekasının farkına nasıl varılmaz.

Dön ulan 4-2-3-1 e dön 4-4-1-1 e dön.Ona göre sahaya yayılsın adamlar.Yeter be.Doldurma şu ileri uçu adamlarla.

Ne olursa olsun gruplarda ve sonradan çıkan Shalke eşleşmesinde kuralarda sanslıda olsak çeyrek final büyük başarıdır.

İmparatorum Fatih Terimim seni canım kadar seviyorum fakat gerçekten çok büyük hatalar yapıyor.Yani çeyrek final yapmışız hala Fatih Terim eleştiriliyorsa burada Fatih Terim düşünmeli.

Bu arada maçta Melo ve Selçuk çok başka oynadılar bunu belirmeden geçemeyeceğim.

Ama Melo hariç şu hakem şerefsizine isyen etmeyen oyuncular ise çok büyük hayal kırıklılığı.

en iyisi MELO VE DANY

Terim ilk yarı bitince turu bıraktı ve fark yemeyeyim diye zan ı aldı tahminimce.

Geri
Üst Alt