ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

Cevap: ŞL 12/13 ÇF 1. Maç | Real Madrid 3-0 Galatasaray | M.S | 3 Nisan

BG9IPhCCcAA-yY1.jpg:large

.

inanilir gibi degil !

Melo dışında kimsede hırs yoktu.Maç başlamadan kaybetmiştik biz.

Real ikinci devre tempo yapmaya devam etseydi fena yapabilirlerdi. Savunmamiz bu seviyelerin cok altinda bence. Hucumumuzla buralara kadar geldik.

Keşke düzgün goller yeseydik, keşke hakemin gündeme gelmeyeceği bir maç olsaydı, pek keyifli olmadı maç. Hakem maçın önüne geçti.

Maçın en iyi üçlüsü: Melo-riera-Drogba

Maçın en kötü üçlüsü: Burak,Terim,Tabii ki Hakemdi bence.

Burağı çözemedim son İBB maçında hayvan gibi koştu mücadele etti bastı pres yaptı. Bugün sanki onu zorla oraya konulmuş gibiydi.

Son olarak Sneijder'e kötü diyoruz ama dikkat edin hangi maçta Sneijder oyundan alındıysa biz oyunun geri kalan kısmında kısır futbol oynuyoruz. Çözemedim gitti.

Hakeme yaziklar olsun penaltiyi yedi

Hakem kötüydü.

Galatasarayamıza yakışmadı,bu kadar silik oynayamazdık,yenil ama karakterini göster.

Realle basabas oynamissin, daha ne yapsaydik? Hakem olmasaydi en fazla 1 farkla maglub olurduk, olmazdikda büyük ihtimal.

2 Penaltimiz verilmedi. 3. Golden önce Ramosa verilen frikik zaten komedinin önde gideni. Adam karateci gibi giriyor, frikigi o aliyor.

Arifin Analizi birazden geliyor...

Çıkıp Barnabeu'da özellikle ilk yarı çatır çatır futbolumuzu oynadık..

Kaçırdığımız net pozisyonlar var,verilmeyen en az 1,bence 2 penaltımız var..Kaleye onlardan daha fazla şutumuz var,cezasahasına daha fazla ortamız var,topla oynama yüzdesinde yine biz öndeyiz..

Sinirlenmenin alemi yok boş yere..Üzüldüğüm tek nokta yediğimiz çok basit goller ve haketmemize rağmen bulamadığımız gol..

Buralara kadar gelip,kendimizi test etmek de önemliydi..

Arada kalite farki var kendimizi kandirmayalim, ilk 20dk top hep bizdeydi devamli sadirdik ama adamlar 2 defa geldi 2 gol attilar. Cok zeki taktik islediler bize karsi. Sneijder ikinci yari devam oynasaydi kesinlikle bir gol bulurduk, yapacak birsey yok ama. Sneijderi devamli cikarip orta sahada hamiti devamli oynatmasi sinir bozucu bir olay ama.

Ayrica real madrid le daha resmi maçi olmayanlar kendince dalga geciyolarda onlar hep seyirci oldular olacaklar ...

Adam "adamlar top oynamadan 3-0 aldılar." diyor pat Fb'li oluyo. Yemin ederim suraya yorum yapmaya korkuyorum adim baska takim taraftari cikcak diye. Haksiz mi? Allah askina RM ne oynadi bugun? Belki biz daha iyi oynasak Real Madrid kasardi daha 4-1 filan biterdi. Bence asil komik olan mac oncesi koyar geceriz muhabbetiydi. Karsindaki takim Real Madrid Elazigspor degil.

sen zaten şüphelisin. neyse bişey demicem. real oynayamadiysa onu biz oynatmamişizdir. hiç aklina bu geldimi:confused: boş boş konuşuyorsun. kaç kişi demiş koyar geçeriz diye.

Aga iki tane bıçkın gibi bek almalıyız ve stoperlerimizde değiştirmeliyiz kafa topuna iyi çıkmalı ve hızlı ve hırçın olmalılar savunma hattımızı yapılandırırsak seneye yine grupdan çıkarız ve ilerleriz.

Şu tanım bana Dany 'yi hatırlatıyor. Dany 'de elimizde olduğuna göre sorun bireysel yeteneklerde değil başka yerde ---> Takım kurgusunda...

Bu seneye yetişmedi ama seneye bu yaraya neşter vurulur...

Bence gayet iyi futbol oynadık. Yani ne beklenitordu?Real'i 90 dak. yarı sahalarına mı kitleyecektik? Çok net 3 pozisyonumuz ve verilmeyen net 2 penaltımız var. Ben açıköası takımdan memnunum.

Ancak bunlara rağmen bir solbek ve çok çok çok iyi bir stoper şart. Semih'i seviyoruz ama birebielerde kademe anlayışında ve kafa toplarında çok zayıf malesef. Tabi kendini geliştirebilir. bu maçlar hep tecrübe.

Bir de şu yabancı kısıtlama problemi var. Bugün de gördük ki kaliteli oyuncu kendini belli ediyor. Melo'ya bütün yıl salladık ama adan kritik maçlarda hep kendini gösteriyor. Türk olarak bu seviyelerde oynayacak çok az oyuncu var malesef...

Hamit'e de bu mac o kadar sans veren Fatih Terim'i de kutluyorum. Ama yok, Sneijder'i oyundan al ;)

Kontra'ya oyna, ama oyunun yönünü uzun paslar ile en iyi degistirebilen oyuncumuzu cikar.

hadi birakin artik hayalleri de lige donelim, sampiyonluk en onemlisi

İkinci maçta Modriç falan oynayıp top çevirir bu Madrid ama maçın başında gol bulup ilk yarıyı 2-0 önde bitirirsek ben görürüm Madridi.

İkinci maçta Modriç falan oynayıp top çevirir bu Madrid ama maçın başında gol bulup ilk yarıyı 2-0 önde bitirirsek ben görürüm Madridi.

Ya Sezai ne iki gol'ü ya, bu savunma her takim'a karsi her mac gol yer.

Geri
Üst Alt